Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bluetooth Headset compatibility list

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
431 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/12/2009 - 00:22

Το τμήμα υποστήριξης είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.
Μια διευκρίνηση μόνο, τι ακριβώς εννοείτε με την ακόλουθη φράση "το bluetooth headset για 3.1 ή παραπάνω?"

Με εκτίμηση,

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/12/2009 - 00:37

Συγγνώμη απλά βιαζόμουν ήθελα να ρωτήσω εάν είναι συμβατά με firmware 3.x?

#123   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2009 - 18:56

Καλησπέρα,

Δεν έχει παρατηρηθεί κάποιου είδους ασυμβατότητα ή δυσλειτουργία των i.Tech Bluetooth με οποιαδήποτε έκδοση firmware εκτός των λειτουργιών skip/forward/back σε αναπαραγωγή mp3 με το Clip D-Radio και Clip Music 801.

Με εκτίμηση,

#124   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2009 - 20:36

Ευχαριστω πολύ για τη διευκρύνιση iTechHellas

#125   dimitris_777

dimitris_777

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2009 - 08:04

Να προσθέσω την πλήρη συμβατότητα του Plantronics Discovery 975 με το 3G S.
Το έχω εδώ και ενα μήνα και είναι άψογο:)

#126   ibizas

ibizas

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2009 - 20:25

Όταν αναφέρεσαι στην πλήρη συμβατότητα με το Plantronics, εννοείς ότι δουλεύουν τα πλήκτρα skip/forward/back?
Από όσο γνωρίζω και έχω ψάξει, μόνο τα πλήκτρα pause/play/stop λειτουργούν και αυτό δεν έχει να κάνει με το Bluetooth Η/F, αλλά με το με το AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile, όπου αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της Apple http://support.apple.com/kb/HT3647

#127   dimitris_777

dimitris_777

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2009 - 08:02

Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ακουστικό για την να δέχομαι και να λαμβάνω κλήσεις. Την δουλειά του την κάνει εξαιρετικά. Άψογος ήχος για μένα που μιλάω αλλά και για αυτόν που με ακούει απο την άλλη μεριά. Δεν το χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική.. ;)

#128   inickgt

inickgt

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2009 - 22:01

έχετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με τα headset που χρησιμοποιείτε και είναι συμβατά?

εγώ έχω πάρει το Plantronics 520 αλλά και 925 και ενώ κάνουν τη σύνδεσή τους καλά, ακούω μια χαρά τους άλλους, οι άλλοι καμιά φορά με ακούνε με διακοπές και είναι ενοχλητικό... έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

#129   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 28/12/2009 - 17:15

καλησπερα παιδια, εχω το itech naro 601 που συνδεεται με 3 κινητα. Δουλευει κανονικα αλλα απο το site και απο την εταιρια μου ειπαν οτι εχει τη δυνατοτητα να ακους μουσικη κανονικα απο το ακουστικο (A2DP)και οτι το δοκιμασαν με iphone, αλλα εγω δεν ακουω απο το ακουστικο, με ρωτησαν αν το εχω σπασμενο η μηπως καποια αλλη εφαρμογη το εμποδιζει. Το εχω σπασμενο αλλα με την 3.01, δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο. Το εχει δοκιμασει κανεις να ακουει απο το ακουστικο ? εσω να σημειωσω οτι σε 2 ΝΟΚΙΑ που ειναι συνδεδεμενο ακουω κανονικα μουσικη απο το ακουστικο.

#130   3ftw

3ftw

iPH Addict

• 604 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2009 - 17:51

κορυφαια ποιοτητα ειναι και το official headset for playstation 3...γυρω στα 30€ και ειναι απλα οτι καλυτερο κυκλοφορει σε bloutooth...και συνδεετε με το iphone

#131   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2009 - 12:45

καλησπερα παιδια, εχω το itech naro 601 που συνδεεται με 3 κινητα. Δουλευει κανονικα αλλα απο το site και απο την εταιρια μου ειπαν οτι εχει τη δυνατοτητα να ακους μουσικη κανονικα απο το ακουστικο (A2DP)και οτι το δοκιμασαν με iphone, αλλα εγω δεν ακουω απο το ακουστικο, με ρωτησαν αν το εχω σπασμενο η μηπως καποια αλλη εφαρμογη το εμποδιζει. Το εχω σπασμενο αλλα με την 3.01, δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο. Το εχει δοκιμασει κανεις να ακουει απο το ακουστικο ? εσω να σημειωσω οτι σε 2 ΝΟΚΙΑ που ειναι συνδεδεμενο ακουω κανονικα μουσικη απο το ακουστικο.

Αγαπητέ homer66,

Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής με το iPhone. Πρέπει να πάρετε ένα Bluetooth ακουστικό που να υποστηρίζει πρωτόκολλο A2DP, όπως πχ το Clip D-Radio ή το Clip Music 801 της i.Tech.

Να έχετε καλές γιορτές με υγεία και καλή χρονία.

Με εκτίμηση,

#132   manaks

manaks

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2010 - 14:29

παιδια το nokia BH-102 είναι συμβατό;το έχω ανοιχτο και δεν το εντοπίζει αλλα λέω μήπως έχει δουλέψει σε κανέναν και χρειάζεται καμία ρύθμιση...
ευχαριστώ!

#133   dimperts

dimperts

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 18:17

Πολλά είναι τα ακουστικά που συνδέονται με το τηλέφωνο. Το μειονέκτημα είναι ότι οι άλλοι με ακούνε με διακοπές. Υπάρχει κάποιος να εγγυηθεί για αυτό το πρόβλημα που έχουν τα ακουστικά; Έχει κανείς κάποιο που δεν αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα

#134   darkrider

darkrider

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2010 - 18:30

bmw m3,audi a5,porsche cayenne και στα 3 λειτουργει αψογα απο προσοπικη εμπειρια

#135   thanar

thanar

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2010 - 19:45

Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα ποιότητας με το bluetooth headset σε ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ και ο συνομιλών συνεχώς διαμαρτύρεται πως δεν ακούει καλά, ή πως ακούει με διακοπές, ας ρίξει μια ματιά σε αυτό το thread που άνοιξα στα discussions της Apple περιγράφοντας το πρόβλημα και ζητώντας λύση. Μέχρι σήμερα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, ασχέτως αν το συγκεκριμένο thread είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέσα στα discussions της Apple! Προσθέστε και σεις την εμπειρία σας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες