Καλησπέρα, το συγκεκριμένο το αγόρασα, από ήχο είναι εξαιρετικό, σε ακούν και ακούγεσαι εξαιρετικά , η αναγνώριση δείχνει το νούμερο, ο ήχος κλήσης ακούγεται και απο το τηλέφωνο (δεν χάνεις κλήση) , μπορείς να ακούς ραδιόφωνο, η διάρκεια μπαταρίας ειναι πολύ καλή, αναπαράγει μουσική που έχεις αποθήκευσει, αυτο βολεύει στο γυμναστήριο, εάν και ο ήχος ακουστικά δεν είναι τόσο καλός..., ενώ κάνει ΟΛΑ αυτά, εγω το έδωσα στην γυναίκα μου... για την δουλειά που το ήθελα εγώ, γραφείο και στο αυτοκίνητο ΔΕΝ βολεύει...χάνεσαι στα καλώδια... Οπότε παράγγειλα ένα plantronics voyager legend το οποίο είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο...είναι αυτο που ήθελα, ενώ νόμιζα ότι θα είναι μεγάλο, είναι πολύ επαγγελματικό..., είχε απόλυτο δίκιο ο mark λίγο πιο πάνω... Έαν Θέλεις να αγοράσεις το Sony το είχε προσφορά το πλαίσιο 69 € από εκεί το αγόρασα, εκτός και εάν πείσω την σύζυγο και στο δώσω 50€, μια εβδομάδα το έχω...
Να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένοόταν έχεις μήνυμα πχ sms...ακούς τον ήχο ειδοποίησης στα ακουστικά όταν ακούς ράδιο ή όχι?