σε αυτο συμφωνω απολυτα.και εγω οταν πρωτοειχα παρει το πρωτο iphone δεν ηξερα τι να κανω με αυτο και ηθελα να το πουλησω.τοτε εμαθα για το iphonehellas και ξεστραβωθηκα με την βοηθεια mod και μελων.απλα λεω οτι δεν μου αρεσει η αντιμετωπιση που εχουν καποια μελοι θελοντας να το παιξουν geohot.πιστευω καθε μελος που ερχεται εδω πρεπει να τον κανουμε να αγαπησει την συσκευη αυτη και οχι τουλαχιστον να τον προσβαλλουμε λεγοντας εσυ δεν εισαι για iphone,εισαι αχρηστος.και παλι λεω αλλο να του πουμε αυτο που γραφεις δεν ισχυει και κατσε διαβασε να μαθεις τι δυνατοτητες εχει(εκτος απο τις γελοιες που εχει κοψει ο stevakos) και αλλο να μειωνουμε προσωπικοτητες για ενα τηλεφωνοσυμφωνω στα πεπισσοτερα απο τα λεγομενα σου.. θα μου επιτρεψεις ομως.. οταν δεν γνωριζεις διαβαζεις και ρωτας.. και οσοι γνωριζουν σου απαντουν .. δεν λες οτι μια συσκευη ειναι για τα σκουπιδια.. ελεος..
Και μετα σου λενε οτι το iPhone ειναι τηλεφωνο και καλο μαλιστα!
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:32
Ad
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:32
Δεν ήσουν ίσως ο μόνος, αλλά όπως ο ίδιος είπες παραπάνω "ήταν τότε της μοδός", όχι σήμερα. Το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί και ως πρωτοεμφανιζόμενη αλλά "προφητική" έλλειψη, μια και ο κόσμος κινείται ολοταχώς προς την αντικατάσταση του BT με το WiFi.χαχαα ετσι ειναι ρε φιλε
θυμαμαι οταν πρωτοπηρα το 2g που τοτε ηταν της μοδος το να στελενεις κανα τραγουδακι και εψαχνα ο κακομοιρος τα blutetooth αλλα ακομα το ψαχνω
να φανταστω οτι και τοτε ημουν ο μοναδικος που κατεβασα καντηλια οταν διαπιστοσα τη χρηση του
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:35
α μπραβο φιλε και οταν ακουω αυτο το επιχειρημασε αυτο συμφωνω απολυτα.και εγω οταν πρωτοειχα παρει το πρωτο iphone δεν ηξερα τι να κανω με αυτο και ηθελα να το πουλησω.τοτε εμαθα για το iphonehellas και ξεστραβωθηκα με την βοηθεια mod και μελων.απλα λεω οτι δεν μου αρεσει η αντιμετωπιση που εχουν καποια μελοι θελοντας να το παιξουν geohot.πιστευω καθε μελος που ερχεται εδω πρεπει να τον κανουμε να αγαπησει την συσκευη αυτη και οχι τουλαχιστον να τον προσβαλλουμε λεγοντας εσυ δεν εισαι για iphone,εισαι αχρηστος.και παλι λεω αλλο να του πουμε αυτο που γραφεις δεν ισχυει και κατσε διαβασε να μαθεις τι δυνατοτητες εχει(εκτος απο τις γελοιες που εχει κοψει ο stevakos) και αλλο να μειωνουμε προσωπικοτητες για ενα τηλεφωνο
λεω μακαρι να με λεγαν και ζωο και βλαχο(ασε που ειμαι και βλαχος και δε θα με προσβαλες )
ενιγουει
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:35
Δεν ήσουν ίσως ο μόνος, αλλά όπως ο ίδιος είπες παραπάνω "ήταν τότε της μοδός", όχι σήμερα. Το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί και ως πρωτοεμφανιζόμενη αλλά "προφητική" έλλειψη, μια και ο κόσμος κινείται ολοταχώς προς την αντικατάσταση του BT με το WiFi.
Το iPhone μπορεί να κάνει σύνδεση wi-fi με άλλο κινητό με wifi χωρίς internet?
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:37
κοιτα να σου πω κατι?Δεν ήσουν ίσως ο μόνος, αλλά όπως ο ίδιος είπες παραπάνω "ήταν τότε της μοδός", όχι σήμερα. Το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί και ως πρωτοεμφανιζόμενη αλλά "προφητική" έλλειψη, μια και ο κόσμος κινείται ολοταχώς προς την αντικατάσταση του BT με το WiFi.
ακομα και τοτε το ειχα ξεπερασει,ποσο μαλλον τωρα που δε το ανοιγω καν
αλλα τοτε αν εβγαινα και ελεγα οτι ρε μαγκες αν ειν;αι δυνατον δε μπορεις να στειελεις μια φωτογραφια
ε οποιος μου ελεγε οτι δεν ειμαι ο καταλληλος για το τηλεφωνο και ειχα δωσει ενα σκασμο λεφτα θα το επερνα με τους κορνεδες ρε φιλε... και μετα θα μου λεγες για τους τροπους μου
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:38
.α μπραβο φιλε και οταν ακουω αυτο το επιχειρημα
λεω μακαρι να με λεγαν και ζωο και βλαχο(ασε που ειμαι και βλαχος και δε θα με προσβαλες )
ενιγουει
και εγω βλαχος ειμαι και δεν εχω κατι να ντραπω για αυτο.καμαρι μου που ξερουμε να φαμε και να γλεντησουμε
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:39
Οποιοδήποτε κινητό (και κάθε υπολογιστής) που υποστηρίζεται από adhoc WiFi software μπορεί να το κάνει και στο appsstore υπάρχουν αρκετές εφαρμογές δωρεάν ή μη που το χρησιμοποιούν.Το iPhone μπορεί να κάνει σύνδεση wi-fi με άλλο κινητό με wifi χωρίς internet?
Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 31/10/2010 - 00:40
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:39
χαχα εγω για την ακριβεια ειμαι ιμιτασιον βλαχος.
και εγω βλαχος ειμαι και δεν εχω κατι να ντραπω για αυτο.καμαρι μου που ξερουμε να φαμε και να γλεντησουμε
μενω αθηνα με βλαχικη καταγωγη αλλα ξερω να τρωω
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:41
Οποιοδήποτε κινητό που υποστηρίζεται από adhoc WiFi software μπορεί να το κάνει και στο appsstore υπάρχουν αρκετές εφαρμογές δωρεάν ή μη που το χρησιμοποιούν.
Χμμ.. Δηλαδή γίνεται μεταφορά αρχείων με το W995?
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:41
και εγω τα ιδια.αλλα οταν παω στο χωριο μου στην λαμια μου βγαινει το καραβλαχικο.σπληναντερο και σουβλα στην πλατεια λαου.δωστε στον λαο προβατινα και iphoneχαχα εγω για την ακριβεια ειμαι ιμιτασιον βλαχος
μενω αθηνα με βλαχικη καταγωγη αλλα ξερω να τρωω
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:42
ετσι μπραβοκαι εγω τα ιδια.αλλα οταν παω στο χωριο μου στην λαμια μου βγαινει το καραβλαχικο.σπληναντερο και σουβλα στην πλατεια λαου.δωστε στον λαο προβατινα και iphone
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:47
και εγω τα ιδια.αλλα οταν παω στο χωριο μου στην λαμια μου βγαινει το καραβλαχικο.σπληναντερο και σουβλα στην πλατεια λαου.δωστε στον λαο προβατινα και iphone
off topic : οχι και χωριο η Λαμια ειπαμε βλαχοι.. αλλα οχι και χωριατες.. με δοξα και τιμη ειναι πολη.. 80000 κατοικοι.. μου θιξατε την συσκευη τωρα μου θιγετε την πολη;.. παω για υπνο δεν σας αντεχω αλλο ..
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:50
Δημοσίευση 31/10/2010 - 00:53
φιλε και συντοπιτη dinfun τρεις μεγαλες αγαπες εχω,τον μπραλο,την alfaromeo και το iphone.εγω βλεπεις χωριο ειμαιoff topic : οχι και χωριο η Λαμια ειπαμε βλαχοι.. αλλα οχι και χωριατες.. με δοξα και τιμη ειναι πολη.. 80000 κατοικοι.. μου θιξατε την συσκευη τωρα μου θιγετε την πολη;.. παω για υπνο δεν σας αντεχω αλλο ..
Δημοσίευση 31/10/2010 - 07:29
Οχι μην το σβησεις σε παρακαλω. ευχαριστωμηπως ειναι τραβηγμενα αυτα που λες.. διαβασες ολες τις σελιδες.. δεν νομιζω να εβρισε κανεις .. γιατι αγανακτεις.. και πρεπει να διαγραψω το μηνυμα σου.. γιατι προσβαλλει το forum..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες