Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πινετε RedBull ?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Myselff

Myselff

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Myselff

Δημοσίευση 17/11/2010 - 16:57

Επίσης δεν θέλω να διαφωνήσω με αυτούς που μπορεί να πιστεύουν οτι κάνει κακό κάπου αλλά να θυμίσω οτι και για την Coca Cola λέγονται τέτοιες κλασσικές ιστορίες του στυλ- τρώει τα δόντια,άμα βάλεις ένα κομμάτι κρέας μέσα σε cocacola θα εξαφανιστεί κτλ..!Να μην ξεχάσω και το αγαπημένο μου οτι το Redbull έχει μέσα αίμα ταύρου :blink: :lol: !Απο τα συστατικά του δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι επικίνδυνο για την υγεία..

Υπαρχει θεμα στην αμερικη αν καποιοι παραγοντες συναντηθουν, προβλημα υγειας με καταχρηση red bull μπορει να σε ριξει κατω.

Και εδω που τα λεμε παιδια να πινουν energy drinks ε δεν ειναι οτι καλλυτερο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   mike13

mike13

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 16:59

δεν υπάρχει πρόβλημα αν πίνουμε με μέτρο το πρόβλημα είναι αν πίνουμε υπερβολικά πολύ

#18   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:00

Εγω επινα κουτες (25 Redbulls/κουτα)... Επειδη τις επαιρνα τσαμπα!!!

#19   bacadef

bacadef

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:03

Υπαρχει θεμα στην αμερικη αν καποιοι παραγοντες συναντηθουν, προβλημα υγειας με καταχρηση red bull μπορει να σε ριξει κατω.

Και εδω που τα λεμε παιδια να πινουν energy drinks ε δεν ειναι οτι καλλυτερο.

Σαφέστατα!Και η καφείνη σε μεγάλη δόση και χώρις πρόβλημα υγείας είναι θανατηφόρα..Πάντα κατανάλωση σε λογικά πλαίσια :excl:

#20   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:10

Συστήνεται από γιατρούς να ΜΗ καταναλώνεται: μετά από έντονη γυμναστική, με αλκοόλ, από άτομα με πρόβλημα υγείας σε καρδιά/μυοκάρδιο.

#21   GreGPAS

GreGPAS

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:15

Το αλκοόλ ρίχνει τους χτύπους της καρδιάς, σε χαλαρώνει, το redbull κάνει το αντίθετο εκεί ίσως υπάρχει πρόβλημα!
Σκέτο πίνω αρκετά συχνά!

#22   mike13

mike13

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:21

παιδιά σαν το ρακομελο δεν είναι άλλο απλα τα σπαει :P:P:P:P:P

#23   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:28

Το αλκοόλ ρίχνει τους χτύπους της καρδιάς, σε χαλαρώνει, το redbull κάνει το αντίθετο εκεί ίσως υπάρχει πρόβλημα!
Σκέτο πίνω αρκετά συχνά!

ακριβώς εκεί δημιουργείται πρόβλημα όταν δημιουργείται. Όχι μόνο καρδιά, αλλά σώμα και μυαλό, κατεβάζει/χαλαρώνει σαν "ηρεμιστικό" το ένα, ενώ διεγείρει το άλλο.

Έχω διαβάσει επίσης, πως όταν καταναλώνεις, αλκοόλ με διεγερτικό ρόφημα, το δεύτερο καταστέλλει κάπως τα συμπτώματα της μέθης, τύπου ζαλάδας, αποπροσανατολισμό, αλλά δεν καταστέλλει το επίπεδο μέθης και ούτε τις επιδράσεις που έχει αυτό σε αντανακλαστικά ας πούμε, δε νιώθεις όσο πραγματικά επηρεασμένος είσαι από το ποτό και επίσης τείνεις να πίνεις και περισσότερο. Οπότε το νού σας.

#24   alexoo

alexoo

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:33

jagermaister με redbull δν λεω τπτ αλλο

#25   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:36

Εγω δε το εχω δοκιμασει ποτε παιδια γιατι εχω προβλημα με τα νευρα μου...
κι οταν πινω π.χ. καφε η αλλα τετοια διεγερτικα(οπωσ η καφεινη),αυξανεται η ανδρεναλινη μου με αποτελεσμα να παθαινω κρισεις πανικου!!

My life's goal is only to fight

#26   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:40

Εγω δε το εχω δοκιμασει ποτε παιδια γιατι εχω προβλημα με τα νευρα μου...
κι οταν πινω π.χ. καφε η αλλα τετοια διεγερτικα(οπωσ η καφεινη),αυξανεται η ανδρεναλινη μου με αποτελεσμα να παθαινω κρισεις πανικου!!

Εγω οταν πινω κοκα κολα μου φενεται λες και εχω ταχυπαλμια, μηπως εχω και εγω τιποτα τετοιο ? Επειδη νομιζω πως εχω ταχυπαλμια οταν πινω κοκα κολα αλλα μετραω τους παλμους μου και ειναι μια χαρα..

#27   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:42

Λοιπον το γεγονος οτι υπαρχουν θανατοι απο ατομα που καταναλωνουν redbull ισως το γνωριζουμε ολοι μας..το οτι η εταιρια ειναι καλυμενη και νομικα αφου με την διαφιμηση της μας προειδοποιει οτι δινει φτερα το ξερουμε;(δινει φτερα για που;;;)
Δοκιμασα μια φορα ισα ισα που το γευτηκα στο στομα μου και μπορω να πω οτι δεν μ αρεσε..καλο ειναι να επισημανουμε οτι και επιληπτικα ατομα θα πρεπει να μην το καταναλωνουν γιατι δεν γνωριζουμε πως επιδρα και ενδεχομενως να προκαλει διεγερση με αποτελεσμα καποιες κρισεις

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 17/11/2010 - 17:43

#28   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:43

Γουστάρω Red Bull έτσι και πιο όμως πάνω από 1 την ίδια μέρα δεν ησυχάζω με τίποτα μετά. :P Που θα βρούμε ψυγειάκη red bull για το σπίτι ξέρει κανείς;

Τελευταία επεξεργασία από: whiteyez, 17/11/2010 - 17:43

#29   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:44

Ετυχε να δουλευω στην RedBull οποτε ξερω 1-2 πραγματακια. Το τρεια βασικα συστατικα του redbull ειναι η ταυρινη, η γλυκουροναλακτόνη και η καφεϊνη. Τα δυο πρωτα ειναι φυσικα αμινοξεα που ετσι κι αλλιως υπαρχουν και εκρινονται απο το σωμα μας. Ενα κουτακι των 255ml εχει 1000mg ταυρινη, η οποια οσο ασκειται ο οργανισμος πεφτει και αποβαλλεται με τα ουρα. Για καθε κιλο σωματικου βαρους αντιστοιχουν 1000mg ταυρινης τα οποια παραγωνται απο το σωμα. Η γλυκοροναλακτονη εμπεριεχεται σε 600mg σε καθε κουτακι. Το αμινοξυ αυτο βοηθαει στην αποτοξινωση, στην αποβολη δηλαδη τοξινων απο τον οργανισμο μας. Τελος καφεϊνη εμπεριεχεται σε 80mg ανα κουτακι. Περιπου οση περιεχει και ενας καφες.

Αυτο το ποτο μπορει να δημιουργησει προβληματα στην καρδια πχ ή και αλλου, σε ατομα με προβληματα, χρονιες παθησεις ή ατομα που ακολουθουν φαρμακευτικη αγωγη. Το ιδιο ομως μπορει να σου συμβει και με αλκοολ ή τον καφε. Γι αυτο καλυτερα οποιοδηποτε τετοιο ποτο χρειαζεται λογικη καταναλωση.

Οταν το χρησιμοποιουμε με αλκοολ απλα παυουν να εχουν τα αμινοξεα την ιδια δραστικοτητα σε σχεση με το αν το πινεις σκετο.

Γενικοτερη συμβουλη ειναι η αποφυγη μιξης οποιονδηποτε ροφηματων, ακομα και του καφε με το γαλα.

Προσωπικα δεν με τρελαινει, και μιας και δεν με "πιανει" καθολου, το πινω σπανιως.

#30   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas

Δημοσίευση 17/11/2010 - 17:45

Γουστάρω Red Bull έτσι και πιο όμως πάνω από 1 την ίδια μέρα δεν ησυχάζω με τίποτα μετά. :P Που θα βρούμε ψυγειάκη red bull για το σπίτι ξέρει κανείς;

Να φτιαξουμε ενα μονοι μας :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3