JB iphone 3gs new bootrom
Δημοσίευση 07/11/2010 - 21:18
εχω ενα iphone 3gs new bootrom μοντελο MC135LL στην έκδοση 3.1.2 ,
θελω να κανω jailbreak επιτελους! αλλα το κινιτο ειναι κλειδωμενο στην At&t... to baseband που εχω ειναι το 05,11,07
μπορει καποιος να μου πει ανλυτικα τη διαδικασια για το JB για την εκδομση 4.1 αν υπαρχει?!!
ευχαριστω πολυ....
Ad
Δημοσίευση 08/11/2010 - 10:58
Για να παραμείνει η συσκευή σου ξεκλείδωτη θα πρέπει να διατηρήσεις την έκδοση της baseband. Αυτή την στιγμή, αυτό επιτυγχάνεται μόνο με custom fw. Το εργαλείο που υπάρχει τώρα για αυτόν το σκοπό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το PwnageTool 4.1καλησπέρα σε όλους...
εχω ενα iphone 3gs new bootrom μοντελο MC135LL στην έκδοση 3.1.2 ,
θελω να κανω jailbreak επιτελους! αλλα το κινιτο ειναι κλειδωμενο στην At&t... to baseband που εχω ειναι το 05,11,07
μπορει καποιος να μου πει ανλυτικα τη διαδικασια για το JB για την εκδομση 4.1 αν υπαρχει?!!
ευχαριστω πολυ....
Δυστυχώς είναι μόνο για MAC OSX. Αν δεν έχεις πρόσβαση σε MAC, μπορείς να κατεβάσεις μια custom fw από ΕΔΩ και να την περάσεις με shift+restore. (προσοχή: πρέπει να βάλεις την ACTIVATED)
Κατόπιν θα κάνεις το unlock με Ultrasn0w
Ή περιμένεις καμιά 10αριά μέρες να κυκλοφορήσει η επίσημη 4.2 και μαζί το ανάλογο εργαλείο j/b & unlock.
Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις, αλλά η επιλογή είναι καθαρά δική σου.
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 08/11/2010 - 11:05
Δημοσίευση 08/11/2010 - 11:19
Jb with jailbreakme.com
Επισης την καστομ την περνας για ποιο εύκολα με redsnow
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:09
Για να παραμείνει η συσκευή σου ξεκλείδωτη θα πρέπει να διατηρήσεις την έκδοση της baseband. Αυτή την στιγμή, αυτό επιτυγχάνεται μόνο με custom fw. Το εργαλείο που υπάρχει τώρα για αυτόν το σκοπό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το PwnageTool 4.1
Δυστυχώς είναι μόνο για MAC OSX. Αν δεν έχεις πρόσβαση σε MAC, μπορείς να κατεβάσεις μια custom fw από ΕΔΩ και να την περάσεις με shift+restore. (προσοχή: πρέπει να βάλεις την ACTIVATED)
Κατόπιν θα κάνεις το unlock με Ultrasn0w
Ή περιμένεις καμιά 10αριά μέρες να κυκλοφορήσει η επίσημη 4.2 και μαζί το ανάλογο εργαλείο j/b & unlock.
Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις, αλλά η επιλογή είναι καθαρά δική σου.
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου... το θέμα είναι το JB που έχω είναι το black ra1n!
αλλά περείμενα τόσο καιρό ας περειμένω ακομή 10 μέρες οπως λες και θα δουμε αν θα βγαλουν καμια λυση χωρις το ACTIVATED..ειχα παραγγείλει το SIM 3 φορές αλλά δν έφτασε ποτέ...
ευχαριστώ και πάλι...
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:11
εχεις μια καλη ευκαιρια να δεις τι ειναι το jailbreak. κανε ενα στο firm... που φορας τωρα με το jailbreakme.comευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου... το θέμα είναι το JB που έχω είναι το black ra1n!
αλλά περείμενα τόσο καιρό ας περειμένω ακομή 10 μέρες οπως λες και θα δουμε αν θα βγαλουν καμια λυση χωρις το ACTIVATED..ειχα παραγγείλει το SIM 3 φορές αλλά δν έφτασε ποτέ...
ευχαριστώ και πάλι...
δεν κλιεδωνει τιποτα δεν αναβαθμιζει τιποτα.
και κρατα και τα shsh εκει που εισαι για μελλοντικα downgrabe αχρειαστα να ειναι.
περνα μια 3.1.2 και καντο αν δεν θελεις να εχεις το φοβο της αδειας μπαταριας και να εισαι μακρυα απο λαπ προφανως.
ετσι?
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:20
Αστο οπως ειναι
Jb with jailbreakme.com
Επισης την καστομ την περνας για ποιο εύκολα με redsnow
το θέμα ειναι ότι το jailbreak που έχω είναι το blackra1n...
με το redsnow τι παίζει?! θα ανέβει το baseband αν το κάνω με αυτό το εργαλείο?! θα χριαστεί το ACTIVATED SIM ή όχι?!
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:24
Ρε φίλε πιο πάνω σου έχω βάλει link. Μπες και ακολούθησε τις οδηγίες.το θέμα ειναι ότι το jailbreak που έχω είναι το blackra1n...
με το redsnow τι παίζει?! θα ανέβει το baseband αν το κάνω με αυτό το εργαλείο?! θα χριαστεί το ACTIVATED SIM ή όχι?!
Κατέβασε την custom που λέει ACTIVATED (για να μην χρειάζεσαι καμία SIM για να το ενεργοποιήσεις) και πέρνα την με shift+restore.
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:25
Εαν παλι θες να το κανεις μπορεις μονο με custom ipsw ετσι ωστε να μπορεις να χρησιμοποιεις την συσκευη σου και ως τηλεφωνο.
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:26
λοιπον εισαι στην 3.1.2 ετσι.το θέμα ειναι ότι το jailbreak που έχω είναι το blackra1n...
δοκιμασε να περασεις την καστομ με σιφτ και ριστορ.
αν δεν περναει τοτε περνα τη μεσω ρεντσνοου.
δεν αναβαθμιζεται η ββ σε καμια περιπτωση.
χρυσος κανονας. "οποιος φοβαται παει και κοιμαται"
ειναι απο αλλο θεμα αλλα κολλαει παντα και παντου.
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:34
εχεις μια καλη ευκαιρια να δεις τι ειναι το jailbreak. κανε ενα στο firm... που φορας τωρα με το jailbreakme.com
δεν κλιεδωνει τιποτα δεν αναβαθμιζει τιποτα.
και κρατα και τα shsh εκει που εισαι για μελλοντικα downgrabe αχρειαστα να ειναι.
περνα μια 3.1.2 και καντο αν δεν θελεις να εχεις το φοβο της αδειας μπαταριας και να εισαι μακρυα απο λαπ προφανως.
ετσι?
το shsh για το 3.1.2 πλεον δεν μ'αφινει το Cydia να το κρατήσω..απο το 3.1.3 και πάνω τα έχω όλα! οσο για το jailbreakme.com πως να το χρησιμοποιήσω ενω έχω ίδι το black ra1n και δεν έχω την SIM Card της At&t?!
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:35
μισο μισο.το shsh για το 3.1.2 πλεον δεν μ'αφινει το Cydia να το κρατήσω..απο το 3.1.3 και πάνω τα έχω όλα! οσο για το jailbreakme.com πως να το χρησιμοποιήσω ενω έχω ίδι το black ra1n και δεν έχω την SIM Card της At&t?!
το κινητο ειναι ξενο?
κατσε τοτε εκει που εισαι.
ασε γιατι ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια.
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:43
μισο μισο.
το κινητο ειναι ξενο?
κατσε τοτε εκει που εισαι.
ασε γιατι ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια.
εε μα αύτο λέω απο την αρχή ρε φίλε! η λύση που έστειλε ο φίλος μας ο kdelios λεεί αν βγάλει καμία σφάλμα με το ρεστορ του κουστομ 4.1 τότε πρέπει να κανω downgrade σε 3.1.2 που δν μπορώ να το κάνω σε καμία περίπτωση απο όσο ξερω χωρίς το SHSH...
Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:44
τι σε τρωει τωρα? κανε λιγες μερες υπομονη
Δημοσίευση 08/11/2010 - 18:03
μπορεις ομως στην 313. το θεμα ειναι μην εχεις προβλημα με την ββ
τι σε τρωει τωρα? κανε λιγες μερες υπομονη
αυτό που με τρώει φίλε μου ότι έχω το κινιτό εδω και 1 χρόνο με αυτο το JB και δεν τολμάω να κάνω ρεστορ, και με κάθε φόρα που βγαίνει ενα καινούριο JB λεω ε σε αυτο θα βρεθει η λύση... τεσπα, ας κανω λίγο υπομονή!
ευχαριστώ για την βοήθεια και σόρρυ που έγινα λίγο κουραστικός!
Δημοσίευση 08/11/2010 - 18:07
ποτε δεν γινεται καποιος κουραστικος.αυτό που με τρώει φίλε μου ότι έχω το κινιτό εδω και 1 χρόνο με αυτο το JB και δεν τολμάω να κάνω ρεστορ, και με κάθε φόρα που βγαίνει ενα καινούριο JB λεω ε σε αυτο θα βρεθει η λύση... τεσπα, ας κανω λίγο υπομονή!
ευχαριστώ για την βοήθεια και σόρρυ που έγινα λίγο κουραστικός!
θελουμε και απανταμε γιατι εχουμε την ιδια τρελλα
τα iphone μας
μοιραζομαστε μαζι οτι καποιοι αλλοι εκαναν μηνες να φτιαξουν και να μας το δωσουν.
αν σου λειτουργει καλα φροντιζε να μην μεινεις απο μπαταρια.
σε λιγες μερες με τον ανλοκ τουλ θα προχωρησεις αφοβα σε αναβαθμιση και τα σχετικα
παντως. καστομ αρκει να ειναι σιγουρη ασφαλης με το redsnow περνα αφοβα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες