Αυτο με το ραδιο και το μπλε δοντι η το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να στειλω η να μου στειλη σε καποιον ενα ringtoneπαιδια το τι προτιμαει ο καθενας να παρει και αν το μετανιωνει η οχι ειναι δικο του καπελο και δεν μας πεφτει λογος και ουτε μπορουμε να τον κρινουμε οτι το εκανε για μουρη η για οποιον αλλο λογο.σε αλλους μπορει να αρεσει εμφανισιακα,σε αλλους το gaming που προσφερει κ.α. σε καποια πραγματα συμφωνω ομως οτι ενω ειναι η καλυτερη συσκευη για μενα και δεν την αλλαζω με τιποτα πρεπει ομως να αναφερουμε και τις ελλειψης που εχει οπως ραδιοφωνο,bluetooth,sms delivery κ.α δεν νοειται να δινουμε 770 η 660 ευρω για τηλεφωνο και να μην εχει πραγματα βασικα.γιατι καποιος να πρεπει να κανει jailbreak για να εχει sms delivery?ολοι το παιζουμε εδω μεσα οτι δεν μας πειραζει που δεν εχει αυτα τα βασικα αλλα αν μας πει μια μερα πως η apple ξεκλειδωνει το ραδιοφωνο η το bluetooth το forum θα παρει φωτια και θα αρχισουμε να χαιρομαστε σαν πιτσιρικια.λεω και παλι πως το τηλεφωνο για μενα ειναι το καλυτερο που υπαρχει αλλα λογω μ@@@...νης νοοτροποιας της aplle και οχι επειδη δεν μπορει εγω σαν καταναλωτης στερουμαι καποιες δυνατοτητες.πρεπει να τα βλεπουμε ολα
αυτος ο ηλιθιος περιορισμος των 30 δευτερολεπτων για τα ringtones μου εχουν σπασει τα νευρα, με αυτα
κι αυτα δεν μπορω να ξεφορτωθώ το Νοκια
Δεν πειραζει ομως, ελπιζουμε στο 5...η 6...η 7 η σε καποιο μοντελο τελος παντων.!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FLASH στον safari.... εδω εχει πνιγει ο κοσμος στα flash sites και η Apple τον χαβα της!!!! #^$^*$*$
Τελευταία επεξεργασία από: Myselff, 26/10/2010 - 13:11