Εμ αφού σε βλέπω να ρωτάς και να ξαναρωτας ποιες είναι οι ονομασίες των εικονιδιων της μπαταρίας όταν στα έχω δώσει, τι να υποθεσω;
Αυτά που βλέπεις στο φάκελο είναι τ εικονιδια της μπαταρίας, δεν υπάρχουν αλλα.
Πιστεύω ότι έχεις 2 προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι πιθανώς τα εικονιδια που βάζεις δεν έχουν σωστές διαστάσεις. Θα βάλεις τα εικονιδια του θέματος που ανέφερα στο Photoshop, θα δεις τι διαστάσεις έχουν. Μετά θα πάρεις τα δικά σου εικονιδια πάλι στο Photoshop, θα κανείς resize και θα τα μετετρεψεις σε ακριβώς ίδιο μέγεθος με τα original.
Παει αυτο. Τώρα πάμε στο άλλο πρόβλημα που έχεις, που γράφεις ότι βλέπεις χρώμα κλπ.
Λοιπόν αυτο δεν είναι τόσο εύκολο. Έχω καιρό να ασχοληθώ με την μπαταρία. Αν θυμάμαι καλά όμως, βλέπει κάποια συγκεκριμένα pixel μέσα στην μπαταρία , και δίνει το αντίστοιχο χρώμα. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορείς να κανείς αυτο που θες. Πιθανότατα η μπαταρία εσωτερικά πρέπει νε έχει ενα χρώμα και όχι φωτό σαν αυτή που θέλεις να βάλεις η οποία θα μειώνεται ή αυξάνεται για να δείχνει πόση μπαταρία έχεις.
Επειδή όμως δεν έχω το χρόνο να το τεσταρω τώρα, ας το επιβεβαιώσει ή όχι, κάποιος να το έχει κάνει πρόσφατα.
Στο ios4 εχουν αλλαξει τα ονοματα των αρχειων..
Μετονομασε οπου Default --> Black
και οπου FSO --> Silver
Βαλε τα αρχεια στο θεμα που χρησιμοποιεις στον φακελλο UIImages και κανε respring..