Χειροποίητη δερμάτινη θήκη [FAKE]
Δημοσίευση 06/12/2010 - 19:34
νομιζα πως θα με αφηνατε στην απ' οξω σαν τον οβελιξ με το μαγικο ζωμο.
χιχιιχιιχιχιχιιχχιχ
Ad
Δημοσίευση 06/12/2010 - 19:36
ouφ μεσα ειμαι.
νομιζα πως θα με αφηνατε στην απ' οξω σαν τον οβελιξ με το μαγικο ζωμο.
χιχιιχιιχιχιχιιχχιχ
Υπήρχε περίπτωση να σε αφήσω απ έξω? Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο για θήκη για ipad τελικά γεώργιε αλλά το θέμα είναι ότι το κόστος της με αυτά τα υλικά και την κατασκευή της βγαίνει περίπου στα 90-95 ευρώ. Επομένως δεν νομίζω κάποιος να προτιμούσε τόσο ακριβή θήκη.
Δημοσίευση 06/12/2010 - 19:37
Υπήρχε περίπτωση να σε αφήσω απ έξω? Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο για θήκη για ipad τελικά γεώργιε αλλά το θέμα είναι ότι το κόστος της με αυτά τα υλικά και την κατασκευή της βγαίνει περίπου στα 90-95 ευρώ. Επομένως δεν νομίζω κάποιος να προτιμούσε τόσο ακριβή θήκη.
εγω ειμαι μεσα παντως!

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 06/12/2010 - 19:58
Δημοσίευση 06/12/2010 - 20:01
Θα μπορουσες σε παρακλω να μου στειλεις τον καταλογο και τις τιμες με pm γιατι με ενδιαφερει πολυ...
Το mail σου θα ήθελα για να στο στείλω. Στείλτο μου σε pm. Όσο για τις τιμές της θήκης και άλλες τις πληροφορίες διάβασε την πρώτη σελίδα του thread.
Δημοσίευση 06/12/2010 - 20:24
Δημοσίευση 06/12/2010 - 20:52
Δημοσίευση 06/12/2010 - 20:56
Aelaos
kovas
georgiosb
Kostasrodos29
taxtherapy
Tώρα είναι και άλλοι τρεις φίλοι που δεν έχουν διευκρινήσει αν θέλουν τελικά ή όχι.
Δημοσίευση 06/12/2010 - 21:00
εγω θελω μια και ας ειναι ο,τι ναναι απο κοστος και κατασκευηΥπήρχε περίπτωση να σε αφήσω απ έξω? Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο για θήκη για ipad τελικά γεώργιε αλλά το θέμα είναι ότι το κόστος της με αυτά τα υλικά και την κατασκευή της βγαίνει περίπου στα 90-95 ευρώ. Επομένως δεν νομίζω κάποιος να προτιμούσε τόσο ακριβή θήκη.
για 3γ για ipod2g και οταν παρω και ipad κι ας κοστισει και 150 ευρω
θελω ολη τη σειρα κομπλε και τα ασημικα μαζι.
χιχιχιχχχι
Δημοσίευση 06/12/2010 - 21:04
εγω θελω μια και ας ειναι ο,τι ναναι απο κοστος και κατασκευη
για 3γ για ipod2g και οταν παρω και ipad κι ας κοστισει και 150 ευρω
θελω ολη τη σειρα κομπλε και τα ασημικα μαζι.
χιχιχιχχχι
Χαχαχαχα μαζεύεις και προίκα έ? Έχω κάτι project που ετοιμάζω όπως είπα μακάρι να ολοκληρωθούν. χαχαχαχα θα γίνεις φανατικός υποστηρικτής μου

Δημοσίευση 06/12/2010 - 21:11
ειμαι ηδη. απο τις πολυ λιγες φορες που κατι που δεν το χρειαζομουν και τοσο το εχω ευχαριστηθει που το βλεπω μονο.Χαχαχαχα μαζεύεις και προίκα έ? Έχω κάτι project που ετοιμάζω όπως είπα μακάρι να ολοκληρωθούν. χαχαχαχα θα γίνεις φανατικός υποστηρικτής μου
οταν βλεπω που την κοιτανε καλα καλα απορημενοι οι γυρω μου στην καφετερια ή οπου αλλου μπορει να ειμαι δεν το κρυβω
ψιλοκαμαρωνω σαν το γυφτικο σκεπαρνι.
δεν ειναι και λιγο πραμα. ειναι κατι μοναδικο πολυ προσωπικο χειροποιητο λειτουργικο αισθητικα αψογο.
τι αλλο να θελει κανεις απο τη ζωη του.
χιχιιχιχ
Δημοσίευση 06/12/2010 - 21:13
ειμαι ηδη. απο τις πολυ λιγες φορες που κατι που δεν το χρειαζομουν και τοσο το εχω ευχαριστηθει που το βλεπω μονο.
οταν βλεπω που την κοιτανε καλα καλα απορημενοι οι γυρω μου στην καφετερια ή οπου αλλου μπορει να ειμαι δεν το κρυβω
ψιλοκαμαρωνω σαν το γυφτικο σκεπαρνι.
δεν ειναι και λιγο πραμα. ειναι κατι μοναδικο πολυ προσωπικο χειροποιητο λειτουργικο αισθητικα αψογο.
τι αλλο να θελει κανεις απο τη ζωη του.
χιχιιχιχ
Πραγματικά χαίρομαι που το βλέπεις έτσι και το χαίρεσαι. Εγώ πάλι την πετάω όπου να ναι και μαζί με το κινητό και με νοιάζει που δεν νοιώθει τίποτα το κινητό μου. Η σε ξαδερφακια που είναι μωρά και το παίρνουν και το εξφενδωνίζουν πάλι δεν νιώθει τίποτα.
Δημοσίευση 08/12/2010 - 15:03

Δημοσίευση 08/12/2010 - 15:08
ειναι ασφαλες δηλαδη να την πεταξω στο κεφαλι της γειτονισσας που σηκωνεται 4 η ωρα για .............................Πραγματικά χαίρομαι που το βλέπεις έτσι και το χαίρεσαι. Εγώ πάλι την πετάω όπου να ναι και μαζί με το κινητό και με νοιάζει που δεν νοιώθει τίποτα το κινητό μου. Η σε ξαδερφακια που είναι μωρά και το παίρνουν και το εξφενδωνίζουν πάλι δεν νιώθει τίποτα.
μετα θα τραγουδαει "παναθεμα τα κινητα τον υπνο μου εχω χασει"
σε ρυθμο πεντοζαλη.
ε μαααααααααααααααααα
φωτη εμενα παλι το ιδιο ge..ORGIOS
καραμπλακ ιν και αουτ.
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 08/12/2010 - 15:09
Δημοσίευση 08/12/2010 - 15:09
θέλω να μου πεις αν κάνει η θήκη για 3GS και φυσικά να μου στείλεις χρωματολόγιο σε περίπτωση που ναιΌσοι είναι από τους υπολοίπους που έχουν πάρει χρωματολόγιο ή όσοι θέλουν ακόμη μέχρι μεθαύριο ας έχουν αποφασίσει γιατί θα είναι η τελευταία μέρα. Ας το γράψουν εδώ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες