Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Χειροποίητη δερμάτινη θήκη [FAKE]

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
579 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/01/2011 - 03:30

Παίδες συμμερίζομαι το ενδιαφέρον αλλά πραγματικά στην παρούσα φάση έχω τρέξιμο αρκετό με την δουλειά αφού απ ότι βλέπω ενδια΄φερεστε θα κάνω και έναν τρίτο. Αλλά θα ενημερώσω το πότε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 03:31

Έχω να πώ ενα μεγάλο Ευχαριστώ στο Φώτη γι'αυτή τη σπουδαία θήκη και που θέλησε απο την πρώτη στιγμή να μοιραστεί μαζί μας. Είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε θήκη! Σε ευχαριστώ πολύ Φώτη...! :)

Να σαι καλά Νίκο ;)

#468   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2011 - 09:26

yes μολις παρελαβα και εγω την θηκη μου..η εφαρμογη ειναι απιστευτη πως το καταφερες ρε παιδι και το εκανες ετσι...?διαβαζα που το ελεγαν τα παιδια αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω οτι θα ειχε τοσο σφιχτη εφαρμογη...οι τρυπουλες για τα ηχεια πολυ μπανικες και η τρυπα για να συνδεσεις τα hansfree επισης πολυ ωραια μαγκια...μου ειχες πει οτι και να πεσει κατω δεν θα παθει τιποτα και οντως τωρα που την ειδα το καταλαβα φωτη....

στον επομενο γυρο θελω δυο μια σαν του βασιλη και μια ιδια με την δικη μου..φωτη .. 8) οποτε και αν γινει με το καλο..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#469   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 10:16

και φωτος ....

http://img156.images...s/i/008noc.jpg/
http://img9.imagesha...s/i/009mcn.jpg/
http://img546.images....us/i/010o.jpg/
http://img820.images...s/i/008kfj.jpg/

Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 28/01/2011 - 10:25

#470   ReaLity

ReaLity

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 10:20

πρεπει να φτιαξεις τα link για να δουλευουν σωστα...

#471   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 10:26

thanks ReaLity ...

#472   dcba

dcba

iPH User

• 104 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 11:32

Αν γίνει νέος κύκλος, ενδιαφέρομαι και εγώ.

#473   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 11:33

ετσι οπως παει βλεπω τον φωτη κατεθειαν να πηγαινει για τριτι και τεταρτο μαζι χιχιχι...
αξιζει ομως παιδια πιστεψτε με...εχω και φωτος αλλα την ποιοτητα και την εφαρμογη δυστυχως δεν μπορω να την δειξω...

#474   ReaLity

ReaLity

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 11:51

το εχω παρακολουθηση απο την πολυ αρχη του αυτο το θεμα και εκτος του οτι εχει εξελιχθει σε παρα πολυ καλο κ ισορροπημενο απο απαντησεις, παρατηρω πολυ ευχαριστημενους οσους απεκτησαν μια τετοια θηκη.

πολυ πιθανον να ενδιαφερομαι κ εγω αρκει να μπορω να δω την οθονη οταν χτυπαει, δεν με πειραζει να βγει απο τη θηκη για να μιλησω αρκει να μπορω να δω κ να ακουω φυσικα ποιος με παιρνει τηλεφωνο.

Φωτη εσυ τις προμηθευεσε κ τις στελνεις σε εμας??? Αθηνα γινεται να βρεθουμε απο κοντα να τις δω καπως??? κ να τις παραλαβω?

καλη συνεχεια!

#475   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 12:00

το εχω παρακολουθηση απο την πολυ αρχη του αυτο το θεμα και εκτος του οτι εχει εξελιχθει σε παρα πολυ καλο κ ισορροπημενο απο απαντησεις, παρατηρω πολυ ευχαριστημενους οσους απεκτησαν μια τετοια θηκη.

πολυ πιθανον να ενδιαφερομαι κ εγω αρκει να μπορω να δω την οθονη οταν χτυπαει, δεν με πειραζει να βγει απο τη θηκη για να μιλησω αρκει να μπορω να δω κ να ακουω φυσικα ποιος με παιρνει τηλεφωνο.

Φωτη εσυ τις προμηθευεσε κ τις στελνεις σε εμας??? Αθηνα γινεται να βρεθουμε απο κοντα να τις δω καπως??? κ να τις παραλαβω?

καλη συνεχεια!

Καλησπέρα. Όχι δεν τις προμηθεύομαι. Δεν είναι έτοιμες. Φίλος που έχει βιοτεχνία δερμάτων ασχολείται. Εγώ απλά κάνω τα εικαστικά και την όλη διαδικασία εφόσον είμαι αρμόδιος για το εγχείρημα αυτό. Τις θήκες ούτως η άλλως όσοι είναι απο Αθήνα τις παραλαμβάνουν από κοντά και όχι ταχυδρομικώς. Ταχυδρομικώς είναι για τις εκτός Αθηνών περιοχές.

#476   ReaLity

ReaLity

iPH Member

• 284 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2011 - 12:03

Ενταξει αυτο εννοουσα οταν ειπα προμηθευεσε μην το παρεξηγησει κανεις,
δικιο εχεις που το τονιζεις, αλλωστε εχω παρακολουθηση τη διαδικασια απο την αρχη,
απλα εκανα τις ερωτησεις μηπως εχασα κατι στην πορεια ή αλλαξες κατι στην ολη διαδικασια.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!

#477   godblessed

godblessed

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Twitter:@godblessed13
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/01/2011 - 13:15

Αυτες που ναι σαν πορτοφολι εχουν μαγνητακι η ασφαλιζουν με καποιον τροπο γενικα;κ ποσο κοστιζουν;(αυτες ειναι που αναφερετε ως landscape?)

#478   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/01/2011 - 13:18

καλη συνεχεια!

ισορροπημένο? μα πως αλλιως αφου ποσταρουμε συνηθως οι ανισόρροποι.

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 28/01/2011 - 13:43

#479   Fotis

Fotis

iPH Enthousiast

• 422 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2011 - 23:30

Παρεπιπτόντως οι υπόλοιποι φίλοι που δεν έγραψαν έλαβαν τις θήκες τους? :blink:

#480   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα