jailbreak θα γινει φιλε μου αλλα αν ανοιξει το cydia εγω θα γινω παππας!δοκιμασε κανεις να κανει jb σε 4αρι? need an answer paidia.
να το κανω ή να μην το κανω?
Συζήτηση περί Jailbreak & Unlock στη iOS 4.2.1
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:08
My life's goal is only to fight
Ad
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:11
με το tar αρχειο και μετα με ssh ενας οδηγος δινει οδηγιες οτι μπορουμεjailbreak θα γινει φιλε μου αλλα αν ανοιξει το cydia εγω θα γινω παππας!
και κατι αλλο
παιδια εχω μπερδευτει τελειως
στους οδηγους λεει στα αγγλικα carrier unlockers must stay away from 4.2 and redsnow ......
γιατι ρε παιδια θα μας κλειδωσει αμα κανουμε ενα αποτυχημενο πειραμα jb στην 4.2?
παρεπτιτοντως ακομα 4.2 λεει για το iphone.
προφανως για ipad την λεει 4.2.1 γιατι μαλλον εκει ηταν το προβλημα με το wifi?
τι κανουμε τελικα με το jb?
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:12
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:27
και πως θα περασεις ssh αμα δεν ανοιγει το cydia??
Σου περναει το afc2add οπου κανει το ιδιο με το OpenSSH απλα μεσω USB. Επεισης οταν κανεις JB με το redsn0w επιλεγεις ενα .tar bundle oπου κανει εγκατασταση το OpenSSH
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:31
και μετα πως περναμε τις εφαρμογες μας?Σου περναει το afc2add οπου κανει το ιδιο με το OpenSSH απλα μεσω USB. Επεισης οταν κανεις JB με το redsn0w επιλεγεις ενα .tar bundle oπου κανει εγκατασταση το OpenSSH
να ρωτησω κατι ασχετοτατο.
μηπως πριν περασουμε κανουμε κοπυ ολους τους φακελους μεσα απο ssh καιμετα του ξανακανουμε copy paste στην 4.2 πλεον?
σορρυ αν λεω παλακια(σικ) αλλα και θελω να παω στην 4.2 και θελω το jb που μου ειναι υπεραπαραιτητο
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:36
και μετα πως περναμε τις εφαρμογες μας?
να ρωτησω κατι ασχετοτατο.
μηπως πριν περασουμε κανουμε κοπυ ολους τους φακελους μεσα απο ssh καιμετα του ξανακανουμε copy paste στην 4.2 πλεον?
σορρυ αν λεω παλακια(σικ) αλλα και θελω να παω στην 4.2 και θελω το jb που μου ειναι υπεραπαραιτητο
Τις περναμε μεσω Terminal (απο το Mac)
Π.χ για να κανεις update τα sources πατας
apt-get update
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:39
αμα ημουν γατος σαν κι σενα χιχιχιχιχΤις περναμε μεσω Terminal (απο το Mac)
Π.χ για να κανεις update τα sources παταςapt-get update
ακομα δεν ξερω που στο καλο ειναι το τερμιναλ.
ορεστακο μου να προχωρησω κι ο θεος μαζι μου?
αμα κολλησω να ερθω κατα σχηματαρι?
εχω πετρελαιο.
χιιχιχχιχιχ
να φερω και κανα πατσα?
Δημοσίευση 22/11/2010 - 22:43
αμα ημουν γατος σαν κι σενα χιχιχιχιχ
ακομα δεν ξερω που στο καλο ειναι το τερμιναλ.
ορεστακο μου να προχωρησω κι ο θεος μαζι μου?
αμα κολλησω να ερθω κατα σχηματαρι?
εχω πετρελαιο.
χιιχιχχιχιχ
να φερω και κανα πατσα?
Χαχα, σχηματαρι μενω μονο τα σαβατοκυριακα..
Αθηνα μενω, αν θες ελα
Δεν θα προτεινα να προχορησεις, εγω δεν καταφερα να πατσαρω το cydia και δεν λειτουργει, αν τα καταφερω θα κανω οδηγο
Το μονο που καταφερα ειναι CUSTOM BOOT LOGOS
Απο το 1:30 αρχιζει το boot με τo custom logo
Δημοσίευση 22/11/2010 - 23:13
Δημοσίευση 22/11/2010 - 23:14
με ποιο εργαλειο? δεν υπαρχει ακομα κατι.Παιζει να βγει καμια καστομ χακτιβειτιντ να την περασουμε κι εμεις στο 3τζιες για να μη χασουμε και τη ββ????
περιμενουμε το pwnage.
Δημοσίευση 22/11/2010 - 23:29
Τελικα το jailbreak ειναι semi-tethered. Αυτο σημαινει οτι η συσκευη σας ανοιγει και κλεινει κανονικα, αλλα για να ανοιξουν εφαρμογες που λειτουργουν μονο με JB πρεπει να κανετε boot tethered μεσα απο το redsn0w
omokas το είδες το σχετικό μου post που έκανα χτες jailbreak o iPad? Είναι semi-tethered και εκεί. ξενέρωτο, διότι ένα cydia app θα σου ζητήσει reboot, και άντε πάλι μετά.
Δημοσίευση 22/11/2010 - 23:33
Τις περναμε μεσω Terminal (απο το Mac)
Π.χ για να κανεις update τα sources παταςapt-get update
Πάντως εμένα οι εφαρμογές γινόντουσαν κανονικά sync με appsync 4.2 στα ιΜάκιο (όπως είπε η Αρβύλα) και μπορούσα να εγκαταστήσω κανονικά cydia και από το installous apps.
Δημοσίευση 22/11/2010 - 23:34
αυτο για μεν αδεν ειναι προβλημα. θα το κανω ολη νυχτα σημερα κατι θα γινει.omokas το είδες το σχετικό μου post που έκανα χτες jailbreak o iPad? Είναι semi-tethered και εκεί. ξενέρωτο, διότι ένα cydia app θα σου ζητήσει reboot, και άντε πάλι μετά.
ο οδηγος σου ειναι και για το τηλεφωνο? με τις αντιστοιχες αλλαγες?
Δημοσίευση 22/11/2010 - 23:49
αυτο για μεν αδεν ειναι προβλημα. θα το κανω ολη νυχτα σημερα κατι θα γινει.
ο οδηγος σου ειναι και για το τηλεφωνο? με τις αντιστοιχες αλλαγες?
O oδηγός είναι για iPad και για iPod 4G. Για το iPhone νομίζω τροποποιείται το redsnow κάπως αλλά δεν το έψαξα καθόλου.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες