Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 16/06/2009 - 07:30

Καλημέρα, εκεί που τις προάλλες δούλευε άψογα τώρα όταν την τρέχω κλείνει χωρίς να ανοίξει καν.. και αλλάζει την μέρα και την ώρα σε 00:00 ... ξέρει κανείς πως στο καλό το φτοιάχνω?

thnx

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   cv00305

cv00305

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2009 - 07:46

εμενα ενω δουλευε κανονικα τωρα με το που ανοιγει δειχνει πως εχω 8 μερες ακομα (ολα οκ δλδ) και μετα αφοθ πατησω οκ παει να φορτωσει και με πεταει εξω. Χωρις να αλλαζει ημερομηνιες και ...

#348   Batman

Batman

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 10:00

Χτες το βράδυ μου ζήτησε update επειδή κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση στο cydia,να την περάζω,η να περιμένω να βγεί κάποιο crack??

#349   FotiGy

FotiGy

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 10:52

Παιδια δουλευει με iPod Touch 2G; Το προγραμμα ανοιγει κανονικα αλλα με βγάζει οτι ειμαι στην Ιταλια. Η θεση αυτη έχει κολλησει απο το Πάσχα οπου βρισκομουν εκεί. Καμια βοηθεια;

#350   jordan

jordan

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 11:10

Καλημέρα, εκεί που τις προάλλες δούλευε άψογα τώρα όταν την τρέχω κλείνει χωρίς να ανοίξει καν.. και αλλάζει την μέρα και την ώρα σε 00:00 ... ξέρει κανείς πως στο καλό το φτοιάχνω?

thnx

Φίλε μου , μέρες τωρα ζητάω βοήθεια στο forum γι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα χωρίς καμια απάντηση . Κατέληξα λοιπόν οτι δεν παιζει θέμα crack !! . Οι ripdev δεν είναι τυχαίοι !
Α και μη μας πει κανείς οτι δεν διαβάσαμε καλά τα posts κλπ  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ CRACK εκτός βέβαια κιαν αποφασίσεις οτι θα παιζεις καθε μέρα με το WINSCP , το iDA και τις ρυθμίσεις της ωρας και ημ/νίας του iphone σου .

#351   cv00305

cv00305

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 11:38

ειναι η λυση που προτεινουν στο xsellize και προσθετει ενα πργραμματακι ποθ διορθωνει οτα βγεις απο το προγραμμα ημερομηνια και ωρα αρκει να το κανετε καθε φορα που βγαινετε απο το προγραμα γιατι αλλιως θεωρει την λαθος ημερομηνια σαν σωστη και δεν την διορθωνει ξανα.http://www.xsellize....igation&page=66

Εμενα δουλεψε αλλα ειναι λιγο σπαστικο να κοιτας ωρα και ημ/νια συνεχεια αν ειναι σωστες.
Υ.Γ περιμενετε οπου να ναι θα βγει και το tomtom εξάλλου και δεν θα εχει νοημα το IDA πια

#352   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 16/06/2009 - 11:39

Υ.Γ περιμενετε οπου να ναι θα βγει και το tomtom εξάλλου και δεν θα εχει νοημα το IDA πια

+1

#353   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 16/06/2009 - 11:49

περιμένω τότε το tomtom :s

#354   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/06/2009 - 12:32

ε ναι αφου θα πατε στην τρια.οποτε?αχρηστο ειναι το IDA

#355   jordan

jordan

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 14:28

Ναι ρε παιδιά , άντε να βγει και το TOM TOM να το δούμε κι αυτο αλλά ήταν τοση η χαρά μου που είδα turn by turn στα ελληνικά που ήμουν έτοιμος να τ αγοράσω ! απλά περιμένω να δω και τάλλα πρώτα όπως το G.MAP που ολημερίς το φτιάχνουν και το βραδυ ....  ;D  :D  ;D  :D

#356   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/06/2009 - 15:20

καλυτερα περιμενεται το mobilenavigon

#357   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 16/06/2009 - 16:06

δεν ειναι κ κακο να παιζετε με το winscp κ μια φορα καθε 7μερες.γιατι μαλον τοσο θα κραταει το κρακ.εγω το εφτιαξα στις 12του μηνος κ μου ελεγε 0 trial days.του βαζω patch να φυγει το trial κ δουλευει ακομη.τωρα αν εχει πιασει θα σας πω σε 3μερες.

#358   alfaromeo75

alfaromeo75

iPH User

• 146 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 20:37

παιδια εγω το εβαλα στης 5/6 και το εχω μεχρι σημερα ουτε ωρα με εχει αλλαξει ουτε τιποτα δουλευει κανονικα και ειναι ενα παρα πολυ καλο προγραμμμα.τα εκανα ολα οπως τα περιγαφουν τα παιδια και εβαλα το cr**k που φτιαχνει την ωρα ολα καλα.

#359   gimis69

gimis69

iPH newbie

• 62 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2009 - 01:35

παιδια εγω το εβαλα στης 5/6 και το εχω μεχρι σημερα ουτε ωρα με εχει αλλαξει ουτε τιποτα δουλευει κανονικα και ειναι ενα παρα πολυ καλο προγραμμμα.τα εκανα ολα οπως τα περιγαφουν τα παιδια και εβαλα το cr**k που φτιαχνει την ωρα ολα καλα.

+1
Tα ίδια και σε μένα... Όλα δουλεύουν κανονικά εκτός απο τον ήχο.
Προχτές που το δοκίμασα σε πλοήγηση ήταν πολύ χαμηλός αλλά όταν άνοιξα το πρόγραμμα ήταν ήδη ο γενικός ήχος τού τηλεφώνου χαμηλωμένος.
Τον δυνάμωσα από τα πλαινά κουμπιά αλλά στην πλοήγηση παρέμεινε χαμηλός.
Δεν δοκίμασα να έχω τελείως ανοιχτό τον ήχο καί μετά να ανοίξω το πρόγραμμα.

#360   dnik69

dnik69

iPH Member

• 282 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/06/2009 - 09:17

ειναι η λυση που προτεινουν στο xsellize και προσθετει ενα πργραμματακι ποθ διορθωνει οτα βγεις απο το προγραμμα ημερομηνια και ωρα αρκει να το κανετε καθε φορα που βγαινετε απο το προγραμα γιατι αλλιως θεωρει την λαθος ημερομηνια σαν σωστη και δεν την διορθωνει ξανα.http://www.xsellize....igation&page=66

Εμενα δουλεψε αλλα ειναι λιγο σπαστικο να κοιτας ωρα και ημ/νια συνεχεια αν ειναι σωστες.

Εμένα πάντως δουλεύει μια χαρά και δεν αλλάζει καμια ημερομηνία...

Πάντως αποτι ξέρω το τομ τομ έχει χάλια χάρτες για ελλάδα.. Εκτός αν μένεις αθήνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες