Για ένα κινητό 800 ευρώ το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πόσο μάλιστα όταν πρόσφατα υπήρχε πάλι ανάλογο πρόβλημα και το διόρθωσαν και καλά με αναβάθμιση στο firmware!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσο γλύφουν μερικοί την Apple παρ' όλες τις μ@λακίες της και τους περιορισμούς της!!
Φίλε SYLER δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, απλά αφορμή μου έδωσες με αυτό που έγραψες και τα "no worries" εικονίδια που πέταξες στο τέλος!!! Είναι ΜΕΓΑΛΗ μπαρούφα αυτή με το ξυπνητήρι και θα μπορούσε να μπει άνετα στο Hall of fame των αποτυχιών της χρονιάς .. Έλεος δηλαδή!!!
(μην μου πει κανείς για άλλα κινητά και σχετικά προβλήματα με τα ξυπνητήρια .. στα π@πάρια μου, εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό που έχω!!!)
Φιλε 'JohnHasio' κατα καποιο τροπο δεν εχεις αδικο...αλλα μην ξεχνας το οτι η "Apple" ειναι Αμερικανικη εταιρια και λειτουργει με τις Αμερικανικες προδιαγραφες. Και το ημερολογιο που εχει το μιλαρακι μας προσαρμοζεται σε αφτους και οχι σε μας διστιχως...!!! Οπος και να το κανουμε εμεις(οι χρηστες...διλ.(τα προβατα) ειμαστε σαν αφτο το παιχνιδι που γινεται αναμεσα στα 2 φυλα "που οσο το φτυνεις κολλαει" (Εγω συεχιζω να επιμεινω να πιστευω οτι αφτο το γατζεντ ειναι το καλυτερο που υπαρχει...περα του οτι ειμαι απο τους προτους που το εχουν φερει στην Ελλαδα.) Δεν με ενοχλισε αφτο το θεμα απο την στιγμη που το δεχτικα εξ'αρχης...και πιστευω πως λογικα δεν νομιζω να δινουν πολυ σημασια σε αφτο περα απ'το σαρκαστικα σχολια που γινονται.