Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Greenpois0n RC5 για MacOS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1247 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   conmac

conmac

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/02/2011 - 21:26

Ειναι η πρώτη φορα που θα κανω jb στα 3 χρονια που διαθέτω iOS Devices χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αντε να δουμε τι θα βγει....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/02/2011 - 21:28

Ειναι η πρώτη φορα που θα κανω jb στα 3 χρονια που διαθέτω iOS Devices χωρίς να ειμαι 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αντε να δουμε τι θα βγει....

καλη επιτυχια...φιλε μου...αν ακολουθησεις τον οδηγο θα την εχεις σιγουρα...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1038   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 07/02/2011 - 21:29

Σε 10.6.6 Hackintosh όλα καλά...

#1039   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 07/02/2011 - 21:31

σε τι μηχανημα?

#1040   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 07/02/2011 - 21:34

Asus 1101hA

#1041   emmakos

emmakos

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/02/2011 - 22:13

Καλησπερα σε ολους..Μολις εγινα μελος στο iphoneHellas. Καταρχας θελω να πω συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε.Χαρα στην υπομονη σας!
Εχω iphone 4 σε 4.2.1 και Mac OS X 10.5.8 Διαβασα προσεχτικα και τις 50κατι σελιδες του topic (ΚΑΙ το λεξικο!) αφου ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να κανω jailbreak.
Με φοβο προσευχη και κατανηξη (!) εκανα τα εξης:
-Συνεδεσα τη συσκευη με το laptop (ηταν ανοιχτο)
-Εκλεισα το itunes
-Ετρεξα το greenpoison.app
-Ακολουθησα τις οδηγιες ομως η εφαρμογη "quitted unexpectedly" με τη συσκευη σε μαυρη οθονη
-Δεν πτοηθηκα (!) relaunch την εφαρμογη και πατησα ξανα jailbreak button οπου απετυχε.... :(
-Η συσκευη εντωμεταξυ ειναι κλειστη, οποτε πατησα try again και ξεκινησε παλι η διαδικασια του jailbreak (θεωρησα οτι προφανως επρεπε η συσκευη να ειναι κλειστη απο την αρχη)
-κρατησα το home button πατημενo μεχρι που βγηκε το λευκο σημα του greenpoison κ κατοπιν το καλωδιο με το σημα iTunes
-αφου δεν γινοταν τιποτα πατησα το sleep button, ανοιξε η συσκευη, ειδα το "loader", πατησα να κατεβει το cyndia το οποιο εφτανε μεχρι 13%, ελεγε success αλλα cyndia πουθενα... :(
-cyndia λοιπον μεσω redsnow και ολα καλα!!
Μεχρι στιγμης ολα φαινονται μια χαρα...το κινητακι μου ειναι οπως πριν (σχεδον!!!!) ^_^

Ειλικρινα αν δεν ειχα διαβασει τις απαντησεις και τα σχολια σας δε θα ειχα καταφερει τιποτα...Επισης βοηθησε το video που ανεβασε ο kostasrodos29 στο 5ο post αυτου του topic!
ουφ αυτα....

#1042   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2011 - 22:16

Καλησπερα σε ολους..Μολις εγινα μελος στο iphoneHellas. Καταρχας θελω να πω συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε.Χαρα στην υπομονη σας!
Εχω iphone 4 σε 4.2.1 και Mac OS X 10.5.8 Διαβασα προσεχτικα και τις 50κατι σελιδες του topic (ΚΑΙ το λεξικο!) αφου ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω να κανω jailbreak.
Με φοβο προσευχη και κατανηξη (!) εκανα τα εξης:
-Συνεδεσα τη συσκευη με το laptop (ηταν ανοιχτο)
-Εκλεισα το itunes
-Ετρεξα το greenpoison.app
-Ακολουθησα τις οδηγιες ομως η εφαρμογη "quitted unexpectedly" με τη συσκευη σε μαυρη οθονη
-Δεν πτοηθηκα (!) relaunch την εφαρμογη και πατησα ξανα jailbreak button οπου απετυχε.... :(
-Η συσκευη εντωμεταξυ ειναι κλειστη, οποτε πατησα try again και ξεκινησε παλι η διαδικασια του jailbreak (θεωρησα οτι προφανως επρεπε η συσκευη να ειναι κλειστη απο την αρχη)
-κρατησα το home button πατημενo μεχρι που βγηκε το λευκο σημα του greenpoison κ κατοπιν το καλωδιο με το σημα iTunes
-αφου δεν γινοταν τιποτα πατησα το sleep button, ανοιξε η συσκευη, ειδα το "loader", πατησα να κατεβει το cyndia το οποιο εφτανε μεχρι 13%, ελεγε success αλλα cyndia πουθενα... :(
-cyndia λοιπον μεσω redsnow και ολα καλα!!
Μεχρι στιγμης ολα φαινονται μια χαρα...το κινητακι μου ειναι οπως πριν (σχεδον!!!!) ^_^

Ειλικρινα αν δεν ειχα διαβασει τις απαντησεις και τα σχολια σας δε θα ειχα καταφερει τιποτα...Επισης βοηθησε το video που ανεβασε ο kostasrodos29 στο 5ο post αυτου του topic!
ουφ αυτα....

καλως ηρθες φιλε μου και συγχαρητηρια που αν και καινουριος στα jb εφθασες στο επιθυμητο αποτελεσμα....καλη συνεχεια.... ;)

#1043   emmakos

emmakos

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 07/02/2011 - 22:21

καλως ηρθες φιλε μου και συγχαρητηρια που αν και καινουριος στα jb εφθασες στο επιθυμητο αποτελεσμα....καλη συνεχεια.... ;)

κοριτσακι ειμαι! ^_^ (emmanouela και emma ηταν πιασμενα :( )
thanx!!

#1044   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2011 - 22:25

κοριτσακι ειμαι! ^_^ (emmanouela και emma ηταν πιασμενα :( )
thanx!!

σορυ δεν το ειδα εχω τον mac απο το μεσημερι και αρχιζει να μου την δινει δεν μπορω να βρω τιποτα και ψαχνομαι...

#1045   iNionios

iNionios

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 01:11

Ρε παιδια πρεπει να εκανα γκαφα! στα 7αρια ετρεξα το προγραμμα εκανα τα βηματα σε 3g iphone αλλα τωρα δεν ανοιγει καν , τι να κανω? Help

#1046   georgeagr7

georgeagr7

iPH Contributor

• 1134 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 01:17

γτ αγορινα μου μας το κανεις αυτο βραδιατικα;; γτ ;;;:(
και δεν ξερω και πολλα απο μακ

#1047   georgeagr7

georgeagr7

iPH Contributor

• 1134 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 01:18

για πες τι εκανες..και τι σου εβγαλες..(ξεχασα να το γραψω πριν :lol: )

#1048   iNionios

iNionios

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 01:23

Έκανα συνδεση το iPhone με το λαπτοπ εκλεισα το itunes ανοιξα greekpoison και εκανα τα βηματακια με τα sleep & home , περιμενα περιμενα την πρωτη φορα ανοιξε δεν ειδα Loader ουτε τιποτα μετα το ξανακανα τα ιδια παλι waiting for dfu τιποτα μετα δεν ξανανοιξε.. 7αρια εχω δεν εχω μακ

#1049   iNionios

iNionios

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 01:33

θα παλεψω να το κανω downgrade:( δεν γινετε αλλιως

#1050   georgeagr7

georgeagr7

iPH Contributor

• 1134 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 01:47

Έκανα συνδεση το iPhone με το λαπτοπ εκλεισα το itunes ανοιξα greekpoison και εκανα τα βηματακια με τα sleep & home , περιμενα περιμενα την πρωτη φορα ανοιξε δεν ειδα Loader ουτε τιποτα μετα το ξανακανα τα ιδια παλι waiting for dfu τιποτα μετα δεν ξανανοιξε.. 7αρια εχω δεν εχω μακ

δεν σε πιανωεγκατεστησες την εκδοση του μακ σε 7 και την περασες σε 3g?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες