Πολύ αξιόλογη εφαρμογή και ιδιαίτερα χρήσιμη για αυτούς του επαγγέλματος..
Συνεχίστε την καλή δουλειά!
ευχαριστούμε για τα καλά λόγια
Δημοσίευση 11/08/2010 - 22:33
Πολύ αξιόλογη εφαρμογή και ιδιαίτερα χρήσιμη για αυτούς του επαγγέλματος..
Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Δημοσίευση 12/08/2010 - 08:13
Συμφωνώ..Εξάλλου όσοι περισσότεροι την έχουν τόσο το καλύτερο!Γενικώς και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Και φυσικά, ακόμα και να μην είσαι νομικός, μπορεί να έχεις φίλο ή γνωστό δικηγόρο/φοιτητή νομικής/δικαστή κτλ κτλ και να του συσήσεις την εφαρμογή. Είναι δηλαδή έμμεση διαφήμηση.
Δημοσίευση 13/08/2010 - 12:16
Δημοσίευση 16/08/2010 - 20:07
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 16/08/2010 - 20:17
Η αναβάθμιση κυκλοφόρησε και το εξής σχόλιο που θα ήθελα να κάνω είναι ποιο πολύ αυτή τη φορά στην εμφάνιση!
Με την νέα προσθήκη "κόβεται" το βιβλίο , ίσως θα μπορούσαν να μικρυνουν και να είναι ποιο ωραία!
Τελευταία επεξεργασία από: macverdi, 16/08/2010 - 20:18
Δημοσίευση 16/08/2010 - 21:02
Αγαπητέ kormos, σε ευχαριστούμε για το feedback.
Στην πραγματικότητα το βιβλίο δεν "κόβεται". Απλώς το κάθε ράφι συνεχίζεται προς τα δεξιά με πλάγιο scroll. Και η διάσταση των βιβλίων επιλέχθηκε επίτηδες έτσι ώστε το 4ο βιβλίο στο κάθε ράφι να φαίνεται μισό ώστε να δίνει απευθείας στον χρήστη την εντύπωση ότι το ράφι συνεχίζεται. Αλλιώς υπήρχε ο κίνδυνος, αν φαίνονται ολόκληρα π.χ. 4 βιβλία ακριβώς, όταν προσθέταμε το 5ο βιβλίο σε ένα ράφι να μην το αντιλαμβάνονταν οι χρήστες! Αυτή είναι η λογική πίσω από αυτή την σχεδιαστική επιλογή.
Παρόλα αυτά θα περιμένουμε το feedback και από τους άλλους χρήστες για να δούμε πως τους φάινεται ...
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 17/08/2010 - 15:21
Καλησπέρα σε όλους.Την εφαρμογή την αγόρασα την πρώτη στιγμή που την είδα,ως εργαλείο για το επάγγελμά μου.Ήδη την έχω συστήσει και σε συναδέλφους δικηγόρους.Θα ´ηθελα να πω στους δημιουργούς να συνεχίσουν με updates,θα πρέπει στο μεθεπόμενο πλέον να προστεθούν τα άρθρα για τη συναλλαγματική,επιταγή και τις λοιπές εταιρίες του εμπορικού δικαίου,ώστε να καλυφθεί το βασικό μέρος του ελληνικού δικαίου.Ειδικοί νόμοι χρειάζεται να προστεθούν,όπως ετοιμάζεστε με το νόμο για τα ναρκωτικά.Μπράβο για την χρησιμότατη εφαρμογή.
Τελευταία επεξεργασία από: macverdi, 17/08/2010 - 15:21
Δημοσίευση 28/08/2010 - 00:20
Δημοσίευση 30/08/2010 - 20:45
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες