I'm not waiting for 4.1 so I hope everyone has SHSH blobs saved.
Επίσης ο comex πρόσθεσε:
To be clear: if I don't run into problems, it will work on 4.0 or 4.0.1.
No need to update to 4.0.1. SHSH blobs for either are fine.[/u]
Ο comex λοιπόν μας προτείνει να βιαστούμε να κρατήσουμε τα SHSH blobs για την 4.0.1 (μιας και για την 4 δεν προσυπογράφονται από την Apple πλέον) ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε το πολυαναμενόμενο Spirit ακόμα και μετά από ταχύτατο release της 4.1 (σε μια προσπάθεια της Apple να σταματήσει τους jailbreakers). Προφανώς λοιπόν θα πρέπει να αναβαθμίσουμε στην 4.0.1 μόνο και μόνο για να σώσουμε τα SHSH και φυσικά όσοι δεν μπορούν χωρίς το jailbreak (είμαι ανάμεσά τους) να κάνουνε downgrade για να επιστρέψουν στην προηγούμενή τους κατάσταση.
Απορία: Σύμφωνα με το αγαπητό iTunes η αναβάθμιση σε iTunes 9.2.1 είναι μονόδρομος εάν έχουμε σκοπό να αναβαθμίσουμε το iPhone μας στην 4.0.1 ("A new iPhone software version (4.0.1) is available, but it requires iTunes 9.2.1 . Would you like to download iTunes 9.2.1 now?"). Έστω λοιπόν ότι κάνω την αναβάθμιση και βρίσκομαι αισίως στην iOS 4 και ότι χρησιμοποιώ το Umbrella για να κρατήσω τα SHSH μου. Έπειτα περιχαρής κάνω και το downgrade μου για να γυρίσω στην 3.1.3 για να μπορέσω να κάνω jailbreak. Πώς θα κάνω το jailbreak αφού στο site του Spirit τονίζεται ξεκάθαρα στα Requirements ότι απαιτείται Any version of iTunes 9 earlier than 9.2
Ευτυχώς όπως θα παρατηρήσατε μιλάω υποθετικά, δηλαδή πρόλαβα να το σκεφτώ πριν πέσω στην "παγίδα" (που ελπίζω να μην την διακρίνω μόνο εγώ). Αφού όμως μιλάω υποθετικά, μόνο να ελπίζω μπορώ ότι δεν έχω καταλάβει λάθος τις διαδικασίες για να σώσουμε τα SHSH blobs και ότι η διαπίστωσή μου έχει βάση.
Τελευταία επεξεργασία από: gas4metal, 21/07/2010 - 17:44