Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Appstore games/apps Tutorial

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
236 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 13/11/2008 - 10:33

Eκανα ακριβως ότι λεει ο  οδηγος αλλα τζιφος. Το iPhone ειναι 16GB 3G v2.1, το προβλημα που μου εμφανιζεται ειναι οτι: "η εφαρμογη ταδε δεν ειναι δυνατο να ανοιξει'' οταν επιλεγω να τρεξω μια εφαρμογη .ipa αφου πρωτα την εχω εγκαταστησει οπως ακριβως λεει ο οδηγος. Μπορει καποιος να βοηθησει?

FAQ:
Q: The application "APP NAME" cannot be opened
A: Make sure you have at least one official app (free or paid) downloaded onto your iPhone!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   sakic

sakic

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/11/2008 - 13:52

Eκανα ακριβως ότι λεει ο  οδηγος αλλα τζιφος. Το iPhone ειναι 16GB 3G v2.1, το προβλημα που μου εμφανιζεται ειναι οτι: "η εφαρμογη ταδε δεν ειναι δυνατο να ανοιξει'' οταν επιλεγω να τρεξω μια εφαρμογη .ipa αφου πρωτα την εχω εγκαταστησει οπως ακριβως λεει ο οδηγος. Μπορει καποιος να βοηθησει?

FAQ:

Q: The application "APP NAME" cannot be opened

A: Make sure you have at least one official app (free or paid) downloaded onto your iPhone!

που μπορω να βρω ipa files για 2.1 firmware? εστω και μια εφαρμογη για δοκιμασω αν δουλευει σωστα !!!!
ευχαριστω!! παντως νομιζω οτι κατι αλλο συμβαινει και δεν φταινε οι εφαρμογες. εχω εγκαταστησει πανω απο 20 και σε ολες το ιδιο μηνυμα!!!

#168   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/11/2008 - 17:45

Τί εννοείς που μπορείς να βρεις ipa files? Αυθεντικά ή σπασμένα? Τόσο καιρό που τα βρίσκεις?

Δύο τινά μπορεί να φταίνε. Είτε έχεις ξεχάσει permissions είτε δεν έχεις εγκαταστήσει μια εφαρμογή από το AppStore

#169   sakic

sakic

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2008 - 20:27

πρέπει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή από appstore πρωτα για να δουλεψουν τα σπασμενα ipa?

#170   sakic

sakic

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2008 - 20:29

Τί εννοείς που μπορείς να βρεις ipa files? Αυθεντικά ή σπασμένα? Τόσο καιρό που τα βρίσκεις?

Δύο τινά μπορεί να φταίνε. Είτε έχεις ξεχάσει permissions είτε δεν έχεις εγκαταστήσει μια εφαρμογή από το AppStore

permissions δεν έχω ξεχάσει ειναι τσεκαρισμένο εκατομυρια φορές!! δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται τα εχω κανει ολα πολλες φορες!! υπαρχει κανενας αλλος που αντιμετωπιζει ιδιο προβλημα η μονο εγω ειμαι ο  ....... ατυχος!!!

#171   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2008 - 20:31

πρέπει να εγκαταστήσω μια εφαρμογή από appstore πρωτα για να δουλεψουν τα σπασμενα ipa?

αναφέρεται στα βήματα του οδηγού άρα ναι είναι απαραίτητο

#172   sakic

sakic

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2008 - 10:27

αναφέρεται στα βήματα του οδηγού άρα ναι είναι απαραίτητο

με εσωσες το προβλημα λυθηκε!!! στον οδηγο αναφερεται αλλα δεν λεει οτι πρεπει υποχρεωτικα να εγκαταστησεις εφαρμογη απο itunes γνησια ή σπασμενη!!!! τελσπαντων το μηχανημα δουλεψε πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι. ευχαριστω και παλι να σαι καλα!!

#173   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2008 - 13:39

OK, θα διευκρινήσουμε

#174   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 19/11/2008 - 19:24

Ρε παιδιά πέρασα το Crash μέσω SSH στο Application του έκανα επανεκίννηση αλλά δεν είναι μέσα γιατί?

Greeklish to Greek

#175   donkixoths

donkixoths

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2008 - 16:25

Προσπαθησα να περασω ενα app απο το Iphone Tunnel Suite και συγκεκριμενα το WifiFofum εκανα την διαδικασια κανονικα στον σωστο φακελο το περασα, τα permision απο οτι ειδα ειχαν απο μονα τους αλλαξει σε 0775 (ετσι ειτανε και σε ολα τα app μου που εχω περασει με Appshare και Installous) ο φακελος Documents ειχε γινει με τα σωστα και εκει Permisions!! Εκανα Reboot κοιταω να δω το εικονιδιο και τπτ ομως μεσω του BossPref εκει που εμφανιζονται ολα τα apps και αν θες πατας on off εκει το βλεπω το εικονιδιο και το εχω στο Οn!! Ομως Εξω δεν μου το βγαζει τι κανω λαθος???

#176   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2008 - 16:33

αν μιλάς για το .ipa που σου έστειλα τότε αυτό δεν περνιέται με SSH. Το βάζεις στο iTunes και το συγχρονίζεις

#177   donkixoths

donkixoths

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2008 - 16:39

αν μιλάς για το .ipa που σου έστειλα τότε αυτό δεν περνιέται με SSH. Το βάζεις στο iTunes και το συγχρονίζεις
για αυτο λεω ειχα κανει δεξι κλικ οτν το ξεζιπαρισα και το ειδα σαν app 100000+ ευχαριστω και παλι

#178   Yiannis

Yiannis

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2008 - 12:18

Ρε παιδιά,κατέβασα σπασμένο το WunderRadio από το appulous.us και θέλω το να βάλω στο iphone μου.Είναι .ipa άρα πρέπει να το περάσω πρώτα στο itunes και μετά να το συγχρονίσω...Πως όμως το περνάω στο itunes?

#179   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2008 - 12:27

Για να εγκαταστησετε τα .ipa, κάντε τα drag and drop στην κατηγορια Applications στην αριστερή στήλη του iTunes και θα εμφανιστουν στο Applications tab του iPhone (όταν το συνδέσετε). Καντε sync και θα εγκατασταθουν :)

http://www.iphonehel...sg48.html#msg48

#180   sarakinos

sarakinos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2008 - 17:26

Παιδιά επειδή δεν έχω account στο store περασα μια εφαρμογή με την πρώτη μέθοδο...αλλά δεν την ανοίγει..."tade cannot be opened"...θέλει γνήσια εφαρμογή από store?δεν μπορούμε να την αποφύγουμε ούτε με την μέθοδο των .app ?
.app που μπορώ να βρώ?όλα τα site μεχρι τώρα δίνουν .ipa ..Γιαυτό άνοιξα ένα .ipa με winrar και πήρα και πέρασα τον φάκελο "ταδε.app".Είναι σωστό αυτό ή έκανα μ@λακία?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες