ΠΑΟ ειναι ο Dinfun απο οτι θυμαμαι αλλα εχετε ξεφυγει ρε παιδιαδεν υπαρχει συζητηση πολιτικου η αθλητικου περιεχομενου που να μενει παντα σε λογικα πλαισια
η κλειδωσε το η πες οτι ο θρυλος ειναι η καλυτερη ομαδα και τελος

Αθλητικό καφενείο
Δημοσίευση 23/02/2011 - 00:55
Ad
Δημοσίευση 23/02/2011 - 00:59
Είστε απίστευτοι με το θράσος σας...
Κωστάκη, σε καλυπτα κ γω...
Τελευταία επεξεργασία από: WiZaRDe, 23/02/2011 - 01:02
Δημοσίευση 23/02/2011 - 00:59
ας ειναι και αναγεννηση ραχουλας φιλεΠΑΟ ειναι ο Dinfun απο οτι θυμαμαι αλλα εχετε ξεφυγει ρε παιδια
θα σου πω το εξης
οταν υοπαρχει ο αλλος που μπορεις να κανεις πλακα την κανεις
οταν με τοση βρωμια που υπαρχει στο ποδοσφαιρο του λεω οτι ειμαστε ολοι βρωμικοι
και αυτος σου λεει οτι μονο εσυ εισαι σκαρτος και οτι ο παο ειναι το πιο καθαρο σωματειο
ε και θα ξεφυγεις και θα ξεφυγεις και θα ξεφυγεις
Δημοσίευση 23/02/2011 - 01:01
τη κολοκυθια τη ξερεις?μαλλον ναιΠρος όλους τους Ολυμπιακούς, έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση ο πρόεδρος σας: μπεεε μπεεεεεεε μπεε ΜΠΕ μπεεε μπεεεεεεεεεεε μπεε μπεεεεεεεεεεε ΜΠΕΕΕΕΕΕ! Γρηγορα στο μαντρί Γιατί τα Πήρε ο κοτο-μαριδακης... Αααα, φίλοι μου Ολυμπιακοί μη ξεχάσετε να ντυθειτε.. Έρχεται κρυος Καιρός και Είναι αμαρτία να γυρνατε ξεβρακωμενοι Απο το Σάββατο.. Το μεγαλύτερο ξεβρακωμα γιαλατζι πρωταθλητή μέσα στην ζούγκλα του... Σοβαρά Τωρα, λευτεριάς στα λαγουμια σας μέχρι να κοπάσει λίγο η καταιγίδα Γιατί φοβάστε γραφικοί κ ρεζίλι που πάτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα.. Κ μια απορία.. Ο κοτο-μαριδακησαναρωτηθηκε Γιατί δε ζήτησε συγγνώμη ο λετο.. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη Απο σισσε, νινη κτλ; Ο ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά των προβάτων του; Ζητησε συγγνώμη για την συμπεριφορά των υπαλλήλων του (κακοπουλος,Τρύφωνας,σαραιδαρης); Τελος Μηπως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη κ η φορά του ποδοσφαίρου μητρόπουλος;
Είστε απίστευτο με το θράσος σας...
Κωστάκη, σε καλυπτα κ γω...
Δημοσίευση 23/02/2011 - 01:04
Τελευταία επεξεργασία από: WiZaRDe, 23/02/2011 - 01:06
Δημοσίευση 23/02/2011 - 01:08
οχι φιλε μου δεν ειναι ετσιΔεν είπε κανείς μόνο ο ολυμπιακός Είναι βρώμικος κ ο ΠΑΟ καθαρός. Αλλα μη συγκρίνουμε την Βουτσάς με την πο....σα.. Τα μεγέθη έχουν μεγαλη Διάφορα...
απο τη στιγμη που παρεδεχεσε οτι εχεις και για τη δικια σας γουνα ραματα ολα τα αλλα ειναι περιτα
το θεμα ειναι να μη τα βλεπεις εσυ με παροπιδες
το γεγονος οτι καποιοι χαρηκαν με την κουπα προπερσι στα χαρτια δε σημαινει οτι ειμαστε ολοι ιδιοι
εγω δε χαρηκα γιατι δεν επρεπε να το παρω.οπως και το προχτεσινο παιχνιδι δεν επρεπε να παρω
αλλα οταν ακουω τους βαζελους να μου τρελενονται και να λενε οτι τους κατεβει τρελενομαι
και τι?
μιλαμε για μια χρονια που
εχουν κανει επισοδεια σχεδον ολες οι ομαδες αλλες μικροτερα αλλες μεγαλυτερα
σε καθε αγωνιστικη εχουμε τουλαχιστον 1-2 αλοιωσεις αποτελεσματων
και συ φιλε μου ψαχνεις τις καμπουρες των αλλων
Δημοσίευση 23/02/2011 - 01:10
οχι οπαδοι του μαριδακι ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ...
Δημοσίευση 23/02/2011 - 01:24
Δημοσίευση 23/02/2011 - 01:27
μακαρι να γινει καθαρση αλλα φιλοι μου την επομενη φορα που θα ευνοειθει ο βαζελος και οχι εμεις, τοτε θα αλλαξουμε ρολους και εμεις θα φωναζουμε! δεν θα αλλαξει τπτ γιατι πολυ απλα τπτ δεν αλλαζει σε αυτο τον τοπο 20 χρονια τωρα
Δημοσίευση 23/02/2011 - 03:01
αυτη ειναι η τελικη ετυμηγορια σε οποιον αρεσει. μαλιστα επειδη κατηγορηθηκε ο παυλος γιαννακοπουλος αυτος βρισκοταν στην ιαπωνια εχοντας μαλιστα και σφραγιδα διαβατηριου...
εσυ βαζεις το πρωτοσελιδο με το που εγινε γνωστο το θεμα και εγω σου βαζω την καταληξη του...
για το βιντεο με τη γκομενα και οχι γυναικα του δικτατορα γελαει ο κοσμος...
εγινε τετοιο σκανδαλο και υπαρχει μολις μια μαρτυρια η οποια ειναι και η σωστη ενω ολες οι αλλες αποψεις και μαρτυριες απο τοτε ειναι λαθος επειδη δεν σε συμφερει!
μαλλον αλλος απευθυνεται σε πιθηκια...
για τα τωρινα πεντακαθαριδη θα πεις τιποτα?
εληξε το μεταξυ μας ματς στο κυπελλο η ακομα συνεχιζεται?
Mε το ίδιο σκεπτικό δεν υπήρξε ποτέ παράγκα Κόκαλλη γιατί δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.
Έληξε, χάσατε και αποκλειστήκατε. Και επειδή το κλάμα συνεχίζεται ακόμα για αυτό το θέμα, αν έχεις γνώση έστω και ελάχιστη ποδοσφαίρου τότε ξέρεις ότι η φάση έπρεπε να παιχτεί και να το σφυρίξει στο τέλος της. Το φάουλ σφυρίχτηκε 15 secs μετά την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων, έχοντας όμως μέσα σε αυτές ένα σωρό ακόμα καθυστερήσεις από τον κωστάκη με το μαλλί φράχτη και τη ροζ παντόφλα όσο και από τον απορροφητήρα σας.
Όσο για το αν έχετε χτυπήσει ποτέ παίχτη τσέκαρε κάτι παντελονάτο www.youtube.com/watch?v=gqCOrPYubvw
Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 23/02/2011 - 03:06
Δημοσίευση 23/02/2011 - 03:12
εχεις αποδειξη οτι ηταν του παναθηναικου και τα λες αυτα φιλε μου?Mε το ίδιο σκεπτικό δεν υπήρξε ποτέ παράγκα Κόκαλλη γιατί δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.
Έληξε, χάσατε και αποκλειστήκατε. Και επειδή το κλάμα συνεχίζεται ακόμα για αυτό το θέμα, αν έχεις γνώση έστω και ελάχιστη ποδοσφαίρου τότε ξέρεις ότι η φάση έπρεπε να παιχτεί και να το σφυρίξει στο τέλος της. Το φάουλ σφυρίχτηκε 15 secs μετά την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων, έχοντας όμως μέσα σε αυτές ένα σωρό ακόμα καθυστερήσεις από τον κωστάκη με το μαλλί φράχτη και τη ροζ παντόφλα όσο και από τον απορροφητήρα σας.
Όσο για το αν έχετε χτυπήσει ποτέ παίχτη τσέκαρε κάτι παντελονάτο www.youtube.com/watch?v=gqCOrPYubvw
εγω ενα τυπο με μια πρασινη φανελα βλεπω!!!
Δημοσίευση 23/02/2011 - 05:29
Mε το ίδιο σκεπτικό δεν υπήρξε ποτέ παράγκα Κόκαλλη γιατί δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.
Μη λες Ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις.. Θυμησου τους διαλόγους του τριανταφυλλοπουλου, άσχετα αν εδω στο ελλαδισταν κανένας νομικός δεν ασχοληθηκε.. Ο ολυμπιακός κ το Αιγάλεω να κερδίζουν κ όλοι οι άλλοι να Πανε να γαμ....θουν.
Δολοφόνος Είναι Αυτος που κάνει έναν φόνο, Δολοφόνος Είναι και Αυτος που κανείς 15 φόνους.. Δεν Είναι Ομως το ίδιο ρε Γαμωτο. Δε θα τιμωρηθούν το ίδιο.. Απλή λογικη
Δημοσίευση 23/02/2011 - 07:29
Αυτη η ΄κίηση είναι εντελώς λανθασσμένη και γίνεται σε πολλά φορουμ!το οτι μερικοί χαλανε το τοπικ αυτου που το ανοιξε ενω ο ίδιος εχει γράψει στην αρχή πάντα κοσμια να μιλάμε δεν στέκει!σβήσε ποστ οχι τοπικ!ετσιέγινε και σε ενα άλλο μεγάλο φορουμ αντέδρασα και δικαιώθηκα1ελπίχω να καταλαβαίνειςΠαει για lock το θέμα όπως φαίνεται .. Σταματήστε τις προσωπικές επιθέσεις και προσβολές.. Thanks!
Δημοσίευση 24/02/2011 - 12:18
Δημοσίευση 24/02/2011 - 12:43
Αντί να κοιτάμε το γεγονός οτι στην αρχή της χρονιάς η ομάδα δεν βλεπότανε και ήρθε αυτός ο προπονητής και επιτέλους εγίναν και πάλι σύνολο. Έγιναν ομάδα. Πήγαν στο Καραισκάκη και έδειξαν αρχ*&^ια. Άσχετα αν αδικηθίκαμε ή όχι. Αυτό αν μπορούν βέβαια, ας το κρίνουν οι αρμόδιοι φορείς που έφεραν τα πράγματα ως εδώ. Οι άνθρωποι που ξέρουν από αθλητίσμο και ποδόσφαιρο, είτε πράσινοι είτε κόκκινοι, είδαν τι έγινε το Σαββατό. Και μην ακούσω την καραμέλα και σεις τα ίδια κάνατε στο ΟΑΚΑ, είναι επιεικώς γελοιό. Πολύ καλοί φίλοι, ολυμπιακοί, μέσα στην 7 μου είπαν πως ήμαστε η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρουν Απαράδεκτα πράγματα. Αυτούσια λόγια τους σας μεταφέρω. Για να δείτε πως και μερικοί ολυμπιακοί ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Και δεν πανηγυρίζουν επειδή είναι στο +10.
Παραδέχομαι πως, εαν κοιτάξουμε συνολικά την χρονιά, πρωταθλητής αξίζει να βγεί ο Ολυμπιακός. Όντως έπαιξε το καλυτέρο ποδόσφαιρο, αφού ο κύριος συνδιεκδικητής του ήταν χαμένος κάπου μεταξύ ποδοσφαίρου αλάνας και Δ εθνικής. Αντικρούω όμως τις θέσεις εκείνες που θέτουν τον ολυμπιακό πρωταθλητή με +10. Σίγουρα τώρα έπρεπε να είναι στο +4. Και ας ήταν η τελευταία αγωνιστική αυτή του Σαββάτου.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να πώ για εκείνον τον Cisse. Όσοι είναι εκείνοι που τον χλεύαζουν πολύ απλά δεν ξέρουν από αθλητισμό, δεν ξέρουν τι σημαίνει ήθος αθλητή, και πολλά άλλα. Ας βάλουμε στην άκρη τα γκολ που έχει βάλει. Δεν μπόρω να βάλω στη άκρη όμως τον παίχτη εκείνον που ενώ όλοι οι άλλοι στην κυριολεξία σέρνονται και περπατάνε, εκείνος ορίεται και τρέχει ακόμα και αν νικάμε με 2-0 στον 90'. Τεράστιος ποδοσφαιριστής, τεράστιος άνθρωπος, τεράστιος ηγέτης. Δεν του αξίζει να παίζει στη Ελλάδα.
Αυτά από μένα. Όσους κούρασα με το μακροσκέλες ποστ μου, τους ζητώ συγγνώμη. Καλή σας μέρα παιδιά.

Τελευταία επεξεργασία από: JP335i, 24/02/2011 - 12:44
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες