Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iDA: turn-by-turn navigation for Europe

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
546 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:01

<3 χαχαχα.

Έβαλα σε όλο τον φάκελο και στα περιεχόμενα του 0755 (στην αρχή είχα βάλει μόνο στα iDA και iDA_)

έβαλα και ημερομηνία μια μέρα πριν και 8 μέρες trial ::)

Σου άλλαξε μήπως η ημερομηνία και η ώρα στο κινητό, όταν άλλαξες την ημερομηνία στο iDA;
Εγώ τα παράτησα γιατί, ενώ δούλευαν όλα καλά, άρχισε να χάνει την ώρα το κινητό όταν άλλαζα ημερομηνία στο iDA. Μετά εμφανίστηκε το 7 days trial.

Έκανα restore και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το κινητό στην ώρα και στην ημερομηνία απο προχθές. Κάτι που σημαίνει ότι ευθυνόταν το iDA ή το σκριπτάκι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1199 μηνύματα
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:27

Εμένα μετά μου έβγαλε 6 μέρες τριαλ, ξαναάλλαξα ημερομηνία και μου λέει 7 μέρες τριαλ...

#93   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:29

εμενα ακομα 8 μου βγαζει ψαχτγε καπου στο xsellize εχουν βγαλει φιχ του patch

#94   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:32

το update απο cydia που βγάζει να το κάνουμε η θα χαλάσει τίποτα τώρα που όλα δουλεύουν ρολόι???

?????????

#95   XtR

XtR

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:34

Παιδιά έχω πρόβλημα με το χάρτη. Ενώ έχει φορτωθεί κανονικά, το iphone κολλάει στην αναζήτηση σήματος. Ψάχνει και ψάχνει αλλά τίποτα... Είμαι σε εξωτερικό χώρο...

Κάνω κάτι λάθος; Είναι κάποιο bug;

Δοκίμασα και την καινούρια έκδοση του iDA αλλά εκεί δε με αφήνει να φορτώσω καθόλου το χάρτη και ζητάει κωδικό ενεργοποίησης.

#96   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:37

Παιδιά έχω πρόβλημα με το χάρτη. Ενώ έχει φορτωθεί κανονικά, το iphone κολλάει στην αναζήτηση σήματος. Ψάχνει και ψάχνει αλλά τίποτα... Είμαι σε εξωτερικό χώρο...

Κάνω κάτι λάθος; Είναι κάποιο bug;

Δοκίμασα και την καινούρια έκδοση του iDA αλλά εκεί δε με αφήνει να φορτώσω καθόλου το χάρτη και ζητάει κωδικό ενεργοποίησης.

Και εμένα μου το έκανε αυτό προχτές...Κατι είχε πεχτεί όμως μάλλον και δεν είναι γενικό πρόβλημα, έκανα reboot και respring το ξανα άνοιξα και το άφησα αρκετή ωρα μέχρι να βρεί σήμα...άργησε λίγο αλλά τα κατάφερε

#97   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:47

Εγώ είχα ανοίξει το Google maps να με βρει εκεί πρώτα (γρήγορα) και μετά το iDA. Κλείδωσε αμέσως σχεδόν μετά την θέση και εκεί.

#98   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1199 μηνύματα
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 07/06/2009 - 11:49

Τα Points Of Interest δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ

#99   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 07/06/2009 - 12:46

Παίδες εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να τρέξει!

Εγκαταστάθηκε κανονικά, αλλά όταν πάω να το τρέξω με πετάει κατευθείαν στο SpringBoard!

Έκανα reboots/resprings, έβαλα δικαιώματα 755 παντού, τίποτα!

Και μόλις πετάω και το scriptάκι μου μηδενίζει την ώρα και αλλάζει την ημερομηνία σε αυτήν που βάζω!
Κι έχω δοκιμάσει όλες τις ημερομηνίες από 1/6 έως και σήμερα! Δεν θέλει να ανοίξει με τίποτα!

Κι εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν τρέχει λόγω της 3...

#100   XtR

XtR

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2009 - 12:47

Όλα οκ! Δουλεύει άψογα!

#101   steliossm

steliossm

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Twitter:@steliossm
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:steliossm

Δημοσίευση 07/06/2009 - 14:00

http://rapidshare.co...ertDisabler.zip

να το patch για να μη βγαζει το trial, μπανει αφου τελειωσει ολη η διαδικασια με το timestamp στο
/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/

#102   sakgiok

sakgiok

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2009 - 16:39

Ακολούθησα τις οδηγίες που αναγράφονται στο topic και εγκατέστησα με επιτυχία το πρόγραμμα και το patch. Το πρόβλημα που παρατήρησα όμως είναι ένα αναγκαστικό μειονέκτημα που έχει το patch.

Επειδή "ξεγελάει" το πρόγραμμα, αλλάζοντας την ημερομηνία, και στη συνέχεια την επαναφέρει, στην αρχική της τιμη (καθώς και την ώρα),  και εφόσον όλη αυτή η διαδικασία έχει μια χρονική καθυστέρηση (τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα που υπάρχει στην εντολή sleep), το αποτέλεσμα είναι να "χάνει" η ώρα του iphone κάθε φορά που εκτελείται το πρόγραμμα (στη δικιά μου περίπτωση περίπου 8 δευτερόλεπτα).

Γιαυτό λοιπόν το λόγο, τροποποίησα το script που "ξεγελάει" την εφαρμογή, έτσι ώστε κάθε φορά που τρέχει, να μην επαναφέρει απλώς την προηγούμενη ώρα, αλλά αυξημένη κατά 8 δευτερόλεπτα.

Το source του script είναι το παρακάτω.

#!/bin/bash
Path=$(dirname "$0")
sss=$(exec "date" "+%s")
sss=`expr $sss + 8`
ddd="01/01/1970 $sss seconds GMT"
x=exec "date" "-s 2009-06-07"
{ sleep 5; exec "date" "-s $ddd"; } &
exec "${Path}"/iDA_

Στη τέταρτη γραμμή είναι το σημείο που προσθέτει 8 δευτερόλεπτα, το οποίο όμως μάλλον εξαρτάται από το κάθε iphone και μπορείτε να το τροποποιήσετε ανάλογα με τη δικιά σας χρονική καθυστέρηση που παρατηρείτε.

Μπορείτε, εφ'όσον έχετε ήδη εγκαταστήσει το προηγούμενο patch, να ανοίξετε το αρχείο iDA στο iphone σας με το WinSCP (το path είναι /private/var/stash/Applications.χχχχχχ/iDA.app) και να αντικαταστήσετε τα περιεχόμενα του με το παραπάνω script.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ (http://rapidshare.co...o_Time_Loss.zip) και αν έχετε εγκαταστήσει το patch, να αντικαταστήσετε το αρχείο iDA (στο ίδιο path που δίνω παραπάνω) με αυτό που κατεβάσατε, ενώ αν δεν έχετε εγκαταστήσει το patch, ακολουθήτε την ίδια μέθοδο που περιγράφεται στις προηγούμενες σελίδες του topic.

#103   cookies82

cookies82

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2009 - 18:19

αυτο οντως λειτουργει ή θα μας κανει καμια βλακειουλα στο προγραμμα??το εχει εντοπισει κανενας οτι "Χαλαει" η ωρα???

#104   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2009 - 18:37

Εγώ το ανέφερα απο χθες. Γιαυτό και το έβγαλα. Μου άλλαζε την ώρα και την μέρα. Δεν δοκίμασα να το βάλω πάλι το iDA.

#105   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 07/06/2009 - 19:07

υπαρχει τελικα το fix στο xsellize??θελω να βαλω το path κ δεν τα εχω καταφερει εδω κ 3μερες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες