Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Συζήτηση περί Jailbreak & Unlock στη iOS 4.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
608 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   eftijis

eftijis

iPH Member

• 268 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2010 - 23:55

Παίδες, εγώ που έχω iphone 3g και iphone 3gs 16άρια, με παλιά bootrom μπορώ να αναβαθμίσω στην 4.2.1 και να κάνω jailbreak άφοβα με το νέο redsnow εργαλείο της Devteam;
Πείτε μου τέτοια να χαρώ;
Αλήθεια θα έχουμε με αυτό το νέο jailbreak και την δυνατότητα tethering ή και πάλι όπως στην 4.1, οι κάτοχοι της cosmote, θα είμαστε και πάλι χαμένοι; ???

εγω που εκανα μολις τωρα j/b δουλευουν ολα κομπλε!!!! κ tethering κ ολα!!!!!! καντο θα σε συμβουλευα, ειναι λιγοτερο απο 2 λεπτα δουλεια....κ αξιζει τον κοπο....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 23/11/2010 - 23:58

δεν ξερω ρε ζιωρζη....παντως ειχα τρομαξει στην αρχη να σου πω την αληθεια αλλα ρε συ αυτο ηταν πιο ευκολο κ απο πριν....σε 1 λεπτο το πολυ ειχα κανει back up-update-restore-jailbreak... κ ολες οι εφαρμογες απο πριν κομπλε..κ πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο πριν!!!!! με λιγα λογια ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!

οντως ειναι ταχυτατο

#348   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/11/2010 - 23:59

παιδια! θελω την φωτα σας..

εχω 3GS με 4.0.1 και ειχα κανει jailbreak απο το jailbreak.me! ανοιγα-εκλεινα το κινητο.. δεν χανοταν το jailbreak! untethered!
ολα καλα! παρολο που ελεγε οτι το νεο bootrom θα ειναι tethered!

τωρα σκεφτομαι να παω στην 4.2.1 και να κανω jailbreak ξανα με το redsn0w v0.9.6b4!
και λεω κατσε να σιγουρεψω οτι εχω το παλιο bootrom αν και ημουν σιγουρος λογω το untethered jailbreak.. χρησιμοποιησα το idetector 1.0.1
και μου εγραψε οτι εχω το NEW bootrom!!!

πως γινεται αυτο????

Το JailbreakMe ηταν UNTETHERED για ολες τις συσκευες, επειδη τα δυο κενα ασφαλειας που χρησιμοποιουσε υπηρχαν σε ολες τις εκδοσεις εως την 4.0.1 για ολες τις συσκευες ;)

Το redsn0w v0.9.6 b4 ειναι semi-tethered, αυτο σημαινει οτι για να ανοιξεις Cydia και ολες τις εφαρμογες που χρειαζονται Jailbreak θα πρεπει να κανεις boot απο το redsn0w, αν σου κλεισει και θελεις να το ανοιξεις χωρις υπολογιστη απλα το ανοιγεις κανονικα αλλα δεν θα λειτουργουν το Cydia και οι αλλες εφαρμογες που θελουν Jailbreak ;)

#349   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:02

Το JailbreakMe ηταν UNTETHERED για ολες τις συσκευες, επειδη τα δυο κενα ασφαλειας που χρησιμοποιουσε υπηρχαν σε ολες τις εκδοσεις εως την 4.0.1 για ολες τις συσκευες ;)

Το redsn0w v0.9.6 b4 ειναι semi-tethered, αυτο σημαινει οτι για να ανοιξεις Cydia και ολες τις εφαρμογες που χρειαζονται Jailbreak θα πρεπει να κανεις boot απο το redsn0w, αν σου κλεισει και θελεις να το ανοιξεις χωρις υπολογιστη απλα το ανοιγεις κανονικα αλλα δεν θα λειτουργουν το Cydia και οι αλλες εφαρμογες που θελουν Jailbreak ;)

Βλακεία δεν είναι όμως αυτο....?

#350   mike

mike

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:04

Παιδιά έχω 4ρι και έκανα jb. το iphone εκανε boot untethered αλλά το cydia δεν έπαιζε. Μόνο με tethered boot επαιζε(Λογικό). Τώρα όμως δεν μπορω να κάνω καθόλου boot. Kολλάει στο μηλαράκι. Δεν έπρεπε να κάνει boot και να μην παίζει το cydia οπως έκανε και προηγομουνένως??

#351   Stab

Stab

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:05

ευχαριστω για την απαντηση και τις διευκρίνηση!!
οποτε καλυτερα να κατσω στα αυγα μου, μεχρι να βγει καποιο untethered!
αληθεια εχει ακουστει κατι τετοιο?
θα υπαρχουν τα εικονιδια απλα δεν θα δουλεουν?
μονο αν κλεισει ε? οχι respring!
εσυ τι θα εκανες?

και επειδη ηταν μεγαλη βοηθεια οπως λες και στο signature παταω thanks!!

edit: sbsettings, 5icondock και τα λοιπα δεν θα λειτουργουν ετσι?

Τελευταία επεξεργασία από: Stab, 24/11/2010 - 00:07

#352   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:07

Βλακεία δεν είναι όμως αυτο....?

Θα προτειμουσες να κρασαρει το κινητο σου, να πρεπει να παρεις ενα τηλεφωνο (πες οτι εισαι στην μεση του πουθενα) και να μην μπορεις επειδη εχεις κανει ενα tethered jailbreak ? :P

Το semi-tethered ειναι πολυ ανωτερο, επειδη οταν θες JB τοτε πρεπει να μπεις σε JB Mode (ετσι το ονομασα :P), αν θελεις να παρεις ενα τηλεφωνο η κατι αλλο που δεν χρειαζετε το Jailbreak τοτε εισαι μια χαρα και δεν χρειαζεσαι PC ;)

Παιδιά έχω 4ρι και έκανα jb. το iphone εκανε boot untethered αλλά το cydia δεν έπαιζε. Μόνο με tethered boot επαιζε(Λογικό). Τώρα όμως δεν μπορω να κάνω καθόλου boot. Kολλάει στο μηλαράκι. Δεν έπρεπε να κάνει boot και να μην παίζει το cydia οπως έκανε και προηγομουνένως??

Κανονικα ναι, θα επρεπε να ανοιξει.. μαλλον κατι πηγε στραβα, θα σου προτεινα να πας στην 4.1 και να κανεις jailbreak, εγω θα περιμενα μεχρι να βγει ενα σταθερο και καλο jailbreak για την 4.2.1..

ευχαριστω για την απαντηση και τις διευκρίνηση!!
οποτε καλυτερα να κατσω στα αυγα μου, μεχρι να βγει καποιο untethered!
αληθεια εχει ακουστει κατι τετοιο?
θα υπαρχουν τα εικονιδια απλα δεν θα δουλεουν?
μονο αν κλεισει ε? οχι respring!
εσυ τι θα εκανες?

και επειδη ηταν μεγαλη βοηθεια οπως λες και στο signature παταω thanks!!

edit: sbsettings, 5icondock και τα λοιπα δεν θα λειτουργουν ετσι?

Εγω εχω κατσει στην 4.1 στο iPhone μου, στο iPod Touch 3G που το εχω σαν πειραματοζωο του εβαλα την 4.2.1 και ειναι γεματο προβληματα με το JB. Τωρα αν απλα θες να το δοκιμασεις ΟΚ, αλλα στην θεση σου θα πηγαινα πισω στην 4.1 ;)

Ναι, τα εικονιδια θα υπαρχουν αλλα δεν θα μπορεις να μπεις στις εφαρμογες αυτες..

Αν κλεισει (reboot, shutdown) θα πρεπει να ξαναμπεις σε JB Mode (tethered), αν κανεις respring δεν χανετε το JB.

Καποια tweak δεν λειτουργουν, ενω αλλα λειτουργουν, αν περιμενουμε λιγες μερες θα βγει ενας καταλογος με τα tweak που λειτουργουν και δεν λειτουργουν στην 4.2.1.

Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 24/11/2010 - 00:13

#353   eftijis

eftijis

iPH Member

• 268 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:10

οντως ειναι ταχυτατο

με δουλευεις ρε συ???? σοβαρα μιλαω εγω....το βλεπω πιο γρηγορο το iphoni μου. το αλλο καταπληκτικο που ειδα κ επαθα σοκ ειναι το εξης...παω να βαλω τα repos, βαζω το hackulo.us/ κανω add και μου εβγαλε ολα τα repos που ειχα περασει οπως πριν.....MAMAEI το μηλοφωνο λεμεεεεεεεε.. 8)

#354   mike

mike

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:17

μπορώ να κάνω downgrade??

#355   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:19

μπορώ να κάνω downgrade??

Ποιο iPhone εχεις ?

#356   Stab

Stab

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:21

Εγω εχω κατσει στην 4.1 στο iPhone μου, στο iPod Touch 3G που το εχω σαν πειραματοζωο του εβαλα την 4.2.1 και ειναι γεματο προβληματα με το JB. Τωρα αν απλα θες να το δοκιμασεις ΟΚ, αλλα στην θεση σου θα πηγαινα πισω στην 4.1 ;)

Ναι, τα εικονιδια θα υπαρχουν αλλα δεν θα μπορεις να μπεις στις εφαρμογες αυτες..

Αν κλεισει (reboot, shutdown) θα πρεπει να ξαναμπεις σε JB Mode (tethered), αν κανεις respring δεν χανετε το JB.

Καποια tweak δεν λειτουργουν, ενω αλλα λειτουργουν, αν περιμενουμε λιγες μερες θα βγει ενας καταλογος με τα tweak που λειτουργουν και δεν λειτουργουν στην 4.2.1.

οκ ευχαριστω!!

αλλα ειμαι στην 4.0.1 και οχι στην 4.1!
μπορω να εχω 4.1 unthethered?
ηθελα και το game center..! :)

επισης προσπαθω να σου στειλω ενα pm σχετικα με την εφαρμογη σου αλλα μου λεει οτι δεν μπορεις να λαβεις αλλα!

#357   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:24

δεν ξεκιναει ουτε το κινητο κολλαει στο μηλαρακι.
αλλα μικρο κακο.
dfu και tethered boot for cydia και ολα καλα

#358   mike

mike

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:28

Ποιο iPhone εχεις ?

iphone 4

#359   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1188 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:30

οκ ευχαριστω!!

αλλα ειμαι στην 4.0.1 και οχι στην 4.1!
μπορω να εχω 4.1 unthethered?
ηθελα και το game center..! :)

επισης προσπαθω να σου στειλω ενα pm σχετικα με την εφαρμογη σου αλλα μου λεει οτι δεν μπορεις να λαβεις αλλα!

Κατεβασε το TinyUmbrellα, συνδεσε την συσκευη σου και πατα Save All SHSH. Αν εισαι τυχερος και εχει κρατησει τα SHSH της 4.1 τοτε θα μπορεις να πας στην 4.1. Στο TinyUmbrella πατα μετα Start TSS Server, μετα ανοιξε το iTunes και μπες σε DFU mode. Θα σου βγαλει να κανεις επαναφορα, πατα το Shift και το κουμπι Restore και θα σου βγαλει να επιλεξεις .ipsw αρχειο με την 4.1.

Κατεβασε την 4.1 για το 3GS εδω ;)

Μετα κατεβαζεις το redsn0w και επιλεγεις το αρχειο απο πανω (4.1 ipsw) και πατας Install Cydia ;)

iphone 4

Αν εχεις κρατησει πιο παλια τα SHSH της εκδοσης 4.1 μπορεις να κανεις downgrade. Αν οχι δοκιμασε να τα σωσεις με το TinyUmbrella, αν σου σωσει και της 4.1 τα SHSH τοτε μπορεις να κανεις downgrade ;)

Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 24/11/2010 - 00:32

#360   eftijis

eftijis

iPH Member

• 268 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 00:32

δεν ξεκιναει ουτε το κινητο κολλαει στο μηλαρακι.
αλλα μικρο κακο.
dfu και tethered boot for cydia και ολα καλα

ναι ρε.. κ μενα ετσι μου εκανε στην αρχη κ δεν μου εβγαζε το cydia μετα απο αυτο ομως ειναι ολα καλα.το μονο κακο,δεν περναει καποιες εφαρμογες ρε συ,επειδη ειναι ακομα στην 4,1 το icategories π.χ δεν το περναει καθολου οπως κ αλλες....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες