Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
307 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   SkyNet

SkyNet

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/06/2009 - 11:56

Να αναφέρω κι εγώ την επιτυχή αναβάθμιση σε OS 3. Είμαι στο δίκτυο της VodaFone.
Να προσθέσω εδώ ότι ενώ έκανα update στα Carrier Settings αλλά δυστυχώς στο πεδίο Tethering μου αναφέρει ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την Vodafone.. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δυστυχώς έχουν και οι ίδιο κάποια τεχνικά προβλήματα.

Οι ρυθμίσεις για Internet (όπως έχουν δοθεί από το update στα Carrier Settings) είναι λίγο περίεργες όμως:
APN: webonly.vodafone.gr
Username: user
Password: pass

Απέχουν από το γνωστό APN: internet.vodafone.gr με κενά username και password.

Σημειωτέον ότι όταν βάζω στο APN: internet.vodafone.gr με το χέρι, το πεδίο tethering εξαφανίζεται..  ??? ???

Κατά τα άλλα λείπει αισθητά η ελληνική Contact List στο Αγγλικό μενού (άτιμο JB!) και το κινητό δείχνει πιο γρήγορο και με καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   solaris

solaris

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:07

Ρε παιδιά.... ακούσω μέσα σε μισή μέρα που έχουμε βάλει την Version 3... ΠΟΛΛΑ προβλήματα.... εγώ δεν έχω ούτε ένα!!!! μήπως όλοι οι κάτοχοι των Jailbreaked κινητών δεν κάνουν restore ...και πάνε και κάνουν κανονικό update!!!!

Έχετε το κινητό ΤΟΣΟ καιρό... λογικά το έχετε κορεστεί... και π.χ όταν το βάζετε να φορτίζει ούτε που το κοιτάτε... ξαφνικά με μία φόρτιση καταλάβατε ότι ζεσταίνεται περισσότερο και ότι κρατάει περισσότερο ή λιγότερο η μπαταρία???

Εγώ πάντως δεν ακολούθησα κατά 100% τις οδηγίες του iphonehellas για αναβάθμιση του Jailbreaked 3G μου... δεν δηλώνει πουθενά ότι πρέπει να βάλεις το κινητό σε Recovery Mode και αυτό (σε εμένα τουλάχιστον) είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω Restore με shift+restore...

Τελικά έβαλα το κινητό... σε recovery mode ... έκανα shift+restore... και το κινητό μέχρι στιγμής δουλεύει κατά 100% άψογα... με ΟΛΑ τα καινούργια features (έχοντας περάσει και το backup όλου του κινητού που είχα κάνει στην έκδοση 2.2.1)... Πλέον έχω το κινητό μου ΕΚΕΙ που το είχα αφήσει ... και με ότι ρυθμίσεις είχα βάλει...  αλλά πλέον σε version 3

#168   spyridon4s

spyridon4s

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:15

ξερει κανενας απο που μπορω να κατεβασω free την 3.0 για ipod touch?

#169   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:27

Ρε παιδιά.... ακούσω μέσα σε μισή μέρα που έχουμε βάλει την Version 3... ΠΟΛΛΑ προβλήματα.... εγώ δεν έχω ούτε ένα!!!! μήπως όλοι οι κάτοχοι των Jailbreaked κινητών δεν κάνουν restore ...και πάνε και κάνουν κανονικό update!!!!

Έχετε το κινητό ΤΟΣΟ καιρό... λογικά το έχετε κορεστεί... και π.χ όταν το βάζετε να φορτίζει ούτε που το κοιτάτε... ξαφνικά με μία φόρτιση καταλάβατε ότι ζεσταίνεται περισσότερο και ότι κρατάει περισσότερο ή λιγότερο η μπαταρία???

Εγώ πάντως δεν ακολούθησα κατά 100% τις οδηγίες του iphonehellas για αναβάθμιση του Jailbreaked 3G μου... δεν δηλώνει πουθενά ότι πρέπει να βάλεις το κινητό σε Recovery Mode και αυτό (σε εμένα τουλάχιστον) είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω Restore με shift+restore...

Τελικά έβαλα το κινητό... σε recovery mode ... έκανα shift+restore... και το κινητό μέχρι στιγμής δουλεύει κατά 100% άψογα... με ΟΛΑ τα καινούργια features (έχοντας περάσει και το backup όλου του κινητού που είχα κάνει στην έκδοση 2.2.1)... Πλέον έχω το κινητό μου ΕΚΕΙ που το είχα αφήσει ... και με ότι ρυθμίσεις είχα βάλει...  αλλά πλέον σε version 3
γεια σου φιλαράκο, προφανώς αναφέρεσαι σε εμενα. δεκτά όλα αυτά που λες, αλλα δεν ισχύουν,γιατί το τηλεφωνάκι το έχω μονο ένα μηνα και είναι χωρίς jailbreak.και αυτά που έγραψα είναι φάτσα κάρτα τα βλέπεις με την πρώτη,(υπερθέρμανση και τέλος τις μπαταρίας) απλώς ρωτάμε εδώ για να δούμε τι μπορεί να φτάει,καλο θα ήταν αν υπήρχε αρ που να μας λέει(όπως το πρόγραμμα διαχείριση εργασιών των windows) την τρέχουσα λειτουργία του iphone, χρήση μνήμης και κατανάλωση μπαταρίας, η μήπως υπάρχει και δεν το γνωρίζω,
ευχαριστώ που με υπομένετε

#170   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:28

γεια σου φιλαράκο, προφανώς αναφέρεσαι σε εμενα. δεκτά όλα αυτά που λες, αλλα δεν ισχύουν,γιατί το τηλεφωνάκι το έχω μονο ένα μηνα και είναι χωρίς jailbreak.και αυτά που έγραψα είναι φάτσα κάρτα τα βλέπεις με την πρώτη,(υπερθέρμανση και τέλος τις μπαταρίας) απλώς ρωτάμε εδώ για να δούμε τι μπορεί να φτάiει,καλο θα ήταν αν υπήρχε application που να μας λέει(όπως το πρόγραμμα διαχείριση εργασιών των windows) την τρέχουσα λειτουργία του iphone, χρήση μνήμης και κατανάλωση μπαταρίας, η μήπως υπάρχει και δεν το γνωρίζω,

ευχαριστώ που με υπομένετε

#171   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:39

τωρα που βαλατε ολοι το ος 3 καντε μια πληρης αποφωρτιση του κινητου,και μετα μια πληρης φωρτιση ετσι η μπαταρια θα ανανεωθει...και καλο ειναι μια φορα τον μηνα να αποφωρτιζεται τελειος το κινητο.

#172   andonisvoug

andonisvoug

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:46

Και εγώ εχω το ιδιο πρόβλημα με τη μπαταρία. Τώρα θα το ξανακάνω restore να δουμε αν φτιάξει.

#173   dpap

dpap

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 12:47

Να αναφέρω κι εγώ την επιτυχή αναβάθμιση σε OS 3. Είμαι στο δίκτυο της VodaFone.

Να προσθέσω εδώ ότι ενώ έκανα update στα Carrier Settings αλλά δυστυχώς στο πεδίο Tethering μου αναφέρει ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την Vodafone.. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δυστυχώς έχουν και οι ίδιο κάποια τεχνικά προβλήματα.

Οι ρυθμίσεις για Internet (όπως έχουν δοθεί από το update στα Carrier Settings) είναι λίγο περίεργες όμως:

APN: webonly.vodafone.gr

Username: user

Password: pass

Απέχουν από το γνωστό APN: internet.vodafone.gr με κενά username και password.

Σημειωτέον ότι όταν βάζω στο APN: internet.vodafone.gr με το χέρι, το πεδίο tethering εξαφανίζεται..  ??? ???

Κατά τα άλλα λείπει αισθητά η ελληνική Contact List στο Αγγλικό μενού (άτιμο JB!) και το κινητό δείχνει πιο γρήγορο και με καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Το webonly.vodafone.gr και τα user/pass προσωπικά στο κινητό μου τα ειχε παντα στο cellular data settings σε ολα τα firmware. Για την ακρίβεια, οταν το πήρα πέρυσι τον Αυγουστο απο την vodafone μαζι με iphone προγραμμα το είχε ήδη μέσα.

Το αλλο που αναφέρεις (internet.vodafone.gr κενα username/password) δεν έχω ιδέα τι είναι :) μήπως ειναι για CU κάρτες?

Επίσης το teathering ειναι ενεργοποιημένο και μου δουλευει άψογα.

#174   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:04

Καλημέρα εγώ παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Το 3.0 μπήκε κανονικά αλλά δεν έχω όλα τα νέα features. Αναλυτικά δεν έχω την επιλογή να τραβηξω βίντεο και δεν έχω τις φωνητικές εντολές.
Αυτά έχω παρατηρήσει δηλαδή προς το παρόν. Έχω κάνει κάτι λάθος ;

#175   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:14

Καλημέρα εγώ παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Το 3.0 μπήκε κανονικά αλλά δεν έχω όλα τα νέα features. Αναλυτικά δεν έχω την επιλογή να τραβηξω βίντεο και δεν έχω τις φωνητικές εντολές.

φιλε fitsou

δεν υπάρχει video ούτε φωνητικές εντολές στο OS 3.0, αυτά υπάρχουν στο νέο iphone 3gs  & όχι στο OS 3.0.
video στο 3g αν έχεις 3g μονο με jailbreak και ψάχνοντας προγραμματάκια όπως το Cycorder από Cydia
αν κάνω λάθος διορθώστε με.

iphone το καλύτερο τηλέφωνο και gadget που κυκλοφοράει,αν κάνω λάθος διορθώστε με ;D

#176   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:18

καλησπερα κ απο μενα.. χθες τ βραδυ περασα κ  γω την 3 κ ολα ηταν μια χαρα.. μετα ομως απο λιγη ωρα που τ ειχα συνδεδεμενο στον υπολογιστη σταματησε να φορτιζει.. εε λεω μπορει να ναι επειδη τ εχω στον υπολογιστη αν τ βαλω στη πριζα δε θα εχει προβλημα.. πριν πεσω λοιπον για υπνο τ εβαλα να φορτισει.. οταν ξυπνησα κ ενω ηταν στη πριζα ειχε βγαλει μηνυμα πως η μπαταρια ειναι χαμηλη στο 20%.. ασε που εκαιγε ολοκληρο. τ αποσυνδεσα κ τ ξαναεβαλα στη πριζα κ μεχρι τωρα φαινεται να φορτιζει μια χαρα..

#177   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:18

φιλε fitsou

δεν υπάρχει video ούτε φωνητικές εντολές στο 3.0

αυτά υπάρχουν στο νέο iphone 3gs

όχι στο 3.0 ως.

video στο 3g αν έχεις 3g μονο με jailbreak και ψάχνοντας προγραμματάκια όπως το "cycoder" από cydia(δαίμων του τυπογραφείου)

αν κάνω λάθος διορθώστε με.

iphone το καλύτερο τηλέφωνο και gadget που κυκλοφοράει,αν κάνω λάθος διορθώστε με ;D

#178   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:23

καλησπερα κ απο μενα.. χθες τ βραδυ περασα κ  γω την 3 κ ολα ηταν μια χαρα.. μετα ομως απο λιγη ωρα που τ ειχα συνδεδεμενο στον υπολογιστη σταματησε να φορτιζει.. εε λεω μπορει να ναι επειδη τ εχω στον υπολογιστη αν τ βαλω στη πριζα δε θα εχει προβλημα.. πριν πεσω λοιπον για υπνο τ εβαλα να φορτισει.. οταν ξυπνησα κ ενω ηταν στη πριζα ειχε βγαλει μηνυμα πως η μπαταρια ειναι χαμηλη στο 20%.. ασε που εκαιγε ολοκληρο. τ αποσυνδεσα κ τ ξαναεβαλα στη πριζα κ μεχρι τωρα φαινεται να φορτιζει μια χαρα..

ela minakii
και εγώ το ίδιο  αλλα χωρίς φόρτιση το βραδυ απλώς ήταν φορτισμένο όταν πήγα για ύπνο και το πρωί είχε κλείσει από μπαταρία, τώρα το έχω και φορτίζει αλλα δεν πάει γρήγορα (όπως φόρτιζε πριν την αναβάθμιση)
για να περιμένουμε να δούμε τι παίζεται.

#179   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:29

Θα ορκιζομουν ότι τα 100+ νέα features που λένε τα λέγανε για το is 3.0 και όχι για το 3gs!!! Δυστηχος είμαι δουλειά κ δεν μπορώ να κάτσω να το ψάξω τώρα. Αλλά είναι μεγάλη μα@@@ να μην μας δώσουν αυτές τις εφαρμογές. Εάν παραμείνει έτσι η κατάσταση ένα μεγάλο μείον στο 3.0 από δικιά μου μεριά!

#180   minakiii

minakiii

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 13:29

κ εμενα μου φορτιζει πολυ αργα.. τ κακο ειναι πως γραφω κ πρεπει να φυγω.. να τ αφησω λες σπιτι να συνεχιζει να φορτιζει;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες