Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   grigoris_a

grigoris_a

iPH User

• 127 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2009 - 13:58

Αν δεν εχετε κρατησει backup παιδια τοτε μαλλον το ξεχνατε το iDA.Και εξηγω γιατι.

Οταν κανατε εγκατασταση για πρωτη φορα και το τρεξατε επικοινωνησε με το server και πηρε ενα activation key trial.Ο server εχει κρατησει imei του ιphone και σας εστειλε το key το οποιο σωθηκε στα παραπανω αρχεια που ανεφερα.Αν τωρα μετα απο restore εγκατασησετε το ida και το ανοιξετε θα επικοινωνησει με το server για να παρει trial key.Αν ομως εχουν περασει οι 8 μερες απο τοτε που το βαλατε για πρωτη φορα τοτε θα σας απαντησει TRIAL EXPIRED. :-[
Οποτε χρειαζονται οπωσδηποτε τα παραπανω αρχεια.Αν δεν τα εχετε ατυχησατε.
Υπαρχει μονο μια πιθανοτητα που δεν ξερω αν δουλεψει.Να στειλω τα αρχεια αυτα που εχω και να δοκιμασετε.Αν το trial key δεν το βγαζει ο server σε συσχετισμο με το καθε iphone χωριστα τοτε θα σας δουλεψει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   djnikosdj

djnikosdj

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:04

λοιπον παιδια καταθετω τα παρακατω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ tryf alkis giorgosp1980 sepsis  για τα σημαντικα post που εκαναν και τα pm που τουσ εστειλα.Το ρωσικο ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ .ΕΓΩ εκανα restore εβαλα το Ida europe και μου εδειξε οτι ειχε ληξει ( εκει σαλταρα μου ηρθε να το πεταξω). Ετσι εβαλα το ρωσικο. κατι παιζετε με το προγραμμα δεν γινετε να κανεισ restore και να σου γραφει οτι παλι εχει ληξει. ΑΡΑ ΡΩΣΙΚΟ. Οποιοσ βρει λυση στο θεμα αυτο ασ την καταθεσει.

Το μονο προβλημα που εχω τωρα (εδοση2.2.1) ΕΙΝΑΙ οτι στο cydia θελει να κανει αναβαθμιση του προγραμματοσ και δεν με αφηνει να κατεβασω κατι αλλο.πχ θελω να κατεβασω ενα keyboard και μαζι με αυτο θελει να κατεβασει και τηω αναβαθμιση του
προγραμματοσ.Δεν το πειραζω καθολου εκτοσ αν ξερει να μου πει καποιοσ κατι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ UPDATE ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ

#423   pkarvelis

pkarvelis

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:08

αν κάνουμε restore και εγκαταστήσουμε offline πως θα επικοινωνήσει με server όμως; Κάνω κάπου λάθος.

thanks, grigoris_a

#424   demonas

demonas

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:08

μόλις έβαλα το 101-1 και δεν βρίσκει σήμα απ'το gps

#425   grigoris_a

grigoris_a

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:15

αν κάνουμε restore και εγκαταστήσουμε offline πως θα επικοινωνήσει με server όμως; Κάνω κάπου λάθος.

thanks, grigoris_a

Αν δεν επικοινωνησει για να παρει key δεν θα ξεκινησει.Και ενα video για τη διαδικασια του extract σε mac.http://www.youtube.com/watch?v=nU_Sj6TfTHI
Και για οποιον θελει να δοκιμασει(που δεν εχει backup) με τα δικα μου αρχεια μπορει να τα κατεβασει απο εδω http://rapidshare.co...677/Archive.zip

#426   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:20

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ tryf alkis giorgosp1980 sepsis  για τα σημαντικα post που εκαναν και τα pm που τουσ εστειλα.Το ρωσικο ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ .ΕΓΩ εκανα restore εβαλα το Ida europe και μου εδειξε οτι ειχε ληξει ( εκει σαλταρα μου ηρθε να το πεταξω). Ετσι εβαλα το ρωσικο. κατι παιζετε με το προγραμμα δεν γινετε να κανεισ restore και να σου γραφει οτι παλι εχει ληξει. ΑΡΑ ΡΩΣΙΚΟ. Οποιοσ βρει λυση στο θεμα αυτο ασ την καταθεσει.

Το μονο προβλημα που εχω τωρα (εδοση2.2.1) ΕΙΝΑΙ οτι στο cydia θελει να κανει αναβαθμιση του προγραμματοσ και δεν με αφηνει να κατεβασω κατι αλλο.πχ θελω να κατεβασω ενα keyboard και μαζι με αυτο θελει να κατεβασει και τηω αναβαθμιση του

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ UPDATE ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ

Να εισαι καλα φιλε μου..Οτι μπορω να κανω που θα βοηθησει,  θα το κανω και θα το δημοσιευσω..Απλα για λιγες μερες ακομη δεν θα εχω πολυ ελευθερο χρονο...Αλλα βγαινουν mobilenavigator και TomTom...Οποτε δοκιμασε τα και αυτα..

Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε... ;)

#427   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:22

ωραίος ... αυτά τα αρχεία που τα βάζουμε?

#428   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:32

Τους ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου...μιά ερώτηση μόνο...μετα ξανακάνουμε τα ίδια έτσι?το patch κτλ...
όσο για το ερώτημά σου djnikosdj δοκίμασε να βγάλεις το source απο το cydia

#429   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:38

βγήκε το mobilenavigator από navigon!!!!cr....μένο!!!!τρεχάτε!!!

#430   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:42

ρε παιδιά στο ρώσικο πώς φορτώνω τον ελληνικό χάρτη?

#431   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 21/06/2009 - 16:12

το Navigon torent ειναι??πως κατεβεινει στο 2hared??

#432   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 21/06/2009 - 16:12

ρε παιδιά στο ρώσικο πώς φορτώνω τον ελληνικό χάρτη?

Κανεις αυτο...

φιλε μου αν αντιμετωπιζεις ακομα προβλημα κανε το εξης κατεβασε το προγραμμα απο εδω http://www.xsellize....ead.php?t=43552 (ειναι η Ρωσικη version και ετσι θα σου ξεκλειδωσει,προσεξε να κανεις ακριβως τα βηματα που εκανες οταν εγκατεστησες το iDA Europe ) θα κανεις μετα ολα τα απαραιτητα βηματα για να βαλεις το cr**k (βαλε την ημερομηνια που θα κανεις την εγκατασταση αυτης της version) επειδη οπως σου γραφω εινα το ρωσικο, δεν φορτωνει τον ελληνικο χαρτη ,γιαυτο κατεβασε τον ρωσικο χαρτη,εγκατεστησε τον για να δημιουργηθουν τα απαραιτητα folders, και στην συνεχεια κατεβασε αυτο http://rapidshare.co...4963647/rus.rar

και βαλτο με ssh στο var/stash/application/iDA app/maps/rus οπως ειναι χωρις να το μετονομασεις (rus.pak).Ετσι ξεγελας το προγραμμα νομιζοντας οτι εχει τον ρωσικο χαρτη ενω στην πραγματικοτητα εχει τον ελληνικο.Σε εμενα προς το παρον δουλεψε ελπιζω το ιδιο και σε σενα.Αν αντιμετωπισεις καποιο προβλημα στειλε pm.Και μια διευκρινηση ο χαρτης αυτος ειναι της navigreece 2009 g1 και οχι της teleatlas που εχει κανονικα το προγραμμα.Εφτιαξα αυτον γιατι πιστευω εινα καλητερος.Αν καποιος θελει να κατεβασει τον χαρτη αλλα κανονικα με την ελληνικη ονομασια (grc.pak) μπορει απο εδω http://rapidshare.co...4929109/grc.rar (rar pass prasanos).

#433   niathan

niathan

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/06/2009 - 17:15

καλησπερα

Αφου τελειωσα το διαβασμα και των 29 σελιδων του topic ειδα οτι 2 -3 εχουν το ιδιο προβλημα με μενα .
Τον πολυ χαμηλο ηχο στις οδηγιες διαδρομης . Εχω τσεκαρει τον ηχο του Iphone , ειναι στο τερμα αλλα οι οδηγιες δεν ακουγονται σχεδον καθολου .. καμια ιδεα?

ευχαριστω

#434   minotavrs

minotavrs

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/06/2009 - 17:17

καλησπερα

Αφου τελειωσα το διαβασμα και των 29 σελιδων του topic ειδα οτι 2 -3 εχουν το ιδιο προβλημα με μενα .

Τον πολυ χαμηλο ηχο στις οδηγιες διαδρομης . Εχω τσεκαρει τον ηχο του Iphone , ειναι στο τερμα αλλα οι οδηγιες δεν ακουγονται σχεδον καθολου .. καμια ιδεα?

ευχαριστω

σε εμενα δεν επαιζαν καθολου... φύσα στην οπη που μπαινει το τζακ των ;ακουστικων και θα φτιαξει :)

#435   xrhstos3

xrhstos3

iPH newbie

• 80 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 17:21

Ρε σεις παιδια θα μου απαντησει καποιος γιατι μου ζηταει ο κωδικο ενεργοποιησης για τους χαρτες;εχω την 3.0 κ το ρωσικο εκανα ολες τις μεθοδους αλλα τιποτα οταν μπαινει στο προγραμμα κ παει να φορτωσει τον χαρτη ζηταει κωδικο ενεργοποιησης ειναι καινουριο κολπο αυτο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες