Το άκυρο της νύχτας..
δεν τραβαγε βρακακια ...:ο)
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:52
Το άκυρο της νύχτας..
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:53
Ρε παιδιά μήν συνεχίζετε.. Έχουμε φύγει Off με συζητήσεις περι ηθικότητας και σωστής χρήσης..
Φίλε ipad το σωστό είναι να το κόψετε εδώ και άν θέλετε όπως είπε και ο DinFun να ανοίξετε ένα topic στο bla bla ωστε άμα βρεθεί λύση στο πρόβλημα να ενημερωθούμε..
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:54
Θα ήθελα να δώ το πρόσωπο του iLuxus όταν δεί τα posts μετά της παρατηρήσεως τουδεν τραβαγε βρακακια ...:ο)
Δημοσίευση 06/09/2010 - 01:02
Δημοσίευση 06/09/2010 - 01:04
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 06/09/2010 - 01:05
Agnoriste σε θεωρω απο τα λογικα ατομα εδω μεσα. Διαβασε αυτα που εγραψε και μετα πες μου αν εχω δικιο. Δεν μπορω να βλεπω αδικους χαρακτηρισμους σε αλλα μελη και θρασυδειλες επιιθεσεις, και ποσο μαλλον στο συγκεκριμενο ανθρωπο που τον γνωριζω.
Αν εχω καπου λαθος πες μου.
Δεν νομιζω αυτος να χαρακτηρισε κανεναν ασχημα, η ειρωνικα.
Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 06/09/2010 - 01:06
Δημοσίευση 06/09/2010 - 01:14
Δημοσίευση 06/09/2010 - 01:16
\..Banned
Δημοσίευση 06/09/2010 - 01:19
Δημοσίευση 06/09/2010 - 07:34
Δημοσίευση 06/09/2010 - 08:37
μιας και εγω ανοιξα αυτο το θεμα, εχω να σου πω γνωριζεις για το λογο που μπορει θελω να το χρησιμοποιησω την εγγραφη με κλειστη καμερα? γιατι μεχρι τωρα υποθετεις..!!
ξερεις εαν π.χ. με εκβιαζουν, η εαν θελω να πιασω καποιον που παρανομει ανελεητα? δεν το χρησιμοποιουν ολοι για να γραφουν βρακακια και κυλοτιτσες απο κοπελες, η απλα για να κανουν χαβαλε.! υπαρχει και η αλλη πλευρα του θεματος.! οπως σε πληροφορω και η εγγραφη κλησεων που την εχω μονιμα και δουλευει στο omnia μου, μεσω του προγραμματος vito audio notes, με εχει σωσει σε διαφορα θεματα ουκ ολιγες φορες. πιστεψε με.!
εαν το χρησιμοποιη καποιος σε μονιμη βαση θα στο επιβεβαιωσει.!!
Τελευταία επεξεργασία από: sotoskawasaki, 06/09/2010 - 08:39
Δημοσίευση 06/09/2010 - 08:52
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:31
Τελευταία επεξεργασία από: god21, 06/09/2010 - 10:33
Δημοσίευση 06/09/2010 - 10:54
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ?Λοιπόν για να σας πω, κάποια μ@λ@κ!$μ€ν4 απο την τάξη μου, ναι το κάναν πηγαίναν στις τουαλέτες των κοριτσιών και τράβαγαν βίντεο φωτογραφίες, άφηναν το κινητός σε μία άκρη και αυτό ηχογραφούσε αλλά τι να πεις τους βάζεις μυαλό. Αν το κάνει ένας (που αυτός που θα το ξεκινήσεις θα είναι ψεφτόμαγκας) μετά θα λέει "παιδιά πήγα στις τουαλέτες των κοριτσιών και τράβαγα βίντεο", τότε δεν θα το ξεκινήσουν και οι άλλοι; Θεωρό ντροπή να γίνει κάτι τέτοιο στα κορίτσια, αλλά δεν φταίνε μόνο τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια. Αν θέλεις να προφυλακτείς απο τέτοια περιστατικά, δεν θα έρχεσαι με το μίνι στο σχολείο, ούτε θα κάνεις παρέα με αγόρια, τότε μπορεί να σε βιάσουν (όχι ακριβώς) όπως έγινε πριν 4 χρόνια στο σχολείο μας). Ακόμα ξέρω 3-4 κοπέλες που στην τάξη είναι αγίες, αλλά δεν διαβάζουν και είναι με τους γκόμενους κάθε μέρα. Marian αν διδάσκεις, μπες στο προφίλ τους στο facebook και δες τις φωτογραφίες, δες τους τοίχους, δες, θα σου βγουν τα μάτια.
Δημοσίευση 06/09/2010 - 12:22
Φιλαράκι άστα αυτά....άμα θέλεις τέτοιο προγραμματάκι κατά 99.99% για αυτό τον λόγο το θέλεις. Αυτά για να μην λέμε ότι θελουμε. Εμένα τουλάχιστον δεν με πείθεις. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά το τι κανεις, για αποφυγή παρεξηγήσεων! Πέρα απο αυτό το κορίτσι η mariam έχει απόλυτο δίκαιο και έχει τις πιο σωστές απόψεις. Για αυτό όλοι θέλετε το bluetooth στο iphone για να στέλλετε φωτογραφίες και βιντεάκια τα στρι...α που βγαίνουν πάνω απο το παντελόνι; Τέλος, ξέρω πολύ καλά σε τι σκα..κοσμο ζούμε, και δεν ενδιαφέρομε να τον κάνω καλύτερο για αυτό και εξέφρασα την άποψή μου αλλά δεν παίρνω θέση.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες