Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bluetooth Headset compatibility list

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
431 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2009 - 14:08

Αγαπητέ χρήστη,

Ναι το i.VoicePRO είναι συμβατό με το iPhone 3G.

Για να δείτε από ποιά καταστήματα μπορείτε να το προμηθευτείτε ακολουθήστε το link
Εκεί θα βρείτε την επιλογή "που μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν" και δεν μένει μόνο να διαλέξτε μια από τις επιλογές που θα εμφανιστούν:

α) Ανεξάρτητα καταστήματα
β) Ηλεκτρονικά καταστήματα
γ) Αλυσίδες

Με εκτίμηση,

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   constantinosd

constantinosd

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2009 - 14:19

Αγαπητέ χρήστη constantinosd,

Η i.Tech σας προτείνει το Clip Music 801 όπου καλύπτει τις απαιτήσεις σας, είναι multipoint (σύνδεση με δυο συσκευές) και stereo headset. Υπάρχουν και αναφορές από κατόχους iPhone 3G πως λειτουργεί χωρίς προβλήματα με τη συσκευή τους. Περισσότερες πληροφορίες για το Bluetooth headset θα βρείτε στα link παραπάνω.

Με εκτίμηση

Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Έχω ακόμα μια ερώτηση. Πολλά bluetooth headsets υποφέρουν από το λεγόμενο lost sync. Το Clip Music 801 πως τα παει σε αυτόν τον τομέα; Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μου στείλατε δεν περιγράφει τίποτα για το εν λόγω θέμα.

Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος

#108   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2009 - 12:57

Καλησπέρα,

Να είστε καλά. To Clip Music 801 έχει δοκιμαστεί με το iPhone 3G και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης.

Με εκτίμηση,

#109   satmasterboy

satmasterboy

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2009 - 11:33

Αγόρασα χτες το iclip D radio και μου δουλεύει μια χαρά όπως φαίνεται...απλώς έχω μια ερώτηση....υπάρχει τρόπος μετά το τέλος μιας κλήσης να μεταφέρω τον ήχο στο τηλέφωνο;γιατί αλλιώς όλοι οι ήχοι του τηλεφώνου ακούγονται από το bluetooth,όπως πχ ο ήχος που κάνει όταν κλείνεις το iphone ή όταν το ανοίγεις,ή οι ήχοι από τα πλήκτρα.
Ευχαριστώ πολύ

#110   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2009 - 13:15

Αγαπητέ,

Όλοι οι ήχοι του iPhone μεταφέρονται στο Clip D-Radio. Για να γίνει η μεταφορά του ήχου στο κινητό είναι εφικτό μόνο κατά τη διάρκεια μια κλήσης.

Με εκτίμηση,

#111   Silv3R

Silv3R

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 03/11/2009 - 15:45

i.Tech Clip V
Λειτουργεί κανονικά σε iPhone 3GS, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες όπως είπε ένα φίλος πριν. Βασική προϋπόθεση έιναι, αρχικά το iPhone και το headset να είναι απενεργοποιημένα και σε λιγότερο από 1 μέτρο απόσταση.

#112   hotcarver1

hotcarver1

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2009 - 14:09

Να ρωτησω κι εγω κατι..Στο i-tech radio τα πληκτρα για το επομενο-προηγουμενο κομματι λειτουργουνε?

#113   satmasterboy

satmasterboy

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2009 - 19:51

Σε μένα όχι

#114   panosa3

panosa3

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2009 - 20:31

Παιδιά εγώ αγόρασα αυτό: http://www.skroutz.g...plantronics 975 Δουλεύει τέλεια με το iphone και έχει πραγματικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και πολύ υψηλή ποιότητα ήχου (διαθέτει 2 μικρόφωνα) και έχει μαζί και δερμάτινη θήκη που το φορτίζει μέχρι και 2 φορές άμα ξεμείνεις!

#115   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2009 - 14:58

Να ρωτησω κι εγω κατι..Στο i-tech radio τα πληκτρα για το επομενο-προηγουμενο κομματι λειτουργουνε?

Αγαπητέ hotcarver1,

Δυστυχώς τα πλήκτρα στο i.Tech Clip D-Radio για το επόμενο-προηγούμενο κομμάτι δε λειτουργούνε με το iPhone. Από όσο γνωρίζω μπορείτε ενναλακτικά να αλλάξετε κομμάτι απλώς κουνώντας το iPhone.

Με εκτίμηση,

Τελευταία επεξεργασία από: iTechHellas, 09/11/2009 - 14:58

#116   tasos30fullou

tasos30fullou

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 22:38

εγώ έχω το Plantronics Voyager 855 και δουλεύει μια χαρα..(είναι και στερεοφωνικό, και συνδέεται και με 2 συσκευές ταυτόχρονα αλλα δεν το έχω τεστάρει αυτό).πολύ ευχαριστημένος

Γεια και χαρα.Εχω το ιδιο bluetooth αλλα δεν εχω καλη ακουστικη με το Iphone. Με αλλες συσκευες sonyericsson ή nokia ηταν αισθητα καλυτερο.Αντιμετοπιζει καποιος παρομοια κατασταση? Επισης συνδεεται με 2 τηλεφωνα?

#117   tasos30fullou

tasos30fullou

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 23:03

Νομίζω ότι όλα αυτά δεν θα τα βρείς σε ένα headset. Αυτό που έχω εγώ της Plantronics Voyager 855 Stereo Bluetooth καλύπτει τις ανάγκες σου πλήν του radio. Για ρίξε μια ματιά εδώ αν δεν το έχεις δεί ήδη

Παρακαλώ!

Καλημερα.
Εχεις καταφερει να το συνδεσεις με 2 συσκευες?

#118   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 23:06

Τα i-tech με ποιες συσκευές είναι συμβατές από την κατασκευή τους ?
Δηλαδή όπως είναι τα Sony ericsson bluetooth headset για τις συσκευές Sony Ericsson

#119   iTechHellas

iTechHellas

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2009 - 21:08

Τα i-tech με ποιες συσκευές είναι συμβατές από την κατασκευή τους ?
Δηλαδή όπως είναι τα Sony ericsson bluetooth headset για τις συσκευές Sony Ericsson

Αγαπητέ χρήστη Jimaaras,

Τα i.Tech Bluetooth είναι συμβατά με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν τη τεχνολογία Bluetooth, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που δεν εχουν να κάνουν με ασυμβατότητα σε κύρια χαρακτηριστικά γύρω από την ομιλία, αλλά σε επιμέρους δυνατότητες όπως την εναλλαγή τραγουδιών (μη λειτουργία του πλήκτρου skip/forward/back στα iPhone) η αναγνώριση κλήσης με το όνομα καλούντος (αλλά εμφάνιση του αριθμού μόνο) πρωτόκολλο Α2DP για αναπαραγωγή μουσικής κτλ.

Με εκτίμηση,

#120   Jimaaras

Jimaaras

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2009 - 21:19

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες το bluetooth headset για 3.1 ή παραπάνω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες