Jailbreakme.com: Jailbreak για ΟΛΑ τα μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch απευθείας από την συσκευή σας!
Δημοσίευση 31/10/2011 - 18:17
Ad
Δημοσίευση 31/10/2011 - 18:46
Φίλε μου αν είσαι σε 4.3.5 η. 5. Μόνο tethered λύση υπαρχη, αυτο σημαίνει ότι κάθε φορά που θα σου σβήνει το κινητό η το κανείς επανεκιννηση θα θέλει ένα. Υπολογιστή για να ξανα ανοίξει. Τώρα αν είσαι σε 4.3.3 και κάτω με red snow θα κανείς untethered και θα είσαι οκΚαλυσπερα πριν λιγες μςρεσ αποκτησα το 4αρι μου και θα ηθελα να με βοηθησετε να το σπασω(jailbreak-cydia) γενικα τι πρεπει να κανω.Ευχαριστω
Δημοσίευση 01/11/2011 - 11:56
Το 4,11,08 εχω τι πρεπει να κανω ακριβωσ??Φίλε μου αν είσαι σε 4.3.5 η. 5. Μόνο tethered λύση υπαρχη, αυτο σημαίνει ότι κάθε φορά που θα σου σβήνει το κινητό η το κανείς επανεκιννηση θα θέλει ένα. Υπολογιστή για να ξανα ανοίξει. Τώρα αν είσαι σε 4.3.3 και κάτω με red snow θα κανείς untethered και θα είσαι οκ
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:00
Το 4,11,08 εχω τι πρεπει να κανω ακριβωσ??
Αυτο ειναι το firmware modem, εσυ ψάχνεις την έκδοση του iOS που έχεις (ειναι λίγο πιο πάνω στις Πληροφορίες
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:02
Ναι το βρηκα 5.0 ειναι.. τι κανω τωρα για να το σπασω..?Αυτο ειναι το firmware modem, εσυ ψάχνεις την έκδοση του iOS που έχεις (ειναι λίγο πιο πάνω στις Πληροφορίες
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:12
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:29
Αρχισα να κατεβαζω τα λινκς...Να ρωτησω αυτος ειναι ο μονος τροπος? Αυτο απο το jailbreakme δεν λειτουργει...?Πόσο πιο αναλυτικά?
Αν δεν είσαι εξοικιωμένος, καλύτερα να μαθεις τη συσκευή σου και το κανεις αργοτερα.
Τωρα αν το κανω με αυτον τον τροπο αν κλεισει θα χρειαστω υπολογιστη για να το ανοιξω?
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:38
Αρχισα να κατεβαζω τα λινκς...Να ρωτησω αυτος ειναι ο μονος τροπος? Αυτο απο το jailbreakme δεν λειτουργει...?
Τωρα αν το κανω με αυτον τον τροπο αν κλεισει θα χρειαστω υπολογιστη για να το ανοιξω?
Εγω θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα ακόμα, αφενός επειδή όπως λες ειναι η πρωτη σου φορά με iDevice κ αφετέρου, αυτό που υπάρχει τώρα (το semi-tethered) δεν ειναι κ τόσο σταθερό κ εφόσον δεν έχεις καθόλου εμπειρία σε j/b, δεν σου το συνιστώ.
Περίμενε τουλάχιστον να βγεί untethered που θα το περάσεις μια φορά κ θα ησυχάσεις. Πότε θα βγεί; Κανείς δεν ξέρει ακριβώς, αλλά θεωρητικά πάντα ειναι προ των πυλών.
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:39
Αρχισα να κατεβαζω τα λινκς...Να ρωτησω αυτος ειναι ο μονος τροπος? Αυτο απο το jailbreakme δεν λειτουργει...?
Γιατί δεν δοκιμάζεις να διαβάσεις το thread που σου είπαν τα παιδιά; Θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα, jailbreak με το πάτημα ενός κουμπιού δεν γίνεται.
Ειδικότερα δε άν δεν γνωρίζεις και καλά από αυτά θα σου φανεί βουνό χωρίς λόγο.
Αυτός προς το παρόν είναι ο τρόπος.
Αυτό με το jailbreakme άστο.
Ναί θα χρειαστείς υπολογιστή, αλλά μπορείς και να περιμένεις λίγο, που θα βγεί η κανονική έκδοση για να μήν έχεις ανάγκη τίποτα.
έτσι θα έχεις και όσο χρόνο χρειάζεσαι να μάθεις πράγματα για την συσκευή, ώστε κατα την διαδικασία του jailbreak να σου έρθουν όλα καλά.
Φιλικά πάντα.!
Δημοσίευση 01/11/2011 - 12:47
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Τα κατεβασα τα αρχεια μαλλων θα πειραματιστω να το κανω...Γιατί δεν δοκιμάζεις να διαβάσεις το thread που σου είπαν τα παιδιά; Θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα, jailbreak με το πάτημα ενός κουμπιού δεν γίνεται.
Ειδικότερα δε άν δεν γνωρίζεις και καλά από αυτά θα σου φανεί βουνό χωρίς λόγο.
Αυτός προς το παρόν είναι ο τρόπος.
Αυτό με το jailbreakme άστο.
Ναί θα χρειαστείς υπολογιστή, αλλά μπορείς και να περιμένεις λίγο, που θα βγεί η κανονική έκδοση για να μήν έχεις ανάγκη τίποτα.
έτσι θα έχεις και όσο χρόνο χρειάζεσαι να μάθεις πράγματα για την συσκευή, ώστε κατα την διαδικασία του jailbreak να σου έρθουν όλα καλά.
Φιλικά πάντα.!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες