Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bluetooth Headset compatibility list

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
431 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   madvam

madvam

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 02/03/2010 - 00:19

Το Plantronics Discovery 925 παιζει κανονικα και δουλευει και με 2 τηλεφωνα.(1 iPhone 3G και 1 Sony Ericsson K800)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 00:40

Το Plantronics Discovery 925 παιζει κανονικα και δουλευει και με 2 τηλεφωνα.(1 iPhone 3G και 1 Sony Ericsson K800)

Το κοίταξα αυτό που λες αλλά βλέπω πως δεν είναι στερεοφωνικό!

Ψάχνω ένα που
1)να είναι απόλυτα συμβατό με iPhone 3G
2)Να μπορείς να ακούς τα Mp3 σου απο το κινητό
3)Να παραμένει συνδεδεμένο (δοκίμασα πολλά και μετά απο μια κλήση έχανε και έπρεπε να το συνδέσω πάλι)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

#153   madvam

madvam

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 02/03/2010 - 22:53

Ψάχνω ένα που
3)Να παραμένει συνδεδεμένο (δοκίμασα πολλά και μετά απο μια κλήση έχανε και έπρεπε να το συνδέσω πάλι)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Φιλε σαν ακουστικο δουλευει καλα και δε χανει συνδεση, δουλευει η τελευταια κληση και εχει διαφορες ενδηξεις ψιλοχρησιμες.
Τροπο να ακουω ipod στο ακουστικο δε βρηκα(προφανος δεν υπαρχει) αλλα σαν ακουστικο καθαρα ειναι καλο. Στεκεται καλα στο αυτι(εμενα τουλαχιστον(εχει τρια μαραφετια σε διαφορετικα μεγεθη)) αλλα εγω το πηρα βασικα επειδη ηθελα earpiece που να εχει multipoint. Το κακο του ειναι .. οτι ειναι ακριβο.

#154   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2010 - 22:58

Φιλε σαν ακουστικο δουλευει καλα και δε χανει συνδεση, δουλευει η τελευταια κληση και εχει διαφορες ενδηξεις ψιλοχρησιμες.
Τροπο να ακουω ipod στο ακουστικο δε βρηκα(προφανος δεν υπαρχει) αλλα σαν ακουστικο καθαρα ειναι καλο. Στεκεται καλα στο αυτι(εμενα τουλαχιστον(εχει τρια μαραφετια σε διαφορετικα μεγεθη)) αλλα εγω το πηρα βασικα επειδη ηθελα earpiece που να εχει multipoint. Το κακο του ειναι .. οτι ειναι ακριβο.

Δεν νομίζω να ακούς μουσική όμως με αυτό! Στρεφομαι προς το iTech Music 801 είπαν οτι είναι συμβατό και έχει και την τεχνολογία a2dp για την μουσική! Είναι και στερεοφονικό! Το μόνο του κακό είναι πως τα ακουστικά του δεν είναι in ear!

Σε ευχαριστώ πάντος για την απάντηση!

#155   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/03/2010 - 10:36

Ψάχνω ένα που

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

http://www.plaisio.g...H650EBECEUR.htm
Απολυτα συμβατο, δοκιμασμενο απο εμενα, δεν ξεσυνδεεται, στερεοφωνικα, και απλα απολαυμβανεις τη μουσικη σου..απαραιτητο αξεσουαρ για μενα neckless ακουστικα.. το περνας γυρω απο το λαιμο και ειναι τελειο..

#156   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 08/03/2010 - 17:30

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Samsung-Stereo-Sbh650-ASBH650EBECEUR.htm
Απολυτα συμβατο, δοκιμασμενο απο εμενα, δεν ξεσυνδεεται, στερεοφωνικα, και απλα απολαυμβανεις τη μουσικη σου..απαραιτητο αξεσουαρ για μενα neckless ακουστικα.. το περνας γυρω απο το λαιμο και ειναι τελειο..

Σκεφτομαι να το αγορασω σιγουρα δεν ξεσυνδεεται παιδια? Ακους στερεωφωνικα μουσικη?
Ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτα που ζηταω?

Ευχαριστω :)

#157   apapagia

apapagia

iPH newbie

• 38 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2010 - 21:51

Παιδιά εγώ παιδεύομαι με ένα i-tech των 30 Ευρώ αλλά όλοι μου κάνουν παράπονα ότι δε με ακούνε καλά. Και στο δικό μου αουστικό η ένταση είναι αρκετά χαμηλή. Αποφάσισα να πληρώσω κάτι παραπάνω για ένα πραγματικά καλό bluetooth. Βρήκα τα plantronics discovery 975, το Jawbone, το γνήσιο της Apple και κανά δύο άλλα που δεν τα έχω πρόχειρα αυτή τη στιγμή. Εσείς τι μου προτείνετε? Σας παρακαλώ μόνο ότι μου πείτε να είν αι προσωπική σας εμπειρία.
Ευχαριστώ.

#158   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/03/2010 - 09:23

Παιδιά εγώ παιδεύομαι με ένα i-tech των 30 Ευρώ αλλά όλοι μου κάνουν παράπονα ότι δε με ακούνε καλά. Και στο δικό μου αουστικό η ένταση είναι αρκετά χαμηλή. Αποφάσισα να πληρώσω κάτι παραπάνω για ένα πραγματικά καλό bluetooth. Βρήκα τα plantronics discovery 975, το Jawbone, το γνήσιο της Apple και κανά δύο άλλα που δεν τα έχω πρόχειρα αυτή τη στιγμή. Εσείς τι μου προτείνετε? Σας παρακαλώ μόνο ότι μου πείτε να είν αι προσωπική σας εμπειρία.
Ευχαριστώ.

Eγώ φίλε μου πήρα το plantronics 975.Aπλά κορυφαίο.Δεν μου κάνει ποτέ διακοπές έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και πολύ καλή μπαταρία με μεγάλη αυτονομία.

#159   iceman78

iceman78

iPH User

• 169 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 10/03/2010 - 10:40

Παιδια καλημερα ψαχνω κι εγω ενα bluetooth ακουστικο συμβατο με iphone 3GS.Ξερει κανεις απο αυτα που αναφερονται στη λιστα η και καποιο εκτος αυτης που να εχει και αναγνωριση κλησεων για να μη χρεαιζεται καθε φορα να βγαζω το τηλεφωνο απο τσεπες κλπ.Καθε βοηθεια δεκτη...

#160   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/03/2010 - 16:30

Σκεφτομαι να το αγορασω σιγουρα δεν ξεσυνδεεται παιδια? Ακους στερεωφωνικα μουσικη?
Ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτα που ζηταω?

Ευχαριστω :)

Το πηρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Πολυ καλη αποδοση ηχου. Αυτο που δεν κανει ειναι να υπακουν τα πληκτρα του για να πας στο επομενο κοματι. Μονο να το σταματαει και να το ξεκινα.

#161   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2010 - 11:46

Το πηρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Πολυ καλη αποδοση ηχου. Αυτο που δεν κανει ειναι να υπακουν τα πληκτρα του για να πας στο επομενο κοματι. Μονο να το σταματαει και να το ξεκινα.

Εχω την εντυπωση οτι προχωρανε και τα τραγουδια...θα το δοκιμασω αργοτερα γιατι το εχω στο αμαξι και θα σου πω...

#162   leopayne

leopayne

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2010 - 16:24

καποιος ειπε το bluetooth τησ sony για ps3 kanei αληθευει αυτο?ειναι wirless λεει η εταιρια,κανει?

#163   idomeneas

idomeneas

iPH Addict

• 612 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2010 - 12:43

Δείτε και ένα καινούριο μοντέλο που έβγαλε η samsung!! :D

http://www.skroutz.gr/s/82086/Samsung-WEP-870.html

http://www.samsung.com/us/consumer/mobile/mobile-phones/mobile-phone-accessories/AWEP870JBECSTA/index.idx?pagetype=acc_detail&subsubtype=bluetooth

#164   giorgaras

giorgaras

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2010 - 10:36

Παιδια ψαχνω μεσα απο το e bay και ειμαι μεταξυ του plantronics 925 και 975.
Ηθελα να σας ρωτησω αν η διαφορα τιμης των 30 euro περιπου εχει καποια βαση και θα το καταλαβω καπου στη τη συνδεση με το 3gs που εχω ή ειναι καθαρα αισθητικοι η λογοι της διαφορας.

Ευχαριστώ

#165   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 08/04/2010 - 18:16

Η διαφορά είναι στην θηκούλα φόρτισης που στο 975 έχει οθονίτσα που σου δείχνει την φόρτιση και του bluetooth και της θήκης. Επίσης έχουν και αισθητική διαφορἀ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες