Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Strategy Analytics: Oι Αγοραστές iPad είναι κατά 90% Κάτοχοι Άλλων Συσκευών Apple


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/08/2010 - 15:31

Αναρτημένη εικόνα


Έρευνα που πραγματοποίησε η Strategy Analytics, δείχνει ότι οι κάτοχοι Apple iPad δεν είναι η πρώτη τους συσκευή με το λογότυπο της διάσημης εταιρείας. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο επικεφαλής της έρευνας David Mercer, "απ΄ότι φαίνεται, η Apple πουλάει στους ήδη πεπεισμένους", αφού το 90% αυτών που αγόρασαν iPad έχουν ήδη 1.7 συσκευές Apple κατά μέσω όρο.

Επίσης από τους ερωτηθέντες, 18% από αυτούς που έχουν iPhone, iPod Τouch ή Mac σχεδιάζουν να αγοράσουν iPad των επόμενο χρόνο σε σχέση με το 2% αυτών που δεν έχουν προϊόντα Apple. Αυτό δεν αποτελεί κατ'ανάγκη πρόβλημα για την Apple, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, μια και το 'απόθεμα' των υπαρχόντων χρηστών της είναι τεράστιο.

Με την αναμενόμενη (εδώ και μήνες) έλευση των ανταγωνιστών της Apple, με την μορφή ταμπλετών με λειτουργικό σύστημα Android θα φανεί το κατά πόσο η Apple θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της για να μείνει επικεφαλής στην κατηγορία. Η έρευνα επίσης έριξε φως και στην ηλικιακή κατανομή των κατόχων iPad, με την κατηγορία 25-34 να είναι σημαντικά μπροστά ακολουθούμενη από τις ομάδες 35-44 και 15-24.


[Via - Electronista ]


ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες