και ειναι παλιο ετσι...του 2009 ειναι η στατιστικη αντε να ειναι συν πλην 4 μοναδεςωω! οντως ειναι πολυ μικρο μοσοστο. κ γω που νομιζα οτι εμεις χωρις jb ειμαστε η μειοψηφια
we rule the world χααχαχαχαχχααχαχαχ
Δημοσίευση 13/01/2011 - 11:55
και ειναι παλιο ετσι...του 2009 ειναι η στατιστικη αντε να ειναι συν πλην 4 μοναδεςωω! οντως ειναι πολυ μικρο μοσοστο. κ γω που νομιζα οτι εμεις χωρις jb ειμαστε η μειοψηφια
Δημοσίευση 13/01/2011 - 12:23
Δημοσίευση 16/01/2011 - 12:20
Δημοσίευση 16/01/2011 - 12:25
οχι συνεχιζουμε να περιμενουμε της 4.2.1 αλλα αφου δωσει επισημα την 4.3 ή 4.2.5 πως θα την πει εκεινη ξερειΑν κατάλαβα καλά, ''πάει'' το jailbreak (untethered) του iOS4.2.1. και περιμένουμε το iOS4.3. ?
Δημοσίευση 16/01/2011 - 20:06
Δημοσίευση 16/01/2011 - 20:08
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/01/2011 - 20:08
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/01/2011 - 20:09
Δημοσίευση 16/01/2011 - 20:10
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/01/2011 - 20:29
Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:21
γιατι ειναι περιοριστικος παραγων να εχεις καθε στιγμη το νου σου μη σου κλεισει το κινητο, αν δεν εισαι σπιτι... πες οτι εισαι εξω κ σου παιρνει ο φιλος σου το κινητο ο οποιος ειναι ασχετος με το θεμα, αρχιζει το ψαχνει βλεπει το cydia κ κανει τη χαζομαρα να κατεβασει κατι. Τομπολα! τρεχα γυρευε για pc μετα! επισης θα δοκιμαζες να πας ταξιδι (εσωτερικο ή ιδιαιτερα εξωτερικο) με το φοβο μη σου κλεισει το τηλεφωνο? κ τελος πιστευεις οτι για τους νεους στο αθλημα του jb ειναι ευκολο να το βαλουν σε dfu, κ να το συνδεσουν με τον υπολογιστη κ να κανουν τη διαδικασια? μια δυο φορες να το κανουν λαθος πανικοβαλλονται. οπως εγω την πρωτη φορα που το δοκιμασα ειχα κλ@..ει μεντες. πω ρε παει λεω το εκαψα το τηλεφωνο! δεν αναβει, τι θα κανω πανε τα λεφτα μου κ κατι τετοια!Εγώ δεν μπορώ να καταλαβω γιατι δεν κάνετε το Tethered.. Τόσο μεγάλο πρόβλημα είναι? Δηλαδη τώρα που δεν το έχετε σας κλείνει απο μπαταρία το κιν, ή μήπως κάνετε συνέχεια Reboot..?
Δημοσίευση 17/01/2011 - 01:45
γιατι ειναι περιοριστικος παραγων να εχεις καθε στιγμη το νου σου μη σου κλεισει το κινητο, αν δεν εισαι σπιτι... πες οτι εισαι εξω κ σου παιρνει ο φιλος σου το κινητο ο οποιος ειναι ασχετος με το θεμα, αρχιζει το ψαχνει βλεπει το cydia κ κανει τη χαζομαρα να κατεβασει κατι. Τομπολα! τρεχα γυρευε για pc μετα! επισης θα δοκιμαζες να πας ταξιδι (εσωτερικο ή ιδιαιτερα εξωτερικο) με το φοβο μη σου κλεισει το τηλεφωνο? κ τελος πιστευεις οτι για τους νεους στο αθλημα του jb ειναι ευκολο να το βαλουν σε dfu, κ να το συνδεσουν με τον υπολογιστη κ να κανουν τη διαδικασια? μια δυο φορες να το κανουν λαθος πανικοβαλλονται. οπως εγω την πρωτη φορα που το δοκιμασα ειχα κλ@..ει μεντες. πω ρε παει λεω το εκαψα το τηλεφωνο! δεν αναβει, τι θα κανω πανε τα λεφτα μου κ κατι τετοια!
Δημοσίευση 17/01/2011 - 01:47
να κάνω μια έρωτηση... μετά απο 37 σελίδες δεν νομίζετε ότι θα ήταν λογικό να ξαναποστάρουμε εδώ όταν είναι μια από τις δύο εκδόσεις έτοιμη με οδηγείες για κατέβασμα; να γράψει κάποιος "Μπείτε εδώ και ακολουθήστε οδηγείες για την 4.2 ή 4.3"
γιατί γράφουμε και γράφουμε και γράφουμε εντελώς ανούσια θέματα τα οποία είναι εντελως άσχετα με φήμες, και νέα και πληροφορίες για το τι ακριβώς γίνετε με την έκδοση και πότε θα γίνει release. Τα πράγματα είναι ακόμα teathered και δεν γίνετε κάτι... το είπαμε το ξανάπαμε... πόσο ακόμα;
Δημοσίευση 17/01/2011 - 11:37
Πολυ σωστο αυτο, αν και νεος στην παρεα σας δεν μπορω παρα να συμφωνησω.Μέσα σε αυτά βάλε και τις ερωτήσεις..
"Κανα νέο για untethered?"
"Βγήκε?"
Που αυτές είναι περισσότερες..
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες