Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 29/01/2015 - 12:59
Instagram iOS .app
Δημοσίευση 29/01/2015 - 12:59
Ad
Δημοσίευση 29/01/2015 - 16:05
Δημοσίευση 25/05/2015 - 12:00
ImageUploadedByTapatalk1432548022.515050.jpg 211.9KB 42 λήψεις
Δημοσίευση 22/07/2015 - 00:05
Βλέπω σε κάποια προφίλ της εφαρμογής πως υπαρχει κειμενάκι σε διαφορετικές γραμμές εκεί που ο χρήστης περιγράφει τον εαυτό του. Ας πούμε γράφει πάνω πάνω το όνομα χρήστη πχ Giannis, απο κάτω μπορεί να γράφει ας πούμε Giannis Tade το όνομα του και μετα εκεί που ειναι η περιγραφή που γράφεις οτι θες βλέπω ας πούμε:
"Greece
Athens
iPhone 6"
Ετσι γραμμένο σε 3 γραμμές ή ακόμη και κεντραρισμενο. Εμένα οταν παω να γράψω περιγραφή δε μου εχει κουμπί αλλαγής γραμμής (enter κοινώς).
Αυτοι πως το κάνουν;;;;
Δημοσίευση 22/07/2015 - 00:39
Χωρίς να ειναι σίγουρος πας στο γρανάζι πάνω δεξιά και βλέπεις αυτο το μενού έχω την εντύπωση πως καθε σειρά γράφεις και μετά όταν πας στο προφίλ πάει το ένα κάτω απο το άλλο.... ImageUploadedByTapatalk1437518369.187344.jpg 50.83KB 27 λήψειςΑπο οτι βλέπω μονο εγω το κινώ αυτο το θεμα αλλα δεν πειράζει θα το ρωτήσω!!! [emoji39]
Βλέπω σε κάποια προφίλ της εφαρμογής πως υπαρχει κειμενάκι σε διαφορετικές γραμμές εκεί που ο χρήστης περιγράφει τον εαυτό του. Ας πούμε γράφει πάνω πάνω το όνομα χρήστη πχ Giannis, απο κάτω μπορεί να γράφει ας πούμε Giannis Tade το όνομα του και μετα εκεί που ειναι η περιγραφή που γράφεις οτι θες βλέπω ας πούμε:
"Greece
Athens
iPhone 6"
Ετσι γραμμένο σε 3 γραμμές ή ακόμη και κεντραρισμενο. Εμένα οταν παω να γράψω περιγραφή δε μου εχει κουμπί αλλαγής γραμμής (enter κοινώς).
Αυτοι πως το κάνουν;;;;
Δηλαδή εκει που γράφει website bio ειναι διαφορετικές γραμμές και στο φτιάχνει μετά ετσι όπως λες όταν το αποθυκευσης και βγεις στο μενού...
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/07/2015 - 00:40
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/07/2015 - 00:40
Το είχα κάνει αυτό παλιά, μέσω του site στο pc... Να ξέρεις ένα πράγμα όμως: όταν το κάνεις αυτό, ανάλογα την ανάλυση του κινητού, θα το βλέπεις κεντραρισμένο διαφορετικά. Πχ, αν έχεις iPhone 6 και το κεντράρεις να φαίνεται σωστά στο κινητό σου, αν δεις το προφίλ σου μετά σε ένα Plus θα είναι τελείως λάθος το κεντράρισμα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν ενδείκνυται να το κάνεις... Το διαπίστωσα όταν άλλαξα συσκευή και πήγα από 6 απλό σε Plus και τότε κατάλαβα γιατί σε πολύ κόσμο είναι λάθος το κεντράρισμα. Μέχρι πριν αναρωτιόμουν: "μα καλά, δεν το βλέπουν ότι δεν έχει κεντραριστεί σωστά;" Πού να ήξερα τότε, όσο είχα το 6, ότι και το δικό μου bio θα φαινόταν σε πολλούς τελείως κουκουρούκουΑπο οτι βλέπω μονο εγω το κινώ αυτο το θεμα αλλα δεν πειράζει θα το ρωτήσω!!! [emoji39]
"Greece
Athens
iPhone 6"
Αυτοι πως το κάνουν;;;;
Δημοσίευση 22/07/2015 - 02:37
Απο οτι βλέπω μονο εγω το κινώ αυτο το θεμα αλλα δεν πειράζει θα το ρωτήσω!!! [emoji39]
"Greece
Athens
iPhone 6"
Αυτοι πως το κάνουν;;;;
Πας στο app σημειώσεις γράφεις ότι θέλεις να γράψεις το κάνεις αντιγραφή πας στο ινστα στο γρανάζι έπειτα στο μπιο και κάνεις επικόλληση !!!
Δημοσίευση 22/07/2015 - 21:07
Χωρίς να ειναι σίγουρος πας στο γρανάζι πάνω δεξιά και βλέπεις αυτο το μενού έχω την εντύπωση πως καθε σειρά γράφεις και μετά όταν πας στο προφίλ πάει το ένα κάτω απο το άλλο....ImageUploadedByTapatalk1437518369.187344.jpg
Δηλαδή εκει που γράφει website bio ειναι διαφορετικές γραμμές και στο φτιάχνει μετά ετσι όπως λες όταν το αποθυκευσης και βγεις στο μενού...
Το είχα κάνει αυτό παλιά, μέσω του site στο pc... Να ξέρεις ένα πράγμα όμως: όταν το κάνεις αυτό, ανάλογα την ανάλυση του κινητού, θα το βλέπεις κεντραρισμένο διαφορετικά. Πχ, αν έχεις iPhone 6 και το κεντράρεις να φαίνεται σωστά στο κινητό σου, αν δεις το προφίλ σου μετά σε ένα Plus θα είναι τελείως λάθος το κεντράρισμα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν ενδείκνυται να το κάνεις... Το διαπίστωσα όταν άλλαξα συσκευή και πήγα από 6 απλό σε Plus και τότε κατάλαβα γιατί σε πολύ κόσμο είναι λάθος το κεντράρισμα. Μέχρι πριν αναρωτιόμουν: "μα καλά, δεν το βλέπουν ότι δεν έχει κεντραριστεί σωστά;" Πού να ήξερα τότε, όσο είχα το 6, ότι και το δικό μου bio θα φαινόταν σε πολλούς τελείως κουκουρούκου
Πας στο app σημειώσεις γράφεις ότι θέλεις να γράψεις το κάνεις αντιγραφή πας στο ινστα στο γρανάζι έπειτα στο μπιο και κάνεις επικόλληση !!!
Σας ευχαριστώ πολυ όλους για τις απαντήσεις! Θα το ψάξω απο αύριο το πρωί για σίγουρα
Βρήκα και αυτο πάντως:
http://www.tagsforli...centerbio.html#
Δημοσίευση 01/08/2015 - 20:14
Παιδια με ποιο τροπο μπορω να ανεβασω φωτογραφια σε φουλ μεγεθος χωρις να χρειαστει να την κοψω?
Υπαρχει κανενα tweak στο cydia?
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 01/08/2015 - 20:15
Δημοσίευση 01/08/2015 - 20:54
Δεν υποτιθεται οτι μετα απο μια αναβαθμιση επαιρνε 1080χ1080?
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 02/08/2015 - 15:29
Εν τω μεταξύ μπήκα και στο foursquare και βρήκα την τοποθεσία και υπαρχει κανονικά! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Δημοσίευση 28/08/2015 - 15:39
Instagram: Δυνατότητα δημοσίευσης portrait και landscape φωτογραφιών με το νέο update
Η ομάδα του Instagram αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα πολύ σημαντικό update της εφαρμογής, καθώς οι χρήστες θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες σε landscape και portrait format, εκτός από τις κλασικές τετράγωνες που βλέπουμε μέχρι τώρα.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τα videos, για μια πιο cinematic εμπειρία, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι οι portrait φωτογραφίες θα καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο timeline των χρηστών.
Τέλος, για να γιορτάσει τις νέες προσθήκες, η εταιρεία δημοσίευσε και ένα μικρό teaser για το επερχόμενο Star Wars: link
Δημοσίευση 28/08/2015 - 18:39
Δημοσίευση 02/10/2015 - 17:52
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες