Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   lazlo

lazlo

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:12

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ IDA

Το mobilenavigator  προς το παρόν δεν λέει.

ΠΡΙΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ ΧΑΡΤΕΣ IDA

1.το τοποθετουμε στο /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall  ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ  http://rapidshare.co...b<br /> <br /> Κάνουμε Reboot και καπάκι Respring.

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.

Πηγαίνουμε /private/var/stash/Applications/iDa.app .

Μετονομάζουμε το αρχείο iDΑ σε iDA_ .

Κατεβάζουμε το αρχείο (patch) iDA και το κάνουμε επικόλληση  http://rapidshare.co.../iDA.app_2_.zip

Κάνουμε Edit το αρχείο iDA βάζοντας στη σειρά της ημερομηνίας, την ημερομηνία που το εγκαταστησαμε το iDA,π.χ. 2009-06-22

ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

Βαζουμε 0755 και "recursively" στο Properties --> Permissions.

Κάνουμε Reboot και καπάκι Respring και είμαστε έτοιμοι

κατεβασε αυτο http://rapidshare.co...963647/rus.rar (φτιαξε ενα φακελο μετα το maps rus οπωσ παρακατω)

και βαλτο με ssh στο var/stash/application/iDA app/maps/rus οπως ειναι χωρις να το μετονομασεις (rus.pak).Ετσι ξεγελας το προγραμμα νομιζοντας οτι εχει τον ρωσικο χαρτη ενω στην πραγματικοτητα εχει τον ελληνικο.

Όλα ελιναι ελληνικά, μη φοβάστε

Μάγκες αυτό μόνο λειτουργεί και είναι προς το παρόν καλύτερο test 2.2.1 στην 3.0 δεν ξέρω

Βασικό: Ότι αλλαγές πειραματισμούς θέλετε να κάνετε μετά μόνο μέσα στο 8ήμερο γιατί μετά θα λήξει και αυτό και όχι αναβάθμιση από το Cydia

Τελικα ληγει ή δεν ληγει το ρωσικο?
Γιατι αν ληγει και το ρωσικο μετα απο 8 ημερες καλυτερα να μεινω στο ελληνικο!!! :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   silversaxo

silversaxo

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:22

να βγάλεις το source απο το cydia και προσεξτε και κατι αλλο το cydia μπορει να σασ πει οτι εχει αναβαθμηση απο ενα αλλο app πχ οπωσ εμενα το boss  πηγα και εγω να το κανω αλλα κατω  εγραφε remove ida .μολισ το ειδα ενοειτε οτι δεν την εκανα την αναβαθμηση. για αυτο προσοχη

ναι αυτο εβγαλε και εμενα γι αυτο ρωταω...το εχω βγαλει πλεον το source απο το cydia αλλα και παλι αμα παω να κανω update τις αλλες εφαρμογες μου βγαζει το μνμ και καλα update μπλα μπλα μπλα - remove ida τι να κανω?

#468   s1lsep

s1lsep

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:s1lsep

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:29

Έκανα ακριβώς τα βήματα και με πετάει στην home screen..2 βδομάδες παιδεύομαι..Φταίει που έβαλα την OS3?

Βοήθειαα!! Μου χει σπάσει τα νεύρα το κωλοπρόγραμμα!

Έφτιαξες τα permitions στον φάκελο Cydia έχοντας τσεκαρισμένο το recursively?

Ρε παιδιά, που στο δ**λο το γράφει αυτό το recursively? Μπορεί κανείς να βάλει κανένα screenshot? Τουλάχιστον στο WinSCP που χρησιμοποιώ εγώ, πουθενά δεν έχει αυτή τη λέξη -επιλογή- ..

#469   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:48

Κάνοντας δεξί κλικ στον φάκελο-->Properties-->και καπου γραφει κάτι για recursively κατω-κατω.

#470   inspigr

inspigr

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:56

Φίλε μου djnikosdj,

Μήπως έχεις τοn χάρτη της TELEATLAS (ή κάπως έτσι:) διότι ο ελληνικός χάρτης αυτός που έχει γίνει repack ως rus δεν έιναι τόσο ολοκληρωμένος για επαρχία όπως ο άλλος?
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

#471   barbe

barbe

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 00:49

Ίσως να μου λήξει το trial αύριο αλλά η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η έξης.
13/06 σε OS 2.2 έβαλα για πρώτη φορά χωρίς δυσκολία το ευρωπαϊκό από το cydia.
20/06 έκανα αναβάθμιση σε OS 3.0 και εγκατέστησα (το ευρωπαϊκο) με ssh (winscp) το αρχείο ida-europe-10-2.deb (Θα το βρείτε στο πρώτο post του topic). Δεν ξέρω αν πάιζει ρόλο που η δεύτερη εγκατάσταση έγινε εντός οκτώ ημερών από την πρώτη, ή και ότι δεν έγινε install από cydia/icy. Πρωτού εγκατασταθεί χρειάστηκε να επαναλάβω τη διαδικάσια πέντε έξι φορές αφού ή μου έβγαζε trial expired, ή με πέταγε στο springboard, ή δεν εμφανιζόταν το εικονίδιο του ida. Μου έπαιξε μόνο όταν κατάλαβα κυρίως ότι έπρεπε να βάλω την ημερομηνία πρώτης εγκατάστασης ασχέτως την αλλαγή OS.
Καταρχήν πριν κάθε εγκατάσταση έκανα uninstall την αποτυχημένη προηγούμενη, έσβηνα το ida.app από το /private/var/stash/Applications/ και restart.
1. έβαλα ημερομηνία κινητού 13/06
2. Τοποθέτησα στο /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall το ida-europe-10-2.deb
3. Restart/respring
4. Άλλαξα την ονομασία του iDA σε iDA_ ( /private/var/stash/Applications/iDa.app ) και τοποθέτησα το patch με ημερομηνία 13/06 στο ίδιο folder
5. Άλλαξα permission σε 0755. (Όλα τα αρχέια και τα folders μέσα στο iDA.app έχουν 0755 έκτος του settings.dat που έχει 0644)
6. Restart/Respring
7. Έναρξη προγράμματος που δηλώνει trial οκτώ ημερών.
7. Τοποθέτηση του χάρτη (teleatlas) στο /private/var/root/Μedia/Cydia/AutoInstall
8. Restart/Respring

Δεν έχω κάνει κάποιο update και δε σκοπεύω, εξάλλου δε μου αναφέρει κάτι και το cydia. Ελπίζω να μην έγινε αυτόματα χωρίς να το πάρω χαμπάρι, πάντως έχω την έκδοση 7.71 build 4664 d.

Στο statusbar μέσω sbsettings έχω βάλει να δείχνει την ημερομηνία. Όποτε ξεκινάω το πρόγραμμα
είτε έχω βάλει στο κινητό σημερινή ημερομηνία, είτε ιουλίου, είτε δεκεμβρίου η ημερομηνία
αλλάζει στιγμιαία σε 13/06 και το ida τρέχει κανονικά.

Αν το παραπάνω σας βοηθήσει έχει καλώς, αλλιώς λυπάμαι αλλά δεν έχω καμία γνώση να σας βοηθήσω σε οποιαδήποτε διαφοροποίηση.

#472   antonis4

antonis4

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/06/2009 - 01:32

ναι αυτο εβγαλε και εμενα γι αυτο ρωταω...το εχω βγαλει πλεον το source απο το cydia αλλα και παλι αμα παω να κανω update τις αλλες εφαρμογες μου βγαζει το μνμ και καλα update μπλα μπλα μπλα - remove ida τι να κανω?
[/quote]

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!
  μολις  εκανα  εγω update  απο το cydia  (δεν προσεξα οτι ελεγε διαγραφη ida) το αποτελεσμα............. δεν ξανα ανοιγει το iphone  δειχνει για λιγο το μηλο και μετα μαυρη οθονη ............τωρα και 20 λεπτα.......παω ξανα για restore !!!!!!! και οτι το ειχα φερει στα μετρα μου ........ τι να πω...........αντε παλι απο την αρχη.

#473   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/06/2009 - 01:56

Μηπως εκανες update το Installd?

#474   antonis4

antonis4

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/06/2009 - 02:03

Μηπως εκανες update το Installd?

ναι αυτο την εκανε την ζημια...

#475   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/06/2009 - 02:11

Δεν εχει σχεση με το iDA.
Τωρα που θα κανεις restore να περασεις το AppSync από hackulo.us αντι του Installd.
Την ιδια λειτουργια εχει.
Εχει προβληματα το Installd ακομα.

#476   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 02:18

Παιδια απλα να πω οτι η διαδικασια για οσους ειχαν το ευρωπαικο και δεν εκαναν backup πλεον γινεται με το ρωσικο και δουλευουν ολα πολυ καλα.Το μονο που εχω να πω ειναι πως σε μενα ενω ολα δουλεψαν ρολοι το μονο που δεν μου δουλεψε ειναι το patch που βγαζει το trial message.δυστυχως ενω το εχω περασει δεν λεει να φυγει.anyway,το αναφερω απλως μηπως καποιος γνωριζει πως θα το διωξω αυτο.  ;)

#477   athanasia

athanasia

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Twitter:@soulakop
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/06/2009 - 10:17

Τελικά τι γίνεται; Δουλεύει ή όχι το patch; Πάντως το Navigon δεν αξίζει και πολλά μπροστά στο iDA

#478   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 10:38

To crack δουλευει.Το patch οχι(τουλαχιστον οχι σε μενα).Με απλα λογια το προγραμμα σπαει κανονικα.Οι μερες δεν τελειωνουν ποτε.Απλα το μυνημα που σου βγαζει καθε φορα που ανοιγεις το προγραμμα δεν μπορει να εξαφανιστει.

#479   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 23/06/2009 - 12:33

To cr**k δουλευει.Το patch οχι(τουλαχιστον οχι σε μενα).Με απλα λογια το προγραμμα σπαει κανονικα.Οι μερες δεν τελειωνουν ποτε.Απλα το μυνημα που σου βγαζει καθε φορα που ανοιγεις το προγραμμα δεν μπορει να εξαφανιστει.

Σωστα!Αυτο ακριβως..

P.S.Μεσα Ιουλιου που θα εχω χρονο θα τα δοκιμασω ολα παλι και θα τα ψαξω.Και το ευρωπα'ι'κο..ελπιζοντας πως θα βρω κατι θα το ανεβασω εδω..Απλα θελει χρονο τον οποιο δεν εχω αυτες τις μερες..

Οσο για τον χαρτη ...Καποιος που εχει χρονο και εχει ακομη το ευρωπα'ι'κο ας κανει τον κοπο και ας μπει μεσω SSH και να ανεβασει στο net αυτον απο την Teleatlas...Οχι το deb ομως..

#480   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 23/06/2009 - 12:37

Στην 2.2.1 δεν το ειχα περασει.

Χθες το εβαλα στην 3.0 με τον τροπο που περιγραφεται στο 1ο post.

Εκανα και το Update απο Cydia σε 1.0.1-1.

Και μου τρεχει κανονικα μεχρι στιγμης.

Βεβαια θα φανει τι θα γινει μετα από 8 μερες.

Ετσι το βλεπω.

Σε 8 μερες απλα δεν θα το εχεις...Απο προσωπικη εμπειρια. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες