δες στην 5η γραμμή τι γράφω!αυτό το σκεπτικό έχουν όλοι
συμφωνω μαζι σου.! και ειδικα στις στερημενες και κομπλεξικες κοινωνιες, ολα εχουν την τιμη τους.! δεν ηταν τυχαιο και το παλιο..... "με τον παρα μου γ.....ω και την κυρα μου"
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:10
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:10
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:16
Όταν τα βλέπω όμως αυτή τη νοοτροπία (=δεν με νοιάζει το παράνομο αν με οφελεί, ή δεν με νοιάζει τι κάνω γιατί το κάνουν όλοι ή κάνουν χειρότερα) σε φορουμς από νέα άτομα με πιάνει κάτι...
Ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι από τις καλύτερες αλλά κανείς μας δεν συνειδητοποιεί ότι τη χώρα μας την κάνουμε εμείς, ο κάθε ένας μας με την νοοτροπία μας. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε και πολλά. Μόνο τον εαυτό μας. Αν κάνουν όλοι το ίδιο θα αλλάξει και η χώρα...
Δεν είμαι γνήσια Ελληνίδα γιατί η καταγωγή μου είναι από βορειοευρωπαική χώρα αλλά γενήθηκα και μεγάλωσα εδώ και αισθάνομαι πιο πολύ Ελληνίδα από οτιδήποτε άλλο. Ξέρω όμως και τους 2 λαούς και βλέπω τη διαφορά στη νοοτροπία των Ελλήνων που είναι υπαίτια για τα προβλήματά μας
Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 05/09/2010 - 23:20
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:25
Στάθης Ψάλτης στο κλεφτρόνι και τζέντλεμαν!μια ταινία πριν απο ουτε και εγω ξέρω πόσα χρόνια!Όταν τα βλέπω όμως αυτή τη νοοτροπία (=δεν με νοιάζει το παράνομο αν με οφελεί, ή δεν με νοιάζει τι κάνω γιατί το κάνουν όλοι ή κάνουν χειρότερα) σε φορουμς από νέα άτομα με πιάνει κάτι...
Ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι από τις καλύτερες αλλά κανείς μας δεν συνειδητοποιεί ότι τη χώρα μας την κάνουμε εμείς, ο κάθε ένας μας με την νοοτροπία μας. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε και πολλά. Μόνο τον εαυτό μας. Αν κάνουν όλοι το ίδιο θα αλλάξει και η χώρα...
Δεν είμαι γνήσια Ελληνίδα γιατί η καταγωγή μου είναι από βορειοευρωπαική χώρα αλλά γενήθηκα και μεγάλωσα εδώ και αισθάνομαι πιο πολύ Ελληνίδα από οτιδήποτε άλλο. Ξέρω όμως και τους 2 λαούς και βλέπω τη διαφορά στη νοοτροπία των Ελλήνων που είναι υπαίτια για τα προβλήματά μας
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:29
μαριαν μην το ψαχνεις.! αυτος ο λαος δεν αλλαζει με τιποτα.! τη μ....α την εχουμε στο dna μας, απο αρχαιοτατων χρονων οπως ισως ηδη γνωριζεις.! δεν ξερω αν υπαρχει πιο χυμα λαος απο εμας.! τα εχουμε ολα υπολογισμενα στην τυχη.!
και βλεπεις οτι στο τελος αφου δεν μπορουμε ουτε οι ιδιοι να κυβερνησουμε την χωρα μας, μαλλον θα φερουμε αλλους που ξερουν πως να το κανουν.! αυτο το "ελληνας φανταρος, τουρκος αξιωματικος" δεν βγηκε τυχαια νομιζω. για οποιον το εχει ακουσει.
να προσθεσω ακομα, οτι ισχυει η καπνοαπαγορευση εδω και 5 μερες. στην επαρχια που ειμαι, παει τουφα το ντουμανι (δανειστηκα την εκφραση) σχεδον σε ολα τα μαγαζια.! η νοοτροπια που λεγαμε.!
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 05/09/2010 - 23:32
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:35
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:38
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:44
Στάθης Ψάλτης στο κλεφτρόνι και τζέντλεμαν!μια ταινία πριν απο ουτε και εγω ξέρω πόσα χρόνια!
σε μια σκηνή του λέει:
θέλει πολύ απεργία αυτός ο τόπος!μιλάμε για πολύ γέλιο!πρόσεξε πριν 10 χρόνια τουλάχιστον!
δεν είναι για γέλια όμως!απο τότε δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την χώρα!θα μπορούσα να πω οτι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα τώρα!
λάζοπουλος στο τσαντίρι του πέρνει συνέντευξη απο μια τύπισα στον δρόμο και λέει αυτή:
αρχίζει και κραζει τα 2 κόμματα και ο ένας το ένα και ο ένας το άλλο και δωστου χώσιμο και να το ένα και να το άλλο!στο τέλος την ρωτάει ο τύπος με το μικρόφωνο:
που θα το ρίξετε φέτος?
και λέει ε τι που θα το ρίξω ?σε έναν απο τους 2 φυσικά!
2 παραδείγματα το ένα για να δεις οτι δεν έχει αλλάξει τπτ και το άλλο για να δείς οτι δεν θα αλλάξει τπτ ποτέ στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:45
Αύριο τα off topic θα διαγράφουν παρακαλώ πολύ να επανερθετε στο θέμα.. Και ανοίξτε άλλο topic για το θέμα σας .. Ομολογώ πολύ ενδιαφέρον.. Αλλά στην ενότητα bla bla και όχι εδώ... Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:43
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 06/09/2010 - 06:55
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:48
..................
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:48
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:49
01:47..δεν βαρεθήκατε ακόμα?
Δεν έχω τα permissions σε αυτό το τοπικ, αλλιώς θα είχε πέσει πολύ σβήσιμο.
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:50
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:50
Πάντως ο Καρατζαφέρης με κρυφές κάμερες και λαμογιες είναι αρχηγός κόμματος τώρα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες