Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   niathan

niathan

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/06/2009 - 17:49

καλησπερα

Αφου τελειωσα το διαβασμα και των 29 σελιδων του topic ειδα οτι 2 -3 εχουν το ιδιο προβλημα με μενα .

Τον πολυ χαμηλο ηχο στις οδηγιες διαδρομης . Εχω τσεκαρει τον ηχο του Iphone , ειναι στο τερμα αλλα οι οδηγιες δεν ακουγονται σχεδον καθολου .. καμια ιδεα?

ευχαριστω

σε εμενα δεν επαιζαν καθολου... φύσα στην οπη που μπαινει το τζακ των ;ακουστικων και θα φτιαξει :)

επειτα απο πολυ φυσημα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ! αλλη ιδεα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   niathan

niathan

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 21/06/2009 - 18:06

καλησπερα

Αφου τελειωσα το διαβασμα και των 29 σελιδων του topic ειδα οτι 2 -3 εχουν το ιδιο προβλημα με μενα .

Τον πολυ χαμηλο ηχο στις οδηγιες διαδρομης . Εχω τσεκαρει τον ηχο του Iphone , ειναι στο τερμα αλλα οι οδηγιες δεν ακουγονται σχεδον καθολου .. καμια ιδεα?

ευχαριστω

σε εμενα δεν επαιζαν καθολου... φύσα στην οπη που μπαινει το τζακ των ;ακουστικων και θα φτιαξει :)

τελικα η λυση βρεθηκε .Ενω ηταν το speaker στο τερμα δεν ηταν ο ηχος στην λειτουργια ipod .με το που δυναμωσα τον ηχο στο ipod εφτιαξε .

#438   barbe

barbe

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/06/2009 - 18:09

Έχεις δοκιμάσει να ανεβάσεις την ένταση (hardware κουμπί) ακριβώς την στιγμή που δίνονται οι φωνητικές οδηγίες;
Αν ανεβάζεις τον ήχο οποιαδήποτε άλλη στιγμή ανεβάζεις το ringer όπως φαίνεται και στο εικονίδιο.

#439   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 18:49

Να ρωτησω κατι παιδια;;;;Αν βαλουμε το ρωσικο τι γλωσσα θα εχει το μενου;Υπαρχει δυνατοτητα να βαλουμε ελληνικη γλωσσα ή εστω αγγλικο μενου;;;;

#440   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 19:31

Να ρωτησω κατι παιδια;;;;Αν βαλουμε το ρωσικο τι γλωσσα θα εχει το μενου;Υπαρχει δυνατοτητα να βαλουμε ελληνικη γλωσσα ή εστω αγγλικο μενου;;;;

με το που ξεκινάει το πρόγραμμα σε ρωτάει για γλώσσα και επιλέγεις ελληνικά... ;)

#441   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 19:33

καλησπερα

ευχαριστω

τελικα η λυση βρεθηκε .Ενω ηταν το speaker στο τερμα δεν ηταν ο ηχος στην λειτουργια ipod .με το που δυναμωσα τον ηχο στο ipod εφτιαξε .

για να μην κάνεις αυτό κάθε φορά απλά κατέβασε από cydia το volume slider widget που είναι toggle για sbsettings και θα είσαι κομπλέ!!!

#442   manos112

manos112

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 20:06

αμα το περασω απο Icy απευθειας χωρις να κανω οοολα αυτα που ειπες τι γινεται?

#443   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 20:08

με το που ξεκινάει το πρόγραμμα σε ρωτάει για γλώσσα και επιλέγεις ελληνικά... ;)

Σε ευχαριστω φιλε μου για την αμεση σου απαντηση.Οποτε (αφου δυστυχως την επαθα με το ευρωπαικο) αν βαλω το ρωσικο δεν θα δω καμια διαφορα απο το ευρωπαικο,σωστα;;

#444   manos112

manos112

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 20:09

παιδια παρακαλω απαντηστε λιγο συντομα γτ το εγκαταστω!!

#445   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 20:33

Σε ευχαριστω φιλε μου για την αμεση σου απαντηση.Οποτε (αφου δυστυχως την επαθα με το ευρωπαικο) αν βαλω το ρωσικο δεν θα δω καμια διαφορα απο το ευρωπαικο,σωστα;;

παρακαλώ φίλε μου...ακριβώς αυτό που λες...η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να κάνεις το κόλπο με τους χάρτες και ότι το εικονίδιο είναι ονομασμένο στα ρώσικα

#446   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 20:33

παιδια παρακαλω απαντηστε λιγο συντομα γτ το εγκαταστω!!

δυστυχώς πρέπει να τα κάνεις όλα αλλιώς θα σου λήξει και πάλι το πρόγραμμα!!!

#447   manos112

manos112

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 21:27

α και κατι αλλο οταν λεει το τοποθετουμε στο /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall*. τι εννοει με καποιο προγραμμα πως , τι???

#448   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2009 - 21:33

α και κατι αλλο οταν λεει το τοποθετουμε στο /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall*. τι εννοει με καποιο προγραμμα πως , τι???

με SSH

#449   soulmf

soulmf

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 12:19

Παιδιά υπάρχει κανείς που να μην του εμφάνιζε με τπτ το εικονίδιο μετά απο την εγκατάσταση? Το έχω εγκαταστήσει σε 3 iphones σε ολά δούλεψε ρολόι μόνο στο τελευταίο, ενώ φαίνεται εγκατεστημένο απο το "manage" του cydia, αρνείτε πεισματικά να μου εμφανίσει το εικονίδιο έπειτα και απο συνεχή reboots & resprings... Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ

#450   dnik69

dnik69

iPH Member

• 282 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 22/06/2009 - 12:51

παιδιά εγώ την πρώτη φορά το είχα βάλει....
Τώρα που πήγα σε 3.0 μόλις το ξεκινάω μου λέει οτι  τριαλ expired.... Γιατί;;; Όλα τα έχω κάνει σωστά 3 φορές!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες