μιας και εγω ανοιξα αυτο το θεμα, εχω να σου πω γνωριζεις για το λογο που μπορει θελω να το χρησιμοποιησω την εγγραφη με κλειστη καμερα? γιατι μεχρι τωρα υποθετεις..!!
ξερεις εαν π.χ. με εκβιαζουν, η εαν θελω να πιασω καποιον που παρανομει ανελεητα? δεν το χρησιμοποιουν ολοι για να γραφουν βρακακια και κυλοτιτσες απο κοπελες, η απλα για να κανουν χαβαλε.! υπαρχει και η αλλη πλευρα του θεματος.! οπως σε πληροφορω και η εγγραφη κλησεων που την εχω μονιμα και δουλευει στο omnia μου, μεσω του προγραμματος vito audio notes, με εχει σωσει σε διαφορα θεματα ουκ ολιγες φορες. πιστεψε με.!
εαν το χρησιμοποιη καποιος σε μονιμη βαση θα στο επιβεβαιωσει.!!
Συμφωνώ και με εσένα και με τον supernatural ότι δεν ξέρω γιατί θα το χρησιμοποιήσει κανείς αλλά όταν βλέπει κανείς τι γίνεται κάθε μέρα στα σχολεία εκεί θα πάει το μυαλό του κατευθείαν.
Το φορουμ αυτό προσελκύει κάθε είδους ηλικίες και φυσικά ανήλικα αγοράκια που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να κάνουν ότι κάνουν οι μαθητές μου στις συμμαθήτριές τους.
Σε πληροφορώ πριν απαντήσω πήγα και κοίταξα στα προφιλ όσων ζήτησαν την εφαρμογή για την ηλικία τους (θα φανεί από τους last visitors σε κάθε προφιλ) αλλά σε όλους είναι unknown.
Εγώ είπα κάποια πράγματα που οφείλω να πω και ως γυναίκα και ως εκπαιδευτικός, έστω και part time σε φροντηστήριο μέχρι να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου. Αν τα αγοράκια βάλλουν μυαλό έστω και την τελευταία στιγμή κάτι είναι. Τα περισσότερα στο κάτω κάτω μόλις ακούσουν για παρανομίες και προβλήματα με αστυνομία δεν συνεχίζουν