Δημοσίευση 14/09/2010 - 17:57
δες τι έγινε απο τις---->!31/8 πήγα στο κατάστημα τις vodafone(νεα σμύρνη) να κάνα ανανέωση συμβολαίου!το 4ρι δεν το είχαν!υπέγραψα το συμβόλαιό μου (χωρίς να ξέρω οτι δεν επιτρέπετε να κάνεις ανανέωση ΧΩΡΙΣ να πάρεις συσκευή την ίδια στιγμή)!αυτό το έμαθα μετά απο ενα φίλο που κάποτε ήταν στον γερμανό!μου είπε οτι όταν κάνεις ανανέωση και πάρεις το κινητό γράφουν αμέσως στο πσ τους τον αριθμό imei!τέλος πάντων!πέρασαν τόσες μέρες και πείρα τηλ να ακυρώσω το συμβόλαιο στο 13830!μου είπαν οτι θα πρέπει να παω απο το κατάστημα να κάνω ακύρωση(να τους στείλει το κατάστημα email ακύρωσης)!μου είπαν οτι δεν γίνεται απο την στιγμή που έχεται υπογράψει και τέτοια!τους λέω ναι αλλά δεν έχω πάρει συσκευή ακόμα οπότε νομικά είμαι οκ σαν πελάτης!μου λέει καλά κάνατε ανανέωση και δεν πείρατε συσκευή πως γίνεται αυτό?λέω αυτά να τα πείτε στο κατάστημα οχι σε μενα!καλα μου λέει δεν ξέρεται οτι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?(λες και το πρόβλημα ήταν δικό μου)του απαντάω ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!παω απο το κατάστημα λοιπόν και λέω...
το φέραμε το κινητό?ΟΧΙ.ωραία θέλω να κάνω διακοπή στο συμβόλαιο!ψάχνει η τύπισα στο πσ τις και μου λέει για να φύγεται πρέπει να δώσετε το ποσό τις επιδότησης!τις λέω κοπελιά τι λες?να δώσω ένα ποσό που δεν έχω πάρει ποτέ που ούτε καν έχω πάρει το κινητό?μου λέει δεν το έχετε πάρει αλλά εμείς το δεσμέυσαμε για να γλειτώσουμε εσάς !(δηλαδή όσο περνάνε οι μέρες να μην σας πέσει η τιμή τις επιδότησης)!λέω το κινητό το έχουν σχεδόν όλα τα καταστήματα εκτός απο εσάς!πετάγετε ο υπευθυνος και λέει δεν το έχουν πουθενά και τέτοια!να πω δε οτι ο εν λόγω κύριος ήταν αγενέστατος , ηρωνικότατος ,θρασής!του είπα για το imei και μου λέει πας στοίχημα οτι δεν είναι έτσι?δούλευες σε κανα κατάστημα και το λές?μετά απο πολλές ηρωνίες και φοβερή αγένια του λέω δεν είμαστε φίλοι ούτε κάναμε μαζί σκοπιά για να μιλάς όπως θές!είμαι πελάτης και θα μου μιλάς ωραία και όμορφα!μου λέει τα παράπονα σου στο 13830!(αφου δεν πέταξα πίσω απο τον πάγκο να τον αρπάξω τον τύπο απορώ)
πέρνω στο 13830 λοιπόν τους λέω την ιστορία ,τους λέω για τον αγενή τύπο!μου λένε θες να διακόψεις μόνο για το κιν η έχεις και κάτι άλλο?λέω θέλω να διακόψω γιατί δεν έχω πάρει το κινητό εδώ και 14 μέρες!έκανα παράπονα για τον τύπο μπλα μπλα μπλα!στο τέλος μου λέει!προσπαθώ να τον καλέσω αλλά δεν το συκώνουν το τηλ οπότε για να διακόψετε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την παρασκευή γτ είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει και τα σχετικά!τώρα μου το είπαν αυτό για να βρουν το κινητό απο άλλο κατάστημα και να μου το δώσουν η κάτι άλλο παίζει!