Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πινετε RedBull ?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:45

Εγω οταν πινω κοκα κολα μου φενεται λες και εχω ταχυπαλμια, μηπως εχω και εγω τιποτα τετοιο ? Επειδη νομιζω πως εχω ταχυπαλμια οταν πινω κοκα κολα αλλα μετραω τους παλμους μου και ειναι μια χαρα..

δεν ειναι τιποτα σοβαρο φιλε μου απλα σε πιανει κατι σα να σου φαινεται οτι κατι θα παθεις...αλλα στην ουσια ειναι οτι εχει για καποιο λογο αυξηθει η ανδρεναλινη...δε διαρκει πολυ αλλα διαρκει τοσο ωστε να σου χαλασει τη διαθεση! ;)

My life's goal is only to fight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:46

Γουστάρω Red Bull έτσι και πιο όμως πάνω από 1 την ίδια μέρα δεν ησυχάζω με τίποτα μετά. :P Που θα βρούμε ψυγειάκη red bull για το σπίτι ξέρει κανείς;

Δεν θα βρεις φιλαρακο. Μονο απο κανενα μαγαζι που θα πρεπει να το εχει κλεψει απο την redbull, καθως τους τα δανειζουν, ή εχει ξεχαστει και δεν το θελει και στο δωσει. Αλλιως δεν. Ειναι αρκετα ακριβα. Εγω μπαινοεβγαινα στην αποθηκη που ηταν γεματο και δεν γινοταν με τιποτα να παρω. Ουτε τα χαλασμενα... :P

#33   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:47

Ετυχε να δουλευω στην RedBull οποτε ξερω 1-2 πραγματακια. Το τρεια βασικα συστατικα του redbull ειναι η ταυρινη, η γλυκουροναλακτόνη και η καφεϊνη. Τα δυο πρωτα ειναι φυσικα αμινοξεα που ετσι κι αλλιως υπαρχουν και εκρινονται απο το σωμα μας. Ενα κουτακι των 255ml εχει 1000mg ταυρινη, η οποια οσο ασκειται ο οργανισμος πεφτει και αποβαλλεται με τα ουρα. Για καθε κιλο σωματικου βαρους αντιστοιχουν 1000mg ταυρινης τα οποια παραγωνται απο το σωμα. Η γλυκοροναλακτονη εμπεριεχεται σε 600mg σε καθε κουτακι. Το αμινοξυ αυτο βοηθαει στην αποτοξινωση, στην αποβολη δηλαδη τοξινων απο τον οργανισμο μας. Τελος καφεϊνη εμπεριεχεται σε 80mg ανα κουτακι. Περιπου οση περιεχει και ενας καφες.

Αυτο το ποτο μπορει να δημιουργησει προβληματα στην καρδια πχ ή και αλλου, σε ατομα με προβληματα, χρονιες παθησεις ή ατομα που ακολουθουν φαρμακευτικη αγωγη. Το ιδιο ομως μπορει να σου συμβει και με αλκοολ ή τον καφε. Γι αυτο καλυτερα οποιοδηποτε τετοιο ποτο χρειαζεται λογικη καταναλωση.

Οταν το χρησιμοποιουμε με αλκοολ απλα παυουν να εχουν τα αμινοξεα την ιδια δραστικοτητα σε σχεση με το αν το πινεις σκετο.

Γενικοτερη συμβουλη ειναι η αποφυγη μιξης οποιονδηποτε ροφηματων, ακομα και του καφε με το γαλα.

Προσωπικα δεν με τρελαινει, και μιας και δεν με "πιανει" καθολου, το πινω σπανιως.

Επειδη μελετω βιοχημεια αυτα που λες δεν ειναι αμινοξεα δεν εχουν χημικο τυπο με a-C πλευρικη αλυσιδα αμινομαδα και καρβοξυλο ομαδα και υδρογονο και φυσικα ΔΕΝ ειναι ΦΥΣΙΚΑ οπως σερινη κυστεινη..20 ειναι τα φυσικα αμινοξεα που εκκρινονται απο τον ανθρωπο προς συνθεση πρωτεινης και οχι 1.000

Edit :
Θα σε παραπεμψω στο βιβλιο του stryer αμα διαφωνεις..

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 17/11/2010 - 17:49

#34   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:52

Επειδη μελετω βιοχημεια αυτα που λες δεν ειναι αμινοξεα δεν εχουν χημικο τυπο με a-C πλευρικη αλυσιδα αμινομαδα και καρβοξυλο ομαδα και υδρογονο και φυσικα ΔΕΝ ειναι ΦΥΣΙΚΑ οπως σερινη κυστεινη..20 ειναι τα φυσικα αμινοξεα που εκκρινονται απο τον ανθρωπο προς συνθεση πρωτεινης και οχι 1.000

Edit :
Θα σε παραπεμψω στο βιβλιο του stryer αμα διαφωνεις..

Συμφωνω. Δεν ειναι στα ελευθερα αμινοξεα και στα 20 βασικα, ομως ειναι αμινοξυ που βρισκεται στον ανθρωπινο οργανισμο (μυες, εγκεφαλο, καρδια, αιμα) και παραγεται απο αυτον στη χολη. Συμφωνεις;

#35   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1344 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:54

εγω γενικως κατι τετοια μυστηρια οπως red bull(καλη ωρα),gatorade,powerade,isostar και γενικως τα αναβολικα του περιπτερου τα αποφευγω γιατι κρυβουν πολλα πραγματα τα οποια δεν εχουν ανακαλυφθει ακομα οι "παρενεργειες" που μπορει να προκληθουν αμεσα η μελλοντικα απο την καταναλωση τους...

και στην ουσια δε μου χρειαζονται κιολας...θελω να δροσιστω αντε να πιω μια κοκα κολα(κι οχι πολυ)μια λεμοναδα μια μπυρα
Γιατι να παω γυρευοντας?

#36   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:58

Gatorade και Powerade μας εδιναν οι προπονητες στην Ιστιοπλοϊα (3 χρονια εκανα) :unsure:

#37   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1344 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 18:01

κι εμας οταν επαιζα μπαλα στην Καλλιθεα απο το 91(junior) μεχρι και το 05(εθνικο ερασιτεχνικο κατω των 19) αλλα εγω ελαχιστες φορες επινα ;)

#38   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 18:02

Συμφωνω. Δεν ειναι στα ελευθερα αμινοξεα και στα 20 βασικα, ομως ειναι αμινοξυ που βρισκεται στον ανθρωπινο οργανισμο (μυες, εγκεφαλο, καρδια, αιμα) και παραγεται απο αυτον στη χολη. Συμφωνεις;

Δεν ειναι αμινοξυ μην επιμενεις..δεν υπαρχουν ελευθερα αμινοξεα.
20 ειναι τα φυσικα εκ των οποιων 3 βασικα και 2 οξινα (ασπαρτικο και γλουταμινικο)
Ολα μαζι τα αμινοξεα ειναι 20 παραπανω δεν ειναι..

#39   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1836 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/11/2010 - 18:07

Εγω επινα κουτες (25 Redbulls/κουτα)... Επειδη τις επαιρνα τσαμπα!!!

μηπως εχει 24 τμχ η κουτα, γιατι και εγω με τις κουτες τα επαιρνα και οχι μονο red bull αλλα και αλλων εταιρειων.

#40   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 23:20

Δεν ειναι αμινοξυ μην επιμενεις..δεν υπαρχουν ελευθερα αμινοξεα.
20 ειναι τα φυσικα εκ των οποιων 3 βασικα και 2 οξινα (ασπαρτικο και γλουταμινικο)
Ολα μαζι τα αμινοξεα ειναι 20 παραπανω δεν ειναι..

Και με αυτο διαφωνεις;; Δεν ειπα οτι ειναι στα 20 βασικα και στα ελευθερα. Απλα παραγεται στην χολη. Αρα ειναι οργανικο. Δεν ειναι χημικο προϊον. Η ταυρινη του redbull σαφως και ειναι χημικα παρασκευασμενη αλλα η ταυρινη σαν αμινοξυ υπαρχει στον οργανισμο μας ετσι κι αλλιως.

Η κουτα παιδια εχει 24 μεσα.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgiog13, 17/11/2010 - 23:21

#41   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2010 - 01:02

Ο τυπος απο οτι βλεπεις δεν ειναι αμινοξυ δεν ειδα καπου τον a-C(κεντρικος ανθρακας) στον οποιο ειναι συνδεδεμενο το H,η R πλευρικη αλυσιδα,η NH3 και η COO
Ο τυπος που μου δειχνεις δεν ειναι φυσικο αμινοξυ..γιατι επιμενεις τοσο πολυ;
Εγω σε αυτο που μου δειχνεις δεν φαινεται να εχει ουτε ισοηλεκτρικο σημειο και να αλλαζει αναλογα με το ph
Και η χολη δεν εκκρινει ταυρινη..εψαξα στη φυσιολογια που εχω και δεν ισχυει κατι τετοιο..το τι ειναι η ταυρινη ειναι τεχνητη και δεν υπαρχει πουθενα το λεω ξανα πουθενα που να εκκρινεται στον ανθρωπο..μην μου διαβαζεις βλακειες site που λενε για ελευθερα και για φυσικα αμινοξεα,δεν υπαρχουν ελευθερα πρωτη φορα ακουω το ελευθερα(αυτες δεν ειναι γνωσεις..εγω σου απαντησα με βιβλιογραφια και εχω και αλλο βιβλιο βιοχημειας 20 ειναι τα φυσικα gly-ala-ser-cys-asp κτλ και ολα τα αλλα ειναι τεχνητα και αν θυμαμαι καλα 5 απο τα 20 αμινοξεα δεν μπορουμε να τα παραγουμε και προσλαμβανουμε απο την τροφη)
Οποτε μην προσπαθειτε να πεισετε τον κοσμο οτι ειναι ευεργετικο διοτι δεν ειναι.

#42   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2010 - 10:35

Ο τυπος απο οτι βλεπεις δεν ειναι αμινοξυ δεν ειδα καπου τον a-C(κεντρικος ανθρακας) στον οποιο ειναι συνδεδεμενο το H,η R πλευρικη αλυσιδα,η NH3 και η COO
Ο τυπος που μου δειχνεις δεν ειναι φυσικο αμινοξυ..γιατι επιμενεις τοσο πολυ;
Εγω σε αυτο που μου δειχνεις δεν φαινεται να εχει ουτε ισοηλεκτρικο σημειο και να αλλαζει αναλογα με το ph
Και η χολη δεν εκκρινει ταυρινη..εψαξα στη φυσιολογια που εχω και δεν ισχυει κατι τετοιο..το τι ειναι η ταυρινη ειναι τεχνητη και δεν υπαρχει πουθενα το λεω ξανα πουθενα που να εκκρινεται στον ανθρωπο..μην μου διαβαζεις βλακειες site που λενε για ελευθερα και για φυσικα αμινοξεα,δεν υπαρχουν ελευθερα πρωτη φορα ακουω το ελευθερα(αυτες δεν ειναι γνωσεις..εγω σου απαντησα με βιβλιογραφια και εχω και αλλο βιβλιο βιοχημειας 20 ειναι τα φυσικα gly-ala-ser-cys-asp κτλ και ολα τα αλλα ειναι τεχνητα και αν θυμαμαι καλα 5 απο τα 20 αμινοξεα δεν μπορουμε να τα παραγουμε και προσλαμβανουμε απο την τροφη)
Οποτε μην προσπαθειτε να πεισετε τον κοσμο οτι ειναι ευεργετικο διοτι δεν ειναι.

Δεν θα επιμεινω γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος. Απλα το wikipedia δεν νομιζω οτι ειναι βλακεια site. Απο εκει και περα δεν νομιζω να φανηκε πουθενα απο τα ποστς μου οτι προσπαθω να πεισω κανεναν οτι ειναι ευεργετικο. ΧΑΧΑ...προς θεου...εγω σχεδον δεν το πινω καν...με τις κουτες εχω σπιτι λογο δουλειας και βλεπω να ληγουν...

#43   Vagelis28

Vagelis28

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2010 - 10:44

εγω πινω τον κοκκινο ταυρουλη το καλοκαιρι που κανω μεγαλα ταξιδια με αμαξι!
και μπορω να πω οτι κανει δουλητσα.....Ζυριχη-Μονακο χωρις να μπω Ιταλια γυρω γυρω δλδ περιπου 900χλμ 4 ταυρους καταναλωσα!

#44   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 18/11/2010 - 11:01

εγω πινω τον κοκκινο ταυρουλη το καλοκαιρι που κανω μεγαλα ταξιδια με αμαξι!
και μπορω να πω οτι κανει δουλητσα.....Ζυριχη-Μονακο χωρις να μπω Ιταλια γυρω γυρω δλδ περιπου 900χλμ 4 ταυρους καταναλωσα!

Τραβούσες η έσμπροχνες το αμάξι; :P

#45   Vagelis28

Vagelis28

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2010 - 11:10

Τραβούσες η έσμπροχνες το αμάξι; :P

xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa!!!!!!!!!!
οχι αλλα τοσα χλμ δεν βγαινουν!
οδηγουσα btw.:P

Ad