δεν τσακωνομαστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε αλλωστε.Έλεος ρε Παιδιά τι κουβέντα κάνετε; Όταν παίρνεις ένα iPhone το παίρνεις για όλα του. Κ το τηλ, κ το gps κ τα apps κ το cydia κ τις παραξενιές της apple. Δε γίνεται να θυσιασεις κάποιο στον βωμό κάποιου αλλού. Ώραια έκανα το unlock κ το χρησιμόποιω πλέον σεν τηλεφωνο. Έχασα όμως gps κ μου ζεστενεται Πολυ κ καταναλώνει απειρη μπαταρία με 3g κ δεδομένα Internet γί´αυτο κ Όταν δεν το χρησιμόποιω το απενεργοποιω Μέσω sbsettings. Έχω φάει ένα ξενερωμα απ´τη μια, αλλα πιστεύω κ ελπίζω οτι θα βγει κάποιο fix να τα διορθωσει αυτά. Αλήθεια, η dev team πριμ κυκλοφορήσει το ultrasn0w 1.20 δεν είχε δοκιμάσει να δει οτι βγάζει πρόβλημα στο gps; Λοιπόν αφήστε τα μαλωματα κ τις κόντρες κ να προσευχομαστε όλοι μαζί να βγάλουν κάτι που θα διορθώνει τα λάθη...
απλα και απο τις διαφωνιες μαθαινουμε και κατι χρησιμο
εγω απλα υπερθεματιζω την μεθοδο της ομαδας γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο για να σωσει εκατομμυρια εγκλωβισμενους κατοχους.
σαφως σαφεστατα και μακαρι να βγει κατι αλλο. αλλα αυτο μεχρι του να λεμε μην το κανετε γιατι δεν θα εχετε gps ε δε νομιζεις οτι απεχει πολυ?
εδω εχουν δωσει ενα σκασμο λεφτα και ειτε απο αγνοια ειτε πιαστηκαν κοροϊδα είτε απο λαθος (αναβαθμιση που παλι αγνοια ειναι πολυ λιγα ατυχηματος mouse) δεν ειχαν τιποτα. και ολοι κλαιγονταν και γιατι δεν κανει κατι η ομαδα και γιατι αργει και το να και τ' αλλο και τωρα που το εχουν γιατι το ενα παλι γιατι το αλλο.
μοιανου του χαριζαν γαιδαρο κι αυτος τον κοιταζε στα δοντια.