Δεν εχω κρατησει τιποτα.Γιατι οπως ειπα δεν εχω κανει τιποτα. ειναι του κουτιου το τηλεφωνο. απλα πιστευα οτι με την καινουργια bootrom δεν μπορω να κανω jailbreak.
UNTHETHERD αν εχω καταλαβει καλα απο οσα εχω διαβασει(επαναλαμβανω οτι ειμαι ασχετος , απλα διαβασω και προσπαθω να καταλαβω), σημαινει οτι μπορεις να το κανεις jailbreak χωρις μετα να εχεις προβληματα του τυπου "πρεπει να το συνδεσεις με υπολογιστη για να ξαναανοιξει" . Σωστα?
Οποτε μπορω ανετα να κανω jailbreak αν καταλαβα καλα.
Σωστά, κάνοντας j/b με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω δεν θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις reboot το iPhone σου.
Αλλα πρωτα απο οτι διαβασα πρεπει να εγκαταστησω το itunes για να γινει jailbreak. Αρα θα πρεπει να μην "αποδεχτω'' το νεο firmware που θα μου προτεινει το itunes. Σωστα?
Για το Jailbreakme.com δεν χρειάζεσαι το iTunes. Γίνεται μέσω wifi ή 3G μέσω του safari.app
To iTunes θα το χρειαστείς για να κάνεις backup και συγχρονισμό την συσκευή σου.
Κάποια στιγμή, το iTunes θα σου πει ότι υπάρχει νεώτερη iOS για την συσκευή σου και θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις update. Θα του πεις ΟΧΙ & θα κάνεις check να μην σε ρωτήσει ξανά.
Οταν λες να προσεξω τι να βαλω απο cydia τι εννοεις? Πως μπορω να ξερω αν αυτα που βαζω ειναι ασφαλη ή οχι?
Πως μπορω να προφυλαχτω?
Εννοώ να μην εγκαταστήσεις εφαρμογές που ΔΕΝ είναι συμβατές με την iOS έκδοση που έχεις. Επίσης, αν εγκαταστήσεις σπασμένες εφαρμογές από το cydia, πάντα υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να σου κολλήσει.
Αν στραβωσει κατι, με το ρεστορ σου εγκαθιστα το νεο firmware οποτε δεν μπορω να ξανακανω jailbreak προς το παρον . Σωστα?
Σωστά, θα σου περάσει υποχρεωτικά το τελευταίο. Μπορείς να κάνεις j/b στην 4.2.1, αλλά θα είναι tethered.
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 30/12/2010 - 18:27