Next-Gen iPhone: Specs and Release Date revealed (?)
Δημοσίευση 19/05/2009 - 17:23
Ad
Δημοσίευση 19/05/2009 - 17:39
μην μας κρατας σε αγωνια.....
Rubber-tread backing
Sleeker design
Εγω παντως αυτα δεν τα πολυκαταλαβαινω και με φοβιζουν...
Apple ειναι απο την μια βεβαια αλλα...
Δημοσίευση 19/05/2009 - 17:48
Δημοσίευση 19/05/2009 - 17:57
Γιατί μιας και αυτό που έχω είναι κλειδωμένο (δεν μπορουσα να το περιμένω να έρθει ) έλεγα για το επόμενο να περιμένω να το πάρω απο Ελλάδα...
Δημοσίευση 19/05/2009 - 18:39
Δημοσίευση 19/05/2009 - 21:23
Τι θες από ένα τηλέφωνο?
Το κορυφαίο touch στο κόσμο, το καλύτερο internet και κορυφαίο email. Τώρα αν έχει ραδιο, δε με νοιάζει, έχει το αυτοκίνητο, ή το χρεισημοποιο και σαν mp3, που είναι και πάλι κορυφαιο.
Τωρα για το locked bluetooth, παλι δε με νοιάζει, γιατι τα βρίσκω όλα on line.
Το μονο που δεν έχει ειναι video αλλα αν κανεις jailbreak το εχεις!
PS Μην μου πεις για κάμερα, ο κοσμος αγοράζει ψηφιακες για σωστές φωτογραφίες.
Δημοσίευση 20/05/2009 - 12:48
design ωραιο
touchscreen απαιχτο
οθόνη μεγάλη, φωτεινή, σκάβει
κάμερα μούφα
φλασ ανύπαρκτο
ήχος μηδέν
mp3 player μουφέξ
itunes μηδέν
πολιτική της apple άκυρη
στο τέταρτο iphone που θα βγάλουν θα βάλουν και copy paste
Δημοσίευση 20/05/2009 - 13:19
Φλας= Οποιος ξέρει από επαγγελματική φωτογραφία, δεν βάζει ποτέ φλας, καταστρέφει τις σκιές, χαλάει τις φωτογραφίες κτλπ...
Ήχος= αν δεν θες να παίζεις στη διαπασών το iPhone βάλε μίνι ηχειάκι, 20-30 ευρώ κάνει
MP3= γιατί μούφα? τα iPod θεωρούνται τα καλύτερα mp3 του κόσμου...
iTunes = γιατί μηδέν?
Apple Strategy = Έξυπνη παρά άκυρη
OS 3 = copy paste...
Δημοσίευση 20/05/2009 - 13:26
δευτερον,επειδη δεν εχεις μαλλον πιασει το Iphone αν δεις μονο τα Contacts και τπτ αλλο ελα να μας πεις που βρισκεις καλυτερη αποκριση,εμφανιση πολλων πεδιων,και πληροφοριων σε αλλο κινητο...δεν μιλαω για τπτ αλλο απο OS και πληθος εφαρμογων στο AppStore ...εκει απλα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης και ειχα ΠΑΡΑ πολλα κινητα πιστεψε με...απλα το κινητο ειναι ενα θαυμα για εμενα απλοτητας και λειτουργικοτητας που λιγη εκτιμουν απο οτι φαινεται και εχουν συνηθησει να περιμενουν αρκετα για να ανοιξει μια εφαρμογη,να πιασει το πενακι(...lol...) ή να ανοιξει την φωτο απο το αλμπουμ που ακουει εκεινη την στιγμη...
sorry για το offtopic....over and out...
Δημοσίευση 20/05/2009 - 17:09
Φλας = Οποιος ξέρει από επαγγελματική φωτογραφία, δεν βάζει ποτέ φλας, καταστρέφει τις σκιές, χαλάει τις φωτογραφίες κτλπ...
Ε, όχι μη τα παραλέμε.. Όντως το φλας αν χρησιμοποιηθεί απερίσκεπτα χαλάει και τις φωτιστικές ισορροπίες και τα χρώματα.
Αν όμως έχεις χαμηλό φωτισμό (τώρα μιλάω για επαγγελματική φωτογραφία) όπως π.χ. σε εσωτερικό σπιτιού ή σε εκκλησία, και θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες με λεπτομέρειες πρέπει να τραβάς τουλάχιστον με ταχύτητες 1/125. Για να σου πετύχει τέτοια φωτογραφία, είναι αδύνατον χωρίς φλας, εκτός και αν το θέμα σου είναι τελείως ακίνητο και έχεις φωτογραφική μηχανή DSLR full frame με φακό των 8.000€.
Τα χρώματα μπορείς πάντα να τα διορθώσεις χρησιμοποιώντας σωστές ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού και το ανάλογο χρωματικό φίλτρο στο φλας.
Δημοσίευση 20/05/2009 - 17:41
Απλα ειναι ενα "project" που εχουν βαλει στην αδερφη μου να βγαζει φωτογραφιες με απιστευτα χαρακτηριστικα και λεπτομεριες χωρις να χρησιμοποιει φλας ή τεχνητο φωτισμο... και ειναι πολυ καλυτερα απο οτι με φλας...
Δημοσίευση 20/05/2009 - 18:44
Για να σου δώσω να καταλάβεις, έχω μία Nikon D80 με έναν φακό 18-200mm, f/3.5-5.6 με οπτική σταθεροποίηση (VR). Σε εσωτερικούς χώρους (σπίτι μου) βράδυ, δεν μπορώ να τραβήξω πιο γρήγορα από 1/40 και αυτό με ISO1600 (βάζει κόκκο) και με 18mm zoom. Αν θέλω να βγάλω κόσμο με ικανοποιητικά ψηλή λεπτομέρεια χρειάζομαι ταχύτητα 1/125.
Κι εγώ είμαι φαν της φωτογραφίας χωρία φλας (δες συνημμένο), αλλά το τίμημα που πληρώνεις είναι είτε κόκκος (ψηλά ISO) ή απουσία λεπτομέρειας. Φωτογραφία με λεπτομέρεια σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλας δεν γίνεται.
Προφανώς με μια Nikon D3X και με έναν f/2.8 φακό αλλάζουν τα πράγματα αλλά εκεί μιλάμε για άλλα επίπεδα.
Όσο για τον κοσμάκη που βγάζει φωτογραφίες, κυκλοφορεί πολύ αστεία κατάσταση. Τι μου λες για φλας μέρα μεσημέρι, εδώ έχω δει κόσμο να βγάζει με φλας τα ... αστέρια.
Δημοσίευση 20/05/2009 - 21:32
Προσωπικά δεν ξέρω και πολλά από κάμερες, η αδερφή μου ότι μου λέει.
Πάντως γενικά, ειδικά σε artistic φωτογραφίες δεν πρόκειται να δείς ΠΟΤΕ φλας.
Δημοσίευση 22/05/2009 - 12:53
Δημοσίευση 22/05/2009 - 13:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες