Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

RedSn0w 0.9.6b4 (Jailbreak iOS 4.2.1)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1730 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   nionblack

nionblack

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/12/2010 - 18:10

Καλησπέρα παιδιά… Νεος χρηστης iphone και δυστυχως το παρελαβα με εκδοση 4.2.1 χωρις saved shsh… υπαρχει κανενα νέο για unthetered jb, και αν μπορω να παρακολουθώ καποιο site για να checkαρω για νεα για ερχομενο unthetered jb;
Ευχαριστω πολύ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   nanou

nanou

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/12/2010 - 18:15

καλησπερα κ απο μενα!!!
σημερα εβαλα την εκδοδη 4.2.1 στο 3gs το οποιο ηταν jailbroken.δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα απλα απο αυτα που διαβασα εδω (κατοπιν εορτης βεβαια)καταλαβα οτι δεν ηταν κ η καλυτερη κινηση.
να ξαναγυρισω πισω στην 4.1 που ειχα??

#153   JamesMoore

JamesMoore

iPH User

• 164 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 07/12/2010 - 18:20

το έκανα, αλλά το cydia είναι άσπρο και δεν ανοίγει. να κάνω restore και set up as new?

Τελευταία επεξεργασία από: JamesMoore, 07/12/2010 - 18:20

#154   p.nas

p.nas

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/12/2010 - 08:22

παιδες καλημερα προσπαθω σε 3GS με new bootrom αλλα το redsnow κρασαρει συνεχεια.εχω δοκιμασει τα παντα,την τελευταια εκδοση,compapibility mode,run as administrator αλλα τα ιδια κ τα ιδια.εκλεισα firewall k antivirus αλλα τιποτα.εχει κανεις καμια ιδεα? (εκανα κ restore as new)

Τελευταία επεξεργασία από: p.nas, 08/12/2010 - 08:23

#155   lrbill

lrbill

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2010 - 23:10

kai egw exw iphone 3gs me 4.2.1, me to redsnow ekana jailbrake kai me to rebbot den anoigei ennoeitai kai emena. tha yparxei kapoio update mellontika pou na to diorthwnei auto??? eimai kainourgia se ayta kai den xerw!

αν εχεις παει καποτε στην 4.0 ή 4.1 και εχεις σωσει τα shsh μπορεις να γυρισεις στην 4.1 με JB και δεν θα εχεις πια αυτα τα προβληματα,

#156   justmichalis

justmichalis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 02:34

Παιδιά γεια σας, θέλω όποιος μπορείς μια βοήθειά..

Έχω iphone 3Gs... Tου πέρασα τη baseband του iPad και του έκανα jailbrake με redsn0w.. Έκανα και unlock, το οποίο όμως δε λειτούργησε.. (είμαι Αγγλία με 3 mobile)....

Μετά δεν ξέρω τι έγινε μέσω itunes και μου βγάζει συνεχώς το usb να το συνδέσω με iTunes, όπου στο itunes μου βγάζει το error message 1015 μπαίνει σε recovery mode και μένει νεκρό εκεί.... Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Βρήκα κάπου αυτή τη λύση:

"you can't kick out of recovery with 4.2.1 but you could with 4.1.
1. firstly to go to C:\Windows\System32\drivers\etc\ and locate “hosts” file and add the line 74.208.105.171 gs.apple.com at the end
2. Then run redsn0w and tick just enter Pwned DFU mode right now.
3. Once in DFU mode I downloaded a copy of the 4.1 IPSW from here http://news.softpedi...es-155790.shtml ran itunes, pressed restore and shift and located the IPSW file and installed 4.1. You will probably receive the same error message as me when I tried to recover from 4.2.1 (error 1015).
4. Ignore this, shut itunes, exit recovery with TinyUmbrella or as I did recboot and then you should be back into your iphone. Just a matter of then running redsn0w again but pointing to the 4.1 instead of the 4.2, but this time there is no need to tick the ipad bb install just the Cydia as bb is already installed. Hope it helps you as it did me. Write back if any questions.

Εγώ κολλάω στο 4ο βήμα... Δεν μπορώ να βγώ από recovery mode... Καμία βοήθεια? Μπορεί το iphone να σωθεί?

Τελευταία επεξεργασία από: justmichalis, 11/12/2010 - 02:35

#157   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 08:14

Κατέβασε το tiny umbrella και επέλεξε kick out of recovery και θα είναι εντάξει... :)

#158   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 11/12/2010 - 09:26

Παιδιά γεια σας, θέλω όποιος μπορείς μια βοήθειά..

Έχω iphone 3Gs... Tου πέρασα τη baseband του iPad και του έκανα jailbrake με redsn0w.. Έκανα και unlock, το οποίο όμως δε λειτούργησε.. (είμαι Αγγλία με 3 mobile)....

Μετά δεν ξέρω τι έγινε μέσω itunes και μου βγάζει συνεχώς το usb να το συνδέσω με iTunes, όπου στο itunes μου βγάζει το error message 1015 μπαίνει σε recovery mode και μένει νεκρό εκεί.... Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Βρήκα κάπου αυτή τη λύση:

"you can't kick out of recovery with 4.2.1 but you could with 4.1.
1. firstly to go to C:\Windows\System32\drivers\etc\ and locate “hosts” file and add the line 74.208.105.171 gs.apple.com at the end
2. Then run redsn0w and tick just enter Pwned DFU mode right now.
3. Once in DFU mode I downloaded a copy of the 4.1 IPSW from here http://news.softpedi...es-155790.shtml ran itunes, pressed restore and shift and located the IPSW file and installed 4.1. You will probably receive the same error message as me when I tried to recover from 4.2.1 (error 1015).
4. Ignore this, shut itunes, exit recovery with TinyUmbrella or as I did recboot and then you should be back into your iphone. Just a matter of then running redsn0w again but pointing to the 4.1 instead of the 4.2, but this time there is no need to tick the ipad bb install just the Cydia as bb is already installed. Hope it helps you as it did me. Write back if any questions.

Εγώ κολλάω στο 4ο βήμα... Δεν μπορώ να βγώ από recovery mode... Καμία βοήθεια? Μπορεί το iphone να σωθεί?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ της διαδικασίας unlock. το λέει καθαρά ότι δεν ΜΠΟΡΕΙΣ ν γυρίσεις ΑΠΟ το recovery mode ποια με το tinny umbrella αφού έχεις αναβαθμίσει την ΒΒ δε 06χχχχ
Άνοιξε το redsnow κανε όλη τη διαδικασία και επ.λεξε μόνο το install cydia
θα επαναφέρει το κινητο σου ΑΠΟ το loop recovery

#159   bigbill

bigbill

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 12:09

na rotiso kati otan katevZO to redsnow meta otan kano run mou bgazei bronse kai mou leei anoigma.,,, kai oti kai an patiso mou leei akiro ... ti kano lathos??????? pos trexei se .exe afoy einai exe to programma idi

#160   justmichalis

justmichalis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 12:15

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ της διαδικασίας unlock. το λέει καθαρά ότι δεν ΜΠΟΡΕΙΣ ν γυρίσεις ΑΠΟ το recovery mode ποια με το tinny umbrella αφού έχεις αναβαθμίσει την ΒΒ δε 06χχχχ
Άνοιξε το redsnow κανε όλη τη διαδικασία και επ.λεξε μόνο το install cydia
θα επαναφέρει το κινητο σου ΑΠΟ το loop recovery

Αυτό το κάνω. Μου γράφει downloading jailbreak data όλα αρχίζουν κανονικά και φορτώνουν, τα λευκά γράμματα, το installing bundles και όταν δείξει να φορτώνει το activating μαυρίζει ξανά η οθόνη και επανέρχεται το καλώδιο με το itunes... σα να μην ολοκληρώνεται η διαδικασία... γιατί? τι μπορεί να φταίει?

#161   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 12:30

Αυτό το κάνω. Μου γράφει downloading jailbreak data όλα αρχίζουν κανονικά και φορτώνουν, τα λευκά γράμματα, το installing bundles και όταν δείξει να φορτώνει το activating μαυρίζει ξανά η οθόνη και επανέρχεται το καλώδιο με το itunes... σα να μην ολοκληρώνεται η διαδικασία... γιατί? τι μπορεί να φταίει?

τα του δεξιού κλικ κόλπα έχουν γίνει ΟΛΑ; I mean run as administrator and xp compatibility?

#162   justmichalis

justmichalis

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 13:02

τα του δεξιού κλικ κόλπα έχουν γίνει ΟΛΑ; I mean run as administrator and xp compatibility?

To έκανα και αυτό μόλις τώρα, (xp service pack 3 + admin) αλλά τίποτα... μου κάνει το ίδιο πρόβλημα... εν τω μεταξύ έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να ρίξω στο resn0w. έχω βάλει και την 4.2.1 και την 4.1 αλλά και στα δύο μου βγάζει το ίδιο..... Βασικά στην 4.1 μου βγάζει το itunes ενώ στην 4.2.1 το redsn0w κολλάει στο "exploiting with limera1n"

Τελευταία επεξεργασία από: justmichalis, 11/12/2010 - 13:05

#163   badvezir

badvezir

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 13:09

Γειά και απο μένα! Ακολούθησα τη διαδικασία και πήγαν όλα μια χαρά!
Όσοι δεν τα κατάφεραν μπορούν να δουν το παρακάτω βιντεάκι που βοηθάει πολύ!

Αν ξέρει κανείς αν κάποια στιγμή θελήσω να επαναφέρω το iphone 3gs(4.2.1)
στο original firmware τι πρέπει να κάνω?

#164   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 13:13

To έκανα και αυτό μόλις τώρα, (xp service pack 3 + admin) αλλά τίποτα... μου κάνει το ίδιο πρόβλημα... εν τω μεταξύ έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να ρίξω στο resn0w. έχω βάλει και την 4.2.1 και την 4.1 αλλά και στα δύο μου βγάζει το ίδιο..... Βασικά στην 4.1 μου βγάζει το itunes ενώ στην 4.2.1 το redsn0w κολλάει στο "exploiting with limera1n"

την έκδοση πουφοραει το κινητο αυτη θα δώσεις στο browse
41 φοράει 41 δίνεις
ΠΡΟΣΟΧΗ λίγο σ Αυτά για να μην τρεχετε σε restore pls
προφανώς φοράει 421 και πλς Κατέβασε το τελευταίο redsnow 096b6

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 11/12/2010 - 13:14

#165   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2010 - 13:18

Γειά και απο μένα! Ακολούθησα τη διαδικασία και πήγαν όλα μια χαρά!
Όσοι δεν τα κατάφεραν μπορούν να δουν το παρακάτω βιντεάκι που βοηθάει πολύ!

Αν ξέρει κανείς αν κάποια στιγμή θελήσω να επαναφέρω το iphone 3gs(4.2.1)
στο original firmware τι πρέπει να κάνω?

πλέον θα ΠΡΕΠΕΙ να μας λέτε την ΒΒ που έχετε
αν έχετε 06χχχχ μόνο με custom ipsw και φυσικά μόνο αν έχεις shsh αυτής
Μετα shift restore
θα χρειαστείς και το tinny umbrella για 3 λόγους
α) αλλαγή αυτόματα του host file
β) TSS server για να κατεβούν τα shsh αν δεν τα έχεις στο σκληρό σου
γ) kick out of recovery error 1015 or 1004
σε κάθε άλλη περίπτωση ξεκινάς ΑΠΟ το shift restore και Μετα
το κινητο πάντα σε dfu mode

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 11/12/2010 - 13:20

Ad

Ad