Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 19/06/2009 - 11:32

εμενα πριν μερικες μερες ενω δουλευε μια χαρα τιποτα με πεταει εξω,εκανα ξανα τη διαδικασια ολα οκ εκτος οτι στο τελος μου λεει δεν φορτωθηκε χαρτης δεν τον βλεπει με τιποτα..

Κανε την διαδικασια με το ρωσικο αρχειο και θα δουλεψει κανονικα...Υπαρχουν οδηγιες σε προηγουμενα posts...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   mixmegas

mixmegas

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 14:42

Καλησπερα.
Εχουμε και λεμε...μετα απο την επιτυχιμενη εγκατασταση του προγραμματος συμφωνα με το πρωτο post  μου εβγαλε το cydia να κανω update.το εκανα και την εκανα  >:( >:( >:(
το προγραμμα δεν ανοιγε πια.το εβγαλα ,εσβησα και ολο το φακeλο ipa.ξανακανω λοιπον τα βηματα απο την αρχη
βαζω το προγραμμα και τον χαρτη στο cydia/AutoInstall κανω reboot kai respring αλλα εικονιδιο πουθενα.το εχω κανει αυτο 4-5 φορες και ολο το ιδιο .εικονιδιο πουθενα.στο SBsettings (bossprefs)στα hide icons μου δινει την επιλογη on/off αλλα παλι εικονιδιο πουθενα.ο φακελλος ipa εχει δημιουργηθει κανονικα ομως.
σβηνω ξανα τα παντα κατεβαζω την εφαρμογη απο το cydia αλλα και απο το icy  το εικονιδιο το βγαζει κανονικα αλλα μου βγαζει οτι οτι εχει ληξει.

τι κανουμε λοιπον????
μηπως πρεπει να σβησουμε και κατι αλλο εκτοσ τον φακελο ipa.???

sos    sos   sos    sos

#378   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/06/2009 - 15:23

Καλησπερα.

Εχουμε και λεμε...μετα απο την επιτυχιμενη εγκατασταση του προγραμματος συμφωνα με το πρωτο post  μου εβγαλε το cydia να κανω update.το εκανα και την εκανα  >:( >:( >:(

το προγραμμα δεν ανοιγε πια.το εβγαλα ,εσβησα και ολο το φακeλο ipa.ξανακανω λοιπον τα βηματα απο την αρχη

βαζω το προγραμμα και τον χαρτη στο cydia/AutoInstall κανω reboot kai respring αλλα εικονιδιο πουθενα.το εχω κανει αυτο 4-5 φορες και ολο το ιδιο .εικονιδιο πουθενα.στο SBsettings (bossprefs)στα hide icons μου δινει την επιλογη on/off αλλα παλι εικονιδιο πουθενα.ο φακελλος ipa εχει δημιουργηθει κανονικα ομως.

σβηνω ξανα τα παντα κατεβαζω την εφαρμογη απο το cydia αλλα και απο το icy  το εικονιδιο το βγαζει κανονικα αλλα μου βγαζει οτι οτι εχει ληξει.

τι κανουμε λοιπον????

Des prohgoymena post exei ena kolpaki (sel 23) poy pros to paron doyleyei

sos    sos   sos    sos

#379   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 16:01

Καλησπερα.

τι κανουμε λοιπον????

sos    sos   sos    sos

Αν διάβαζες μερικά posts θα έβλεπες ότι λέμε να μη κάνετε update από το Cydia….αλλά δεν μπόρεσες να «κάνεις τον κόπο» να διαβάσεις…

Επίσης ένα post παραπάνω γράφω ότι σε αν δε λειτουργεί πλέον η αγγλική έκδοση του iDA να βάλετε την ρώσικη…Οδηγίες για την ρώσικη υπάρχουν σε προηγούμενα posts…

#380   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 16:04

Καλησπερα.

στο SBsettings (bossprefs)στα hide icons μου δινει την επιλογη on/off αλλα παλι εικονιδιο πουθενα.ο φακελλος ipa εχει δημιουργηθει κανονικα ομως.

τι κανουμε λοιπον????

sos    sos   sos    sos

Αν δε σου βγαζει το εικονιδιο, δοκιμασε και "Fix User Dir Permissions" απο SBSettings (SBSettings/more/Extras & Options)

#381   amark

amark

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 16:20

ευχαριστω alkis αυτο θα κανω :)

#382   mixmegas

mixmegas

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 16:24

Καλησπερα.

Εχουμε και λεμε...μετα απο την επιτυχιμενη εγκατασταση του προγραμματος συμφωνα με το πρωτο post  μου εβγαλε το cydia να κανω update.το εκανα και την εκανα  >:( >:( >:(

σβηνω ξανα τα παντα κατεβαζω την εφαρμογη απο το cydia αλλα και απο το icy  το εικονιδιο το βγαζει κανονικα αλλα μου βγαζει οτι οτι εχει ληξει.

τι κανουμε λοιπον????

sos    sos   sos    sos

Αν διάβαζες μερικά posts θα έβλεπες ότι λέμε να μη κάνετε update από το Cydia….αλλά δεν μπόρεσες να «κάνεις τον κόπο» να διαβάσεις…

Επίσης ένα post παραπάνω γράφω ότι σε αν δε λειτουργεί πλέον η αγγλική έκδοση του iDA να βάλετε την ρώσικη…Οδηγίες για την ρώσικη υπάρχουν σε προηγούμενα posts…

καλα θα ηταν να μην εισαι τοσο επικριτικος.ειναι η μονη φορα ισως που διαβασα 26 σελιδες.το προβλημα ομωσ ειναι οτι το εκανα (διαβασα)αφου εκανα πρωτα το update.τοσο καιρο δουλευε κανονικα οποτε και δεν μπηκα στη διαδικασια να διαβασω και τις 26 σελιδες.αυτα για να μαθεισ να μην την λεσ στους αλλουσ με την πρωτη..φιλικα παντα...

#383   mixmegas

mixmegas

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 16:30

ακομα και στην ρωσσικη εικονιδιο δεν εβγαλε.ευχαριστω alkis με αφτο που ειπεσ εβγαλε εικονιδιο αλλα μου λεει οτι εχει ληξει.

#384   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 17:50

ακομα και στην ρωσσικη εικονιδιο δεν εβγαλε.ευχαριστω alkis με αφτο που ειπεσ εβγαλε εικονιδιο αλλα μου λεει οτι εχει ληξει.

Βαλε την ρωσικη και κανε τη διαδικασι σωστα.Βαλε την ημερομηνια της πρωτης εγκαταστασης...

Ολα μου τα σχολια ειναι παντα φιλικα...Καλη τυχη!!Σε μενα λειτουργει κανονικα με τη ρωσικη.

#385   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 17:54

αυτα για να μαθεισ να μην την λεσ στους αλλουσ με την πρωτη..φιλικα παντα...

Να την λεω???Αν τα διαβαζες δεν θα ρωταγες μεγαλε...Παντα φιλικα...

Ευτυχως κατι εγινε...Κανε τη διαδικασια σωστα με τη ρωσικη και θα εισαι ΟΚ....Απλα βαλε την ημερομηνια της πρωτης εγκαταστασης του ρωσικου IDA.

#386   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/06/2009 - 18:09

Ρε παιδια αντι για να τσακωνεσται "ΦΙΛΙΚΑ" δεν λετε και ενα ευχαριστω σε αυτον που εκατσε και εκανε ολη τη δουλεια με τον Ρωσικο χαρτη?

#387   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 19/06/2009 - 18:49

Alki εμενα μου δουλευει ακομη εδω κ 8 μερες με το 0trial που μου ελεγε. Κ ειχα βαλει το ida europa. Λες να μου κρατισει το crack?

#388   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 19:14

Alki εμενα μου δουλευει ακομη εδω κ 8 μερες με το 0trial που μου ελεγε. Κ ειχα βαλει το ida europa. Λες να μου κρατισει το cr**k?

Ελπιζω...εμενα γραφει 8 days εδω και 3 μερες...Λογικα ειναι ΟΚ.

P.S. Βεβαιως και ευχαριστουμε το παλικαρι...Εγω τουλαχιστον που δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ασχοληθω..ευχαριστω ολους αυτους που με διευκολυνουν...

Επισης δεν "τσακωνομαστε.." .Απλα συζηταμε...

#389   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 19:17

Ρε παιδια αντι για να τσακωνεσται "ΦΙΛΙΚΑ" δεν λετε και ενα ευχαριστω σε αυτον που εκατσε και εκανε ολη τη δουλεια με τον Ρωσικο χαρτη?

Φιλε μου "ΦΙΛΙΚΑ",αλλα δε σε βαλαμε δικηγορο στο φορουμ..Υπαρχουν moderators που κανουν αυτη τη δουλεια(και την κανουνε μια χαρα - τουλαχιστον εγω δεν εχω παραπονο απο κανενα παιδι εδω στο φορουμ....)

P.S. Επισης για καποιον λογο δεν μπαινουν τονοι στις λεξεις...

#390   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 19:22

Alki εμενα μου δουλευει ακομη εδω κ 8 μερες με το 0trial που μου ελεγε. Κ ειχα βαλει το ida europa. Λες να μου κρατισει το cr**k?

Αν θελεις να μη γραφει 0 μερες,αλλα 8,7...."παιξε" με την ημερομηνια.Βαλε τη μερα-ημερομηνια που εγκατεστησες το ida(η' περιπου) και σωστη ημερομηνια στο κινητο...;)

Εγω αυτο εκανα με το ρωσικο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7