Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Ακυρώθηκε] Group Buy Spiderpodium

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
191 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/10/2010 - 03:24

Με 17,99 στην ιστοσελίδα της εταιρίας τελική τιμή το 16.90 δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο.Ας περιμένουμε την απάντηση του εξωτερικού κ βλέπουμε. :)

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 04/10/2010 - 03:25

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 03:33

Με 17,99 στην ιστοσελίδα της εταιρίας τελική τιμή το 16.90 δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο.Ας περιμένουμε την απάντηση του εξωτερικού κ βλέπουμε. :)

Σίγουρα θα περιμένουμε και από εξωτερικό. Αλλά πρέπει να αναλογιστούμε τα εξής. Καταρχήν είναι 16.90 από τιμή 21.90. που είναι καλή έκπτωση, δε το πουλάει 12 ευρώ η breffo λιανική που θα σήμαινε οτι ο Έλληνας το παίρνει 6-7 ευρώ ας πούμε, έτσι πιστεύω. Έστω τώρα ότι από 17.99 μας το κατεβάσουν στα 13.99 που δεν είναι μικρή έκπτωση και δε νομίζω να μας το κατεβάσουν παρακάτω. Τα έξοδα αποστολής δε θα βγούν στη ξεφτίλα ένα ευρώ στο κομμάτι? Άρα 15.99, δηλαδή 16.00€ . Για 90 λεπτά ή και 2 ευρώ διαφορά δεν είναι καλύτερα να το πάρουμε από Ελλάδα? ;)

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 04/10/2010 - 03:41

#123   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 03:57

Δεν σκέπτεσαι καθόλου λάθος.και δεν τίθεται και θέμα 1-4 ευρω επιβάρυνσης στα 4 κομμάτια τα δικά μου ας πούμε δεν κάνει καμία μα καμία διαφορά το 64 να γίνει 68.αλλα επειδή μου άρεσε πολύ η κίνηση σου,(που δεν είχες κ κανένα λόγο να την κάνεις) και η συμμετοχή των παιδιών κ η υποστήριξη απο την άλλη δεν θέλω αυτή η Group αγορά να φτάσει σχεδόν το κόστος της να είναι οσο αν ήταν μεμονωμένη. Τώρα συνήθως η προτεινόμενη τιμή της μαμάς εταιρίας δηλ.το 17,99 ειναι το κλειδί απο εκει και πέρα το 21, το 25 η κάποιος που μπορούσε να το πουλάει 30 εμένα δεν μου λέει κάτι. Εξάλλου το έχουμε συνηθίσει στην Ελλαδα ολα να τα πουλάμε ακριβότερα.

#124   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/10/2010 - 04:06

Μια μαύρη και για μένα ... (Αθήνα)

#125   STRATIS66

STRATIS66

iPH Member

• 215 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 05:29

1 κομάτι λευκό και για μένα, ευχαριστώ !! Αθήνα

Τελευταία επεξεργασία από: STRATIS66, 04/10/2010 - 05:31

#126   tasos53

tasos53

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 07:42

Πολυ καλη τιμουλα και απο το ελληνικο μαγαζι.
Να περιμενουμε και απο εξω να δουμε αλλα θεωρω οτι θα ειναι αμελητεα η διαφορα.
Τελικα αν ειναι συζητησιμος ο αλλος και καταλαβει και δεν παει να σε κανει μεροκαμματο ποσο πιο ωραια αγοραζεις..... ;)

#127   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 04/10/2010 - 09:06

+1 μαυρο και για μενα! ;)

#128   gbrepl

gbrepl

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 09:25

Μολις εκανα ενα μικρο search στο amazon.co.uk
και ερχεται ελλαδα μονο με 17,28 € ολα πληρωμενα ......

Dispatching to:

* Tripoli, Arkadia 22100
* Greece

Delivery Method: Standard
Need to ?
Amazon will charge your credit or debit card for this part of your purchase when you place your order. IET-SearchBuy |UK| will dispatch your item in accordance with their estimate below.
Estimated dispatch date for this item: 6 Oct 2010 - 7 Oct 2010
Breffo Black Spiderpodium Flexible Gadget Grip and Travel Dock
£10.99 - Quantity: 1 - Usually dispatched within 2 to 3 days
Condition: New
Sold by: IET-SearchBuy |UK|

Order Summary
Amazon Currency Converter
Shopping at Amazon.co.uk just got easier!

* Conveniently pay in your local currency.
* The exchange rate is "locked in" and includes all related fees and charges.
* Don't worry about currency fluctuations on returns. We'll use the same exchange rate.
* You can always pay in GBP by using the "Switch Currency" button.

For more information, visit our Amazon Currency Converter help page.
Great news! Amazon Currency Converter is enabled. For your convenience, you now have the option to pay in EUR. (Learn More)
Items: GBP 10.99
Postage & Packing: GBP 3.50
Order Total: GBP 14.49
Great news! Amazon Currency Converter is enabled. Your payment will be completed in EUR. (Learn More)
Items: GBP 10.99
Postage & Packing: GBP 3.50
Order Total: GBP 14.49
Payment Total: EUR 17,28**

Τελευταία επεξεργασία από: gbrepl, 04/10/2010 - 09:26

#129   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:08

Καλησπέρα,

Διάβασα με προσοχή το ενδιαφέρον σας για μαζική παραγγελία του εξαιρετικού προϊόντος Spiderpodium. Είμαι ο διαχειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρήκατε το Spiderpodium με την τιμή 21,90 στην Ελλάδα(Δεν αναφέρω όνομα καταστήματος, για να μη θεωρηθεί διαφήμιση).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου την Δευτέρα στο τηλέφωνο *************** ή να μου δώσετε ένα δικό σας τηλέφωνο για να σας καλέσω και να σας δώσω τις δίκες μου προτάσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα σας ικανοποιήσουν και οι τρόποι αποστολής αλλά φυσικά και η τιμή που θα είναι αρκετά χαμηλή.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Καρβέλης

Καλημέρα

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις μέσω του θέματος και να ενδιαφερθείς να μας εξυπηρετήσεις, αλλά και φυσικά να διεκδικήσεις τη συνεργασία. Ο δυναμικός "πωλητής" πάντα εξυπηρετεί καλύτερα έμαθα δουλεύοντας στο χώρο! Είμαι σίγουρος πως θα καταλήξουμε σε μια καλή συνεργασία γενικότερα, διότι παρατήρησα ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και δε θα χρειαστεί καθόλου να ασχολήθούμε με το εξωτερικό, επιθυμία μας άλλωστε που εκφράστηκε στα σχόλια, ήταν να προτιμήσουμε ελληνικό κατάστημα.

Μιας και παρουσιάστηκε στα ανοιχτά της κοινότητας ενδιαφερόμενο κατάστημα, δε θα το παίξω και θα πω, οκ θα επικοινωνήσω εγώ, γιατί ο άνθρωπος απευθύνθηκε στο iphonehellas.gr και εγώ δεν είμαι το iphonehellas.gr, ούτε στις επικοινωνίες που θα έκανα θα ανέφερα το όνομα. Ένα μέλος της κοινότητας μας είμαι που έκανε τη κίνηση για κάτι καλό, αφού όμως ξεκίνησα το θέμα, θα ήθελα να έχω τη χαρά να επικοινωνήσω εγώ με το κο Καρβέλη.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που η επικοινωνία μου πλέον με κάποιο κατάστημα θα είναι και επίσημα εκ μέρους του iphonehellas.gr? Εάν το team της σελίδας "θεωρεί" ότι δε θα εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της κοινότητας και οτι "πρέπει" να μιλήσει κάποιο άτομο από τη διαχειριστική ομάδα..I rest my case που λένε..
Ευχαριστώ

Ιωάννης

Καλημέρα σας,

Σχετικά με αυτό:

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που η επικοινωνία μου πλέον με κάποιο κατάστημα θα είναι και επίσημα εκ μέρους του iphonehellas.gr? Εάν το team της σελίδας "θεωρεί" ότι δε θα εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της κοινότητας και οτι "πρέπει" να μιλήσει κάποιο άτομο από τη διαχειριστική ομάδα..I rest my case που λένε..

Τον χρήστη Leroi ΔΕΝ τον γνωρίζουμε προσωπικά και φυσικά ΔΕΝ αποτελεί μέλος της διαχείρισης του forum.

Είναι προφανές ότι ΔΕΝ μπορεί να να επικοινωνήσει επίσημα εκ μέρους του forum καθώς δεν μας εκπροσωπεί.

Μερικές ακόμη διευκρινήσεις επάνω στο θέμα της μαζικής παραγγελίας προς ενημέρωση των χρηστών του forum:

Το iPhoneHellas και οι διαχειριστές του ΔΕΝ φέρουν καμία ευθύνη για την όλη διαδικασία. Οποιαδήποτε παραγγελία/συμφωνία/αγοραπωλησία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ τρίτων ατόμων προς εμάς.

Το forum και το συγκεκριμένο topic απλά σας παρέχει τη δυνατότητα οργάνωσης της οποιαδήποτε διαδικασίας μεταξύ σας.

Επαναλαμβάνουμε ότι εμείς ως forum δεν φέρουμε ΚΑΜΙΑ ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Ένα τέτοιο εγχείρημα, όσο καλές προθέσεις και να έχει, είναι πολύ πιθανό να έχει προβλήματα πάσης φύσεως (αγοράς και διανομής) τα οποία απαιτούν πολύ χρόνο για την επίλυση τους και τον οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να διαθέσουμε αυτή τη στιγμή.

Φιλικά,

Βασίλης
Behind the Scenes...

#130   tasos53

tasos53

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:19

Βασιλη καλα εκανες και τα ξαναγραψες αλλα πιστευω οτι ειναι αυτονοητα ολα ;)

#131   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:30

Βασιλη καλα εκανες και τα ξαναγραψες αλλα πιστευω οτι ειναι αυτονοητα ολα ;)

Δυστυχώς, δεν είναι αυτονόητα για πολλούς χρήστες οι οποίοι στην 1η στραβή θα βρουν ευκαιρία να επιτεθούν στο forum... ;-)
Behind the Scenes...

#132   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:37

Κατ, αρχήν Μπράβο στον φίλο gbrepl που το έψαξε. κάτι που όλοι οι άλλοι δεν κάναμε κ απλά περιμέναμε.

Το Ελληνικό κατάστημά λοιπόν μετά από αυτό μάλλον δεν εκτίμησε σωστά σε αυτή την εποχή τι σημαίνει να πουλάς 50 - 60 Gagetakia μαζεμένα κ "για έμενα πάντα" έχασε την ευκαιρία του να μας κάνει μόνιμους πελάτες του κ σε άλλα προϊόντα. Άρα δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω έναν Ελληνα την στιγμή που δεν με υποστηρίζει εκείνος επαρκώς. Αναμένουμε την τιμή εξωτερικού λοιπόν και βλέπουμε. Συγνώμη ακόμα μια φορά αν ακούγομαι δυσάρεστος σε αυτό το φορουμ αλλά είναι επιλογή ζωής να βλέπω τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

Ακόμα μια φορά ένα ευχαριστώ στον φίλο Leroi επίσης που μπήκε σε αυτή την διαδικασία.

Φιλικά Κυριάκος.

#133   gbrepl

gbrepl

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:51

Στο παρελθον ειχα μαγαζι και πουλαγα διαφορα gadget και γνωριζω καλα το ποσοστο κερδους σε αυτα...

Προσωπικα πιστευω θα πετυχουμε πολυ καλυτερη τιμη απο το εξωτερικο.
Ενταξει δλδ να στηριξουμε το ελληνικο καταστημα αλλα
τι power buy μπορει να ειναι αυτο αν δεν πετυχουμε super τιμη?

Παντως συνεχιζω να συμμετεχω στο grοup buy διοτι μου αρεσει πολλυ η κινηση του φιλου Leroi

#134   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2008 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/10/2010 - 11:15

Πάντως πρέπει να μπει και μια ημερομηνία deadline.

Προσωπικά ίσως αποσυρθώ από το group buy γιατί σε 1 μήνα μπαίνω φαντάρος και δε ξέρω αν θα προλάβω μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου να το'χω στα χέρια μου.

#135   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 11:27

Καλημέρα σε όλους.

1. Προς τον admin. :) Για αυτό και εγώ τόνισα και στην αρχή του ποστ του update αλλά και στο τέλος, πως μίλησα σαν Γιάννης Σκέντος, αυτό είναι το πλήρες ονομά μου και πως οτι συνεννόηση έγινε, έγινε από μένα, για μένα και για τα υπόλοιπα μέλη που τυγχάνει να έδειξαν ενδιαφέρον στο νήμα που άνοιξα στο forum του iPhoneHellas, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα οποιοδήποτε άλλο forum. Πρωτίστως προσπαθούμε να κάνουμε την αγορά από όπου φανεί οτι θα γίνει καθόλα ομαλή η διαδικασία άλλωστε.

2. gbrepl. Το έχω βρεί ήδη από το Σάββατο σε αυτή τη τιμή σε αγγλικές λίρες που αναφέρεις και έχω επικοινωνήσει μαζί τους με E-mail για μια έκπτωση σε σίγουρα πάνω από 50 κομμάτια. Περιμένω απάντηση. Όσο για το ποσοστό κέρδους που αναφέρεσαι γενικότερα, απλά να σου πω, επειδή έχω δουλέψει ΚΑΙ λιανική ΚΑΙ χονδρική, πολλές φορές τυχαίνει κάποιο προϊόν να μην είναι από αυτά που και ο Έλληνας το παίρνει 2-3 άντε 5 ευρώ. Αν δε μας βολεύει η τιμή και το βρούμε αρκετα πιο φθηνά, το παίρνουμε από αλλού, δε τίθεται θέμα. Το ψάχνουμε ακόμα. Έχω βρεί από προχθές και τη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας, αν και ήταν στα γιαπωνέζικα :blink: , κατάφερα να βρω τη τιμή που έχει στη σελίδα της, 17.50 περίπου σε ευρώ.

3.moviemaker, δεν υπάρχει λόγος να κατηγορούμε και να πιστεύουμε οτι ο Έλληνας πάει να μας ρίξει, από τη στιγμή που δε ξέρουμε πόσο αυτός αγοράζει από τον dealer της Ευρώπης, άσχετα αν έχουμε κακές εμπειρίες από τον Έλληνα έμπορο γενικότερα. Μια έρευνα αγοράς κάνουμε άλλωστε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη από που θα κάνουμε την αγορα. Άλλωστε αύριο μεθαύριο, θα βρεθώ μαζί του και από κοντά, άλλες διαπραγματεύσεις γίνονται εκεί.. ;)

4. Εκτός από τη σελίδα που βρήκα τη χαμηλή τιμή που βρήκε και ο gbrepl, έστειλα και e-mail ενδιαφέροντος και στη breffo και πήρα άμεση απάντηση σήμερα το πρωί.
Η έκπτωση που μου έδωσαν είναι 20%. 17.99€ - 20% = 14.40 € Τούς έχω στείλει απάντηση με 2ο e-mail διαπραγμάτευσης, καθώς και για το ποιά θα είναι τα εκτιμώμενα έξοδα αποστολής.

Αυτά.

Τελευταία επεξεργασία από: Leroi, 04/10/2010 - 11:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;