Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εγκατάσταση τoυ iPhone OS 3.0 - Οδηγίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
307 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 18/06/2009 - 19:55

Ούτε το ΙΜ+, ούτε το Beejive δεν κυκλοφόρησαν ακόμη τις εκδόσεις τους που υποστηρίζουν γνωστοποιήσεις push...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   UnstoppabLe

UnstoppabLe

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 21:37

Είσαι σίγουρος? Εμένα στην IM Free(updated) , μου έχουν βγει επιλογές στις ρυθμίσεις μέσα για push notifications...

#213   DiMouBmX

DiMouBmX

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 22:04

εχω προβλημα παιδια.! οταν κανω shift+restore δεν περναει το βημα preparing iphone for restore και το iphone κολλαει

sthn screen connect to itunes αφου το ξεκολλαω απο κει δοκιμαζω shft+update και τα ιδια ! τι να κανω  ???

Ούτε εγώ μπορούσα.... και πλέον πιστεύω ότι έτσι απλά...ΔΕΝ μπορείς...

πρέπει να βάλεις το iphone σε κατάσταση "recovery mode"

1. κλείνεις το κινητό.

2. πατάς συνέχεια το ΗΟΜΕ κουμπί και βάζεις το καλώδιο

3. Δεν αφίνεις το κουμπί αν δεν δεις την εικόνα με ένα καλώδιο και ένα CD

4. To itunes θα βρει οτι το κινητό σου είναι σε "recovery mode"

5. Πατάς shift+restore και όλα θα πάνε καλα....

omg που εχω το μυαλο μ! :P thnx φιλε..!(μαλλον με πειραξε ο ηλιος :P )

#214   costasp

costasp

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/06/2009 - 22:19

Καλησπέρα...
Κατέβασα την ipsw για το 3G από το link που δόθηκε. Το αρχείο που κατέβηκε είχε extension ".ipsw.zip" (!!!). Έσβησα το ext. zip και έτσι το αρχείο άλλαξε στο γνωστό εικονίδιο του iTunes (δουλεύω σε mac). Συνδέω το κινητό (σημειωτέον, φοράει 2.1), παίρνω back up, κρατάω πατημένο το cmd και κλικάρω το restore. Η επιλογή που έρχεται είναι "restore and update". Αυτό πρέπει να παρουσιαστεί? Περίμενα να βγει ένα prompt για να κάνω browse να βρω την ipsw και να την επιλέξω. Κάνω κάτι λάθος? Μήπως αυτό που βλέπω είναι σωστό και απλά το browse είναι στο επόμενο βήμα?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Κ.

#215   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/06/2009 - 22:36

alt+restore πρέπει να πατήσεις

#216   costasp

costasp

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/06/2009 - 22:41

Ευχαριστώ... ;)
Απλά, ας κάνει edit κάποιος mod τις αρχικές οδηγίες. Γράφουν cmd+restore...
Και πάλι ευχαριστώ. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία  ;D

#217   soulis24

soulis24

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 23:13

Γεια σας κι απο μενα.Ολα καλα με την εγκατασταση,απλα οταν scrollαρω οπουδηποτε (σε επαφες ή στο app store) το iphone crasharei λιγο.Συμβαινει και σε αλλους?

παιδια εκτος απο αυτο το προβλημα δεν κραταγε και η μπαταρια,ομως βρηκα λυση!!ολα αυτα δημιουργηθηκαν επειδη εκανα restore from backup και περναγε μεσα λογικα καποιες ρυθμισεις απο το κινητο το οποιο το ειχα jailbrake,οποτε του εκανα ενα restore απο recovery mode και δεν εκανα στο τελος restore from backup και λειτουργει αψογα!!

#218   alfaromeo75

alfaromeo75

iPH User

• 146 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 23:32

ρε παδια αληθεια με την αναβαθμηση σε OS3 τη γινετε το IDA πρεπει να το περασουμε απο την αρχη θα χαθει τη ακριβως εαν ξερει καποιος ας μας πει γιατι δεν θελω να χασω το προγραμμα και θελω να κανω αναβαθμιση

#219   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2009 - 01:04

γεια σας παλικαρια.
έχω ένα iphone 3g ξεκλείδωτο το οποιο έκανα αναβάθμιση στην o.s 3.0.
μόλις την έκανα πήγα για ύπνο με πλήρως φορτισμένο τηλεφωνάκι και παρεπιπτόντως είχε ζεσταθεί πολύ αλλα δεν έδωσα σημασία, όταν ξύπνησα το πρωί είχε κλείσει από μπαταρία. έκανα restart ενώ φόρτιζε και προσπάθησα να το φορτίσω το οποιο γινόταν πολύ αργά και δεν φόρτισε πλήρως σε 4 ώρες και φεύγω για δουλειά και κατά τις 12.30 το βραδυ μου κλείνει πάλι από μπαταρία. τώρα το φορτίζω πάλι,
επίσης δοκίμασα να πάρω τηλέφωνο και έπαιρνε αλλα δεν μπορούσαν να με πάρουν, sms λάμβανα όμως. παιδιά τι παίζεται, να του ξανακάνω αναβάθμιση μέσω itunes η όχι?
παρακαλώ πείτε κάτι,
ευχαριστώ εκ των προτερων. :)

#220   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1652 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 08:05

Εγώ νομίζω πρέπει να περιμένω τo Jailbreak διότι έχω εφαρμογές και παιχνίδια και δεν ξέρω τι θα γίνει....
Πάντως πολλά ακούω για την μπαταρία και φοβάμαι να κάνω το οτιδήποτε....

ΥΓ: Apple 16GB From Cosmote with Jailbreak

#221   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 19/06/2009 - 08:35

Είσαι σίγουρος? Εμένα στην IM Free(updated) , μου έχουν βγει επιλογές στις ρυθμίσεις μέσα για push notifications...

Άλλο ΙΜ+ κι άλλο η free... ;)

#222   sakis-75 g

sakis-75 g

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/06/2009 - 09:05

παιδιά εγώ έχω iphone 3g, έκανα αναβαθμιση τιν ος 3.0 απο το itunes  , έμοιαζε να τη βάζει κανονικά και τώρα μου λέει στα itunes ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το iphone και στο iphone ότι η sim είναι κλειδωμένη και απο κάτω: 'εισάγετε έγκυρη sim χωρίς κλείδωμα pin για να ενεργοποιείσετε το iphone' και έχει απο κάτω 1 κουμπί 'ξεκλείδωμα το κινιτο ειναι απο το εξωτερικο τι πρεπει να κανω

#223   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1652 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 09:54

παιδιά εγώ έχω iphone 3g, έκανα αναβαθμιση τιν ος 3.0 απο το itunes  , έμοιαζε να τη βάζει κανονικά και τώρα μου λέει στα itunes ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το iphone και στο iphone ότι η sim είναι κλειδωμένη και απο κάτω: 'εισάγετε έγκυρη sim χωρίς κλείδωμα pin για να ενεργοποιείσετε το iphone' και έχει απο κάτω 1 κουμπί 'ξεκλείδωμα το κινιτο ειναι απο το εξωτερικο τι πρεπει να κανω

Αχ δεν έπρεπε να ξεκινήσεις διαδικασία αναβάθμισης. Το κάνουν μόνου οι χρήστες που το αγόρασαν απο Ελλάδα...
Τώρα περίμενε κανένα mod να σου πει τι να κάνεις......

#224   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3187 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 10:16

Σημερα θα βγει το JailBreak + Unlock για τα iPhone του εξωτερικού οπότε περίμενε λίγες ώρες.

#225   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1652 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 10:26

Σημερα θα βγει το JailBreak + Unlock για τα iPhone του εξωτερικού οπότε περίμενε λίγες ώρες.

Του εσωτερικού δεν αναμένεται....?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6