iPhone 4 από Vodafone. Τιμές - Προγράμματα - Διαθεσιμότητα
Δημοσίευση 06/09/2010 - 15:41
1. Το απόθεμα του καταστήματος είναι πραγματικό και ενημερώνεται άμεσα. Εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία σημαίνει ότι υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια.
2. Υπήρξε πρόβλημα ειδικά με τις πρώτες παραγγελίες της Παρασκευής 27 Αυγούστου. Το γνωρίζουν ότι έχουν αργήσει να παραδοθούν και ότι παραδόθηκαν μεταγενέστερες χρονικά παραγγελίες και κάνουν ότι μπορούν...
3. Όσοι παρήγγειλαν Παρασκευή και δεν έχουν παραλάβει ακόμα τη συσκευή τους θα την έχουν στα χέρια τους μέσα στη βδομάδα.
Υπομονή λοιπόν...
Ad
Δημοσίευση 06/09/2010 - 15:47
μιλάς για παραγγελίες ηλεκτρονικά πάντα έτσι?Επικοινωνήσαμε με την Vodafone και σας μεταφέρουμε τα εξής:
1. Το απόθεμα του καταστήματος είναι πραγματικό και ενημερώνεται άμεσα. Εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία σημαίνει ότι υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια.
2. Υπήρξε πρόβλημα ειδικά με τις πρώτες παραγγελίες της Παρασκευής 27 Αυγούστου. Το γνωρίζουν ότι έχουν αργήσει να παραδοθούν και ότι παραδόθηκαν μεταγενέστερες χρονικά παραγγελίες και κάνουν ότι μπορούν...
3. Όσοι παρήγγειλαν Παρασκευή και δεν έχουν παραλάβει ακόμα τη συσκευή τους θα την έχουν στα χέρια τους μέσα στη βδομάδα.
Υπομονή λοιπόν...
Δημοσίευση 06/09/2010 - 16:22
και τις λέω μα είναι δυνατόν να μου λές οτι εξαρτάται απο το κατάστημα αν θέλω εγω να διακόψω το συμβόλαιο η όχι?και αν μου πούνε οτι δεν μπορώ να το κάνω τι θα γίνει?άρχισε και μου έλεγε οτι έχετε υπογράψει και τέτοια!ναι τις λέω αλλά δεν έχω πάρει συσκευή στα χέρια μου οπότε μπορώ να φύγω όποτε θέλω!για να μην λέω πολλά μου είπε οτι πρέπει να στείλουν αυτοί ενα μειλ στην εταιρεία και να τους πουν για την διακοπή του συμβολαίου!
με λίγα λόγια αν δεν γουστάρει την φάτσα μου ο καταστηματάρχης τι βοντα εγώ δεν μπορώ να φύγω απο αυτούς!
αν είναι δυνατόν
Δημοσίευση 06/09/2010 - 16:26
Υ.Γ εγω ακομα περιμενω και καμια ενημερωση!
Δημοσίευση 06/09/2010 - 16:28
δεν θα στείλω κανένα!θα παω εγώ!αν ακούσεις στα κανάλια τπτ μπιστολιές τπτ τέτοια να ξέρεις οτι τα έκανα εγώ!ακου κάτι πράγματαΣτεελε καποια ωραια φιλη σου με κανα mini φουστανακι ή καποιον bodybuilderα φιλο σου και ολα θα πανε μια χαρα
Υ.Γ εγω ακομα περιμενω και καμια ενημερωση!
Δημοσίευση 06/09/2010 - 23:38
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 06/09/2010 - 23:46
Δημοσίευση 07/09/2010 - 10:36
Το αστειο της υποθεσης: Στις 27 που παρηγγειλα το iphone4 απο voda παρηγγειλα και screen protector απο ebay με location UK επισης ενα car mount με location USA. Χθες παρελαβα απο UK και σημερα μολις μου φέρανε το car mount απο USA! Τωρα καθομαι πανευτυχης και τα κοιταω Μιλαμε δε χορτενω να τα βλεπω...
Δημοσίευση 07/09/2010 - 12:11
σε γραψανε και εσενα ε?Καλημερα σε ολους.Ειχαμε κανενα νεο σημερα?
Το αστειο της υποθεσης: Στις 27 που παρηγγειλα το iphone4 απο voda παρηγγειλα και screen protector απο ebay με location UK επισης ενα car mount με location USA. Χθες παρελαβα απο UK και σημερα μολις μου φέρανε το car mount απο USA! Τωρα καθομαι πανευτυχης και τα κοιταω Μιλαμε δε χορτενω να τα βλεπω...
οι 2 μας μειναμε πια.. υποτιθεται οτι θα με παιρναν να μου πουνε τον κωδικο παραγγελιας της μεταφορικης σημερα.. χααχαχχα
Δημοσίευση 07/09/2010 - 12:15
χααχχααχαχαχχαχα αν είναι δυνατόν!ρε φίλε συγνώμη που γελάω αλλά πραγματικά είναι για γέλια η κατάσταση!και εγώ περιμένω απο τις 31/8Καλημερα σε ολους.Ειχαμε κανενα νεο σημερα?
Δημοσίευση 07/09/2010 - 12:26
Κι εμενα θα με περνανε και δεν με πηρε κανεις. Αναγκαστικα να ξανα παρω και μου ειπανε οτι θα με καλεσουν μεχρι αυριο!σε γραψανε και εσενα ε?
οι 2 μας μειναμε πια.. υποτιθεται οτι θα με παιρναν να μου πουνε τον κωδικο παραγγελιας της μεταφορικης σημερα.. χααχαχχα
Δεν πειραζει φιλε, γι'αυτο το εγραψα αλλωστε για να γελασουμε και λιγο. Ετσι οπως παει δεν βλεπω να το περνουμε...χααχχααχαχαχχαχα αν είναι δυνατόν!ρε φίλε συγνώμη που γελάω αλλά πραγματικά είναι για γέλια η κατάσταση!και εγώ περιμένω απο τις 31/8
Πληροφορικα στο site της vogafone λεει "Μη διαθεσιμο αποθεμα" τοσο στα 16αρια οσο και στα 32αρια...
Δημοσίευση 07/09/2010 - 12:31
τι να πω πραγματικά δεν ξέρω!ώρες ώρες σκέφτομαι να είχα παει να το πάρω απο το istorm να τα έσκαγα και να μην κάθομαι να περιμένω πότε θα τους την βαρέσει να το φέρουνΚι εμενα θα με περνανε και δεν με πηρε κανεις. Αναγκαστικα να ξανα παρω και μου ειπανε οτι θα με καλεσουν μεχρι αυριο!
Δεν πειραζει φιλε, γι'αυτο το εγραψα αλλωστε για να γελασουμε και λιγο. Ετσι οπως παει δεν βλεπω να το περνουμε...
Πληροφορικα στο site της vogafone λεει "Μη διαθεσιμο αποθεμα" τοσο στα 16αρια οσο και στα 32αρια...
Δημοσίευση 07/09/2010 - 14:49
Δημοσίευση 07/09/2010 - 14:58
Δημοσίευση 07/09/2010 - 15:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες