Νέο Πρόβλημα Με Το Ξυπνητήρι Του iPhone
Δημοσίευση 01/01/2011 - 15:53
4.1 και εγώ χάρη της apple και πάλι δεν ξύπνησα!
Ad
Δημοσίευση 01/01/2011 - 16:02
Παιδιά Καλή Χρονιά
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο !!!!!
Εχω το ιδιο πρόβλημα και ετοιμαζόμουνα να ποστάρω μεχρι που ειδα το Thread εδώ
Το απολυτως κουφό είναι ότι τα παραπάνω συμβαίνει μονο στο iphone 4 με 4.1. Στο iPhone 3G με 3.1.3 δουλεύει κανονικά το Ξυπνητήρι !!!!!!
Ευτυχώς που με ξύπνησε ο πατέρας μου, γιατι είχα δουλειά
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 01/01/2011 - 16:03
Δημοσίευση 01/01/2011 - 16:07
Θα δουλεψει κανονικοτατα μετα της 3 μηνα!!! Νo Worries
Δημοσίευση 01/01/2011 - 16:26
Ηταν για ξεκουραστουμε το σ/κ extra!!!Καλή Χρονιά!!!!
H Apple μας σκεφτηκε!!!!
Δημοσίευση 01/01/2011 - 16:33
Καλή Χρονιά!!!!
Για ένα κινητό 800 ευρώ το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πόσο μάλιστα όταν πρόσφατα υπήρχε πάλι ανάλογο πρόβλημα και το διόρθωσαν και καλά με αναβάθμιση στο firmware!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσο γλύφουν μερικοί την Apple παρ' όλες τις μ@λακίες της και τους περιορισμούς της!!
Φίλε SYLER δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, απλά αφορμή μου έδωσες με αυτό που έγραψες και τα "no worries" εικονίδια που πέταξες στο τέλος!!! Είναι ΜΕΓΑΛΗ μπαρούφα αυτή με το ξυπνητήρι και θα μπορούσε να μπει άνετα στο Hall of fame των αποτυχιών της χρονιάς .. Έλεος δηλαδή!!!
(μην μου πει κανείς για άλλα κινητά και σχετικά προβλήματα με τα ξυπνητήρια .. στα π@πάρια μου, εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό που έχω!!!)
Δημοσίευση 01/01/2011 - 16:39
Για ένα κινητό 800 ευρώ το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πόσο μάλιστα όταν πρόσφατα υπήρχε πάλι ανάλογο πρόβλημα και το διόρθωσαν και καλά με αναβάθμιση στο firmware!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσο γλύφουν μερικοί την Apple παρ' όλες τις μ@λακίες της και τους περιορισμούς της!!
Φίλε SYLER δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, απλά αφορμή μου έδωσες με αυτό που έγραψες και τα "no worries" εικονίδια που πέταξες στο τέλος!!! Είναι ΜΕΓΑΛΗ μπαρούφα αυτή με το ξυπνητήρι και θα μπορούσε να μπει άνετα στο Hall of fame των αποτυχιών της χρονιάς .. Έλεος δηλαδή!!!
(μην μου πει κανείς για άλλα κινητά και σχετικά προβλήματα με τα ξυπνητήρια .. στα π@πάρια μου, εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό που έχω!!!)
Και θα ερθει ο εξυπνος να σου πει, αν θες ξυπνητηρι παρε αυτο
Και αν θες σημα παρε nokia 3210 και η φεραρι δεν εχει κλιματισμο κλπ, κλπ...
Δημοσίευση 01/01/2011 - 16:41
συμφωνο απολυτα...να δειτε που τα επομενα firmware αμα τυχει και αφαιρεση καποια ιδιοτητα απο αυτες που μας εχει προσφερει θα το θεωρησουνε μερικοι και καλο και θα πουνε αυτα τα ειχαμε πριν 10 χρονια...ολα τα κινητα να εχουν mms και εμεις να λεμε μαθε να στελνεις μεσω email εικονες...Για ένα κινητό 800 ευρώ το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πόσο μάλιστα όταν πρόσφατα υπήρχε πάλι ανάλογο πρόβλημα και το διόρθωσαν και καλά με αναβάθμιση στο firmware!!
πρεπει να ξεκολλησουμε..να μην μπορουμε να σβησουμε μονο μια κληση ..αλλα ολες ..ουτε κινητο για να απιστησεις δεν ειναι...αμα δε το κανεις jaikbrake(iblacklist)
Δημοσίευση 01/01/2011 - 17:34
Καλή σας χρονιά με ΥΓΕΙΑ πανω απ'όλα!
Δημοσίευση 01/01/2011 - 17:43
Είναι δυνατόν να μην μπορείς να εμπιστευτείς τη συσκευή ούτε για το ξυπνητήρι ;
Απλά απαράδεκτοι...
Δημοσίευση 01/01/2011 - 17:44
Δημοσίευση 01/01/2011 - 17:46
Δημοσίευση 01/01/2011 - 17:50
Περα απο την πλακα κτλ είναι απαραδεκτο αυτο. Να μην μπορεις να βασιστεις στο ξυπνητηρι του κινητού. Και όσοι πιστευούν οτι εντάξει δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό θα διαφωνίσω. Μπορεί να χάσεις από μάθημα εξεταστικής, μέχρι τη δουλειά σου..
Τραγικό. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα...
Δημοσίευση 01/01/2011 - 17:55
Δημοσίευση 01/01/2011 - 18:10
Οταν λενε οτι στηε 3 του μηνα θα το διορθοσουν πως?με καποιο μικρο update ή ηξερα οτι στης 3πρωτες μερες του χρονου θα εχει αυτο το προβλημα το ξυπνητηρη!!!
Δημοσίευση 01/01/2011 - 18:13
Δεν κανουμε και εμεις καμια μυνηση να γελασουμε !!ποιος ξερει,ολο και κατι θα παρουμε απο τον jobs!!!Όταν θα αρχίσει στις ΗΠΑ το φαινόμενο των μαζικών μηνύσεων θέλω να δω τι θα γίνει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες