Βλακεία δεν είναι όμως αυτο....?
Θα προτειμουσες να κρασαρει το κινητο σου, να πρεπει να παρεις ενα τηλεφωνο (πες οτι εισαι στην μεση του πουθενα) και να μην μπορεις επειδη εχεις κανει ενα tethered jailbreak ?
Το semi-tethered ειναι πολυ ανωτερο, επειδη οταν θες JB τοτε πρεπει να μπεις σε JB Mode (ετσι το ονομασα
), αν θελεις να παρεις ενα τηλεφωνο η κατι αλλο που δεν χρειαζετε το Jailbreak τοτε εισαι μια χαρα και δεν χρειαζεσαι PC
Παιδιά έχω 4ρι και έκανα jb. το iphone εκανε boot untethered αλλά το cydia δεν έπαιζε. Μόνο με tethered boot επαιζε(Λογικό). Τώρα όμως δεν μπορω να κάνω καθόλου boot. Kολλάει στο μηλαράκι. Δεν έπρεπε να κάνει boot και να μην παίζει το cydia οπως έκανε και προηγομουνένως??
Κανονικα ναι, θα επρεπε να ανοιξει.. μαλλον κατι πηγε στραβα, θα σου προτεινα να πας στην 4.1 και να κανεις jailbreak, εγω θα περιμενα μεχρι να βγει ενα σταθερο και καλο jailbreak για την 4.2.1..
ευχαριστω για την απαντηση και τις διευκρίνηση!!
οποτε καλυτερα να κατσω στα αυγα μου, μεχρι να βγει καποιο untethered!
αληθεια εχει ακουστει κατι τετοιο?
θα υπαρχουν τα εικονιδια απλα δεν θα δουλεουν?
μονο αν κλεισει ε? οχι respring!
εσυ τι θα εκανες?
και επειδη ηταν μεγαλη βοηθεια οπως λες και στο signature παταω thanks!!
edit: sbsettings, 5icondock και τα λοιπα δεν θα λειτουργουν ετσι?
Εγω εχω κατσει στην 4.1 στο iPhone μου, στο iPod Touch 3G που το εχω σαν πειραματοζωο του εβαλα την 4.2.1 και ειναι γεματο προβληματα με το JB. Τωρα αν απλα θες να το δοκιμασεις ΟΚ, αλλα στην θεση σου θα πηγαινα πισω στην 4.1
Ναι, τα εικονιδια θα υπαρχουν αλλα δεν θα μπορεις να μπεις στις εφαρμογες αυτες..
Αν κλεισει (reboot, shutdown) θα πρεπει να ξαναμπεις σε JB Mode (tethered), αν κανεις respring δεν χανετε το JB.
Καποια tweak δεν λειτουργουν, ενω αλλα λειτουργουν, αν περιμενουμε λιγες μερες θα βγει ενας καταλογος με τα tweak που λειτουργουν και δεν λειτουργουν στην 4.2.1.
Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 24/11/2010 - 00:13