Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες
Δημοσίευση 18/06/2009 - 04:43
Ad
Δημοσίευση 18/06/2009 - 06:37
Έκανα χοντρή βλακεία χθες το βράδι και δεν ξέρω πως να ξεκολλήσω.
Είχα το iPhone μου "σπασμένο" και ήθελα να το εξαγνίσω έτσι ώστε να βάλω την OS 3.0. Πήγα και έκανα όπως αναφέρει και το manual, στο οποίο ανέτρεξα μετά και όχι πριν, ως γνήσιος ΕΛΛΗΝ την ενέργεια :
<< Επαναφορά του iPhone
Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων: Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας ή σε τροφοδοτικό. Επιλέξτε General > Reset και αγγίξτε το «Erase All Content and Settings».
Το χαρακτηριστικό αυτό επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες τιμές και διαγράφει όλες τις πληροφορίες και τα μέσα σας από το iPhone αντικαθιστώντας τα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο iPhone.
Σημαντικό: Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone ενώ γίνεται αντικατάσταση των δεδομένων. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μία έως δύο ώρες ή περισσότερο, ανάλογα με τη χωρητικότητα αποθήκευσης του iPhone σας. >>
Η βλακεία της υπόθεσης είναι ότι δεν το είχα συνδεδεμένο πουθενά και όταν τελείωσε η διαγραφή και πήγα να το συνδέσω στο PC δεν το έβλεπε το iTunes και είχε στην οθόνη το κινητό μου μόνο το μηλαράκι.
Εν αναμονή της βοήθειά σας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δημοσίευση 18/06/2009 - 07:08
Βάζεις το κινητό σου σε restore mode...
1. κλείνεις το κινητό...
2. Πατάς το HOME συνέχεια και βάζεις το καλώδιο...
3. Κρατάς το HOME πατημένο μέχρι να βγάλει στην οθόνη το καλώδιο και το CD
Mέσα από το itunes αφού σου πει ότι βρήκε iphone σε restore mode πατάς shift+restore.... διαλέγεις το software που μόλις κατέβασες και περιμένεις να τελειώσει
Δημοσίευση 18/06/2009 - 07:41
Μόλις επιστρέψω από τη δουλειά θα το κάνω.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 18/06/2009 - 08:38
Έχω το iPhone απο Cosmote με jailbreak. Ξεκινάω το update ή περιμένω την νέα έκδοση που περιμένουμε να βγει....?
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:03
Έχω το iPhone απο Cosmote με jailbreak. Ξεκινάω το update ή περιμένω την νέα έκδοση που περιμένουμε να βγει....?
To έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει κατί που να οδηγεί εκει. Τα μόνα που βλέπω είναι ''Enable 3G'' , ''Cellular Data Network'', ''Data Roaming'', ''VPN'' και ''WI-FI''. Αλλά και στις υποκατηγορίες αντίστοιχα δεν βγάζει κάτι.
Κατι μάλλον κάνω λάθος

Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:04
Εκανα και εγω το restore του 3G μου σε ΟΣ 3! Πριν ειχα εγκατεστημενη την 2.2.1 φυσικα με το απαραιτητο jailbreak!
Ολα δουλεψαν κανονικοτατα σε εμενα εκτος απο ενα πραγμα.... το 3G!
Ανοιγω safari και λαμβανω το εξης μηνυμα : safari cannot open the page because it is not connected to the internet.
Μια απο τα ιδια και στο Appstore!
Tethering λειτουργει κανονικα. MMS επισης κανονικα...
Ειμαι χρηστης Vodafone με πακετο για Internet. Επισης στο Cellurar Data ολα ειναι κανονικα ρυθμισμενα μετα το carrier update!
Ποια η λύση αραγε? αντιμετωπισε κανεις το ιδιο προβλημα?
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:06
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:07
Εεεεεεελα ρε ipodtouchpro
Και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι ό μόνος που χρησιμοποιεί Chrome.....
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:24
Μιά ερωτησούλα γιατί ακόμα να βγάλω άκρη.
Ένδειξη επί τοις εκατό δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας γίνεται να υπάρχει τελικά στην OS 3.0; Αν ναι, με ποιό τρόπο;
Μιλάω για 3G iphones, που από official 2.2.1 (ΧΩΡΙΣ jailbreak) ανέβηκαν στην 3.0 με update.
Κατά τ' άλλα (για καθαρά στατιστικούς λόγους), έκανα σφαιράτο update σε δύο iphone με τα παραπάνω χαρακτηριστικά χωρίς κανένα πρόβλημα ή κόλλημα. Το λέω επειδή παρατήρησα πως πολλόι είχαν δυσκολίες για διάφορους λόγους ο καθένας. Μετά έγιναν και τα carrier updates για mms & tethering και όλα δούλεψαν τζάμι χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:25
Εεεεεεελα ρε ipodtouchpro
Και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι ό μόνος που χρησιμοποιεί Chrome.....
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:28
Μιά ερωτησούλα γιατί ακόμα να βγάλω άκρη.
Ένδειξη επί τοις εκατό δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας γίνεται να υπάρχει τελικά στην OS 3.0; Αν ναι, με ποιό τρόπο;
Μιλάω για 3G iphones, που από official 2.2.1 (ΧΩΡΙΣ jailbreak) ανέβηκαν στην 3.0 με update.
Κατά τ' άλλα (για καθαρά στατιστικούς λόγους), έκανα σφαιράτο update σε δύο iphone με τα παραπάνω χαρακτηριστικά χωρίς κανένα πρόβλημα ή κόλλημα. Το λέω επειδή παρατήρησα πως πολλόι είχαν δυσκολίες για διάφορους λόγους ο καθένας. Μετά έγιναν και τα carrier updates για mms & tethering και όλα δούλεψαν τζάμι χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:40
Εγώ κάπου είδα % και δίπλα την μπαταρία αλλά δεν θυμάμαι που.....
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:44

Εκανα και ενα restart αλλα μπά...Τι παίζει?
Δημοσίευση 18/06/2009 - 09:46
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες