να τα!
Τελευταία επεξεργασία από: JP335i, 06/09/2010 - 13:06
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:03
Οι admins τι εχουν να πουν πανω σε αυτο http://www.iphonehel...smote-vodafone/
Η Vodafone από την πλευρά της μας ενημέρωσε πως υπάρχει διαθεσιμότητα τόσο για το μοντέλο των 16GB όσο και για αυτό των 32GB:
“Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόθεμα και των δυο προϊόντων, 32GB και 16GB, μέσα από το www.vodafone.gr όπου το iPhone 4 διατίθεται 50€ φθηνότερα!”
Εχετε εσεις καποια αλλη ενημερωση?
Προφανως ΚΑΙ ΔΕΝ υπαρχει αποθεμα... και αυτό το δελτιο τυπου που σας εστειλαν ηταν ΨΕΜΑ.
Αν υπηρχαν διαθεσιμα θα τα ειχαμε παρει εδω και μερες. Αυτο το γελιο παιχνιδι που παιζουν ενα πραγμα σημαινει. ΔΕΝ εχουν iPhone 4 και κερδιζουν χρονο μεχρι να τα φερουν και ως τοτε μας κρατανε δεμενους με την παραγγελια για να μην ακυρωσουμε και παμε αλλου.
ΑΙΣΧΟΣ!!!
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:05
τα παρέλαβα σήμερα!!το βράδυ θα παίξω μαζί του. το άλλο είναι του αδερφού μου!
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:09
το θεμα με την ακυρωμενη παραγγελια το ξανα ανεφερα δηθεν τυχαια και μου ειπε οτι ειναι λαθος τεχνικο του συστηματος και να μην δινω σημασια. ε δεν γινετε να πουνε αλλα μετα.. βρε λες να τους ηχογραφησουμε?Κατι μου βρωμαει και εχω αρχισει να πιστευω οτι οι ακυρωμενες παραγγελιες στο site δεν οφειλοντε σε προβλημα του συστηματος αλλα σε μια κινηση ματ εναντιων των εκνευρισμενων πελατων. Σου λεει τους ακυρωνω ολους και δινω μονο σε οσους μπορω. Αν βρεθει καποιος να πει το οτιδηποτε και να κινηθει νομικα θα του πω "Κυριε δεν ξερω τι μου λετε εγω βλεπω την παραγγελια σας ακυρωμενη και θα επρεπε να ειχατε ενημερωθει μεσω του site..." Αντε μετα να αποδειξεις εσυ οτι αυτοι λενε ψεματα...
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:11
Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν γίνεται. Πότε έκανες την παραγγελία, από που; Πότε σε πήραν τηλέφωνο από την μεταφορική. Αν μπορείς να μας πεις αν είσαι Αθήνα ή κάπου αλλού;
Και μια τελευταία. Πόσες φορές επικοινώνησες με το 13830 για την παραγγελία.
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:14
Κατανοώ τον εκνευρισμό σου αλλά θα πρέπει να εξηγήσω ότι το post περί διαθεσιμότητας ήταν ενημέρωση που λάβαμε από την Vodafone στις 27 Αυγούστου το απόγευμα (ημέρα Παρασκευή) και δεν ήταν κάποιο δικό μας insider tip.
Don't shoot the messenger! Τα παράπονα λοιπόν στην Vodafone :-)
Θα προσπαθήσουμε και εμείς να επικοινωνήσουμε με την εταιρεία και να πληροφορηθούμε για το τι ακριβώς συμβαίνει με τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:18
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:19
με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα να μου πούν για την συσκεύη. νομίζω την περασμένη δευτέρα. ανανέωσα 6 σύμβόλαια που έχω και συμπλήρωσα 70 ευρώ και πήρα 2. δεν επικοινώνησα ξανά μαζί τους. ναι είμαι απο αθήνα.
Τελευταία επεξεργασία από: ditheo, 06/09/2010 - 13:20
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:20
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:24
Καλά ρε παιδιά πραγματικά απορώ γιατί νευριάζετε. Υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ ήταν τέτοια η κατάσταση, είδικά όταν ανα το παγκόσμιο υπάρχει έλλειψη απο iphone 4; Aκόμα και απόθεμα να υπήρχε αλλού στην Ελλάδα πάλι έλλειψη θα υπήρχε και αποσυντονισμός...Ελλάδα είναι αυτή τι να πούμε.
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:26
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:36
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:42
ξαφνικα τωρα που μιλησα ενω ηταν σιγουρη η παραδοση δευτερα τριτη εγινε και τεταρτη και βλεπουμε....αα και οι photo που εβαλε καποιος στις 25 του μηνα που το πηρε απο τη voda χωρις συνδεση κατα την επισημη θεση της εταιριας ειναι πλαστες......
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:44
Γνωρίζει κανείς με ποιά εταιρία στέλνουν στην επαρχία?
Δημοσίευση 06/09/2010 - 13:53
ξαφνικα τωρα που μιλησα ενω ηταν σιγουρη η παραδοση δευτερα τριτη εγινε και τεταρτη και βλεπουμε....αα και οι photo που εβαλε καποιος στις 25 του μηνα που το πηρε απο τη voda χωρις συνδεση κατα την επισημη θεση της εταιριας ειναι πλαστες......
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες