Αναφορές προβλημάτων: Greenpois0n RC5 iOS 4.2.1 untethered
Δημοσίευση 09/02/2011 - 06:36
εμενα μια χαρα ου τα ερναει..
to installous απο hackullo περαστε το..και η επιλογη που λεει ο φιλος στο on
Ad
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:09
Το πρώτο έχει να κάνει με τις παύλες στους χρόνους από την τελευταία φόρτιση και το δεύτερο είναι ότι ενώ φτιάχνω φακέλλους για τις εφαρμογές μου στο itunes, όταν συγχρονίζω το τηλέφωνο μου πετάει όλες τις εφαρμογές έξω και τις ταξινομεί όπως θέλει αυτό. Γεγονός ιδιαίτερα σπαστικό...
Εξυπακούεται πως στην 4.1 δεν υπήρχαν ανάλογα προβλήματα...
Τελευταία επεξεργασία από: sellia, 09/02/2011 - 11:10
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:14
ισως σπασμενες εφαρμογες ή ισως σπασμενη εφαρμογη foldersenchancer ή οποια αλλη παρομοια χρησιμοποιεις?
αν χρησιμοποιεις αυτην τα infinifolders foldersinfolders και ολα τα σχετικα τα αφαιρεις.
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 09/02/2011 - 11:15
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:17
δεν εχει να κανει με την εκδοση λογισμικου. κατι αλλο φταιει.
ισως σπασμενες εφαρμογες ή ισως σπασμενη εφαρμογη foldersenchancer ή οποια αλλη παρομοια χρησιμοποιεις?
αν χρησιμοποιεις αυτην τα infinifolders foldersinfolders και ολα τα σχετικα τα αφαιρεις.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν έχω σπασμένες εφαρμογές, ούτε εγκατεστημένα τα installus, appsync κλπ...
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:19
κατι καπου πηγε στραβα
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:20
Σκεφτόμουν να αποφύγω το restore, αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω...
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:22
και με παρα πολλα test
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:22
ενταξει δεν ειναι και τιποτα δυσκολο ή χρονοβορο. restore και ξανα μετα jb
καλη δυναμη καθε επιτυχια αυτη τη φορα
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:31
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:45
Τότε χάνεται το νόημα του j/b. Για το τι είναι απολύτως απαραίτητα παίζει με τον καθένα. Π.χ το installous είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Σαφώς και χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός για το τι θα επιλέξεις να εγκαταστήσεις από το cydia. Δεν μπορείς να στήνεις το infinifolders και στο καπάκι το foldersinfolders, και μετά ότι tweak για τα folders βρεις στο cydia όπως λέει και ο φίλος geORGIOSb λίγο πιο πάνω, και να περιμένεις να είναι όλα εντάξει. Αλλά το νόημα του j/b είναι ακριβώς να αξιοποιήσει στο έπακρο την ταχύτητα και το hardware της συσκευής όπως αναφέρεις, και όχι να κατεβάζεις από το installous.Γενικά πάντως παιδιά αν θέλετε να αξιοποιητε στο έπακρο την ταχύτητα και το hardware της συσκευής αποφεύγετε το πολύ Cydia. Το Cydia το χρησιμοποιώ για τα απολύτως απαραίτητα (Installous, download manager), καθώς πέραν του ότι βαραίνουν αρκετά το λογισμικό και το hardware , συχνά δημιουργούν επιπλοκες μεταξύ τους. Εγώ προς το παρόν (μην το ματιασω) δεν έχω απολύτως κανένα θέμα, και είμαι στην ουσία με διπλό j/b μιας και πέρασα το greenpoison πάνω απο το tethered του redsnow. Η γρηγόρη πτώση της μπαταρίας με χαλάει κάπως αλλα μάλλον δεν έχει να κάνει με το jailbreak.
Όσον αφορά για την μπαταρία που λες, κατά πάσα πιθανότητα φταίει αυτό που έκανες. Θέλει clean restore αν είχες κάνει j/b όπως αναφέρει και ο @p0sixninja (και εννοείται setup as new).
@p0sixninja.jpg 20.04KB 1 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 09/02/2011 - 11:54
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:57
Θα δοκιμάσω με MS Exchange και θα σας πω.
Επίσης διορθώθηκε και το σφάλμα του multitask-skype που είχα πριν το GP.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 09/02/2011 - 11:59
Δημοσίευση 09/02/2011 - 12:01
Άστο με MS Exchange, θα έχεις και push.Θα δοκιμάσω με MS Exchange και θα σας πω.
Δημοσίευση 09/02/2011 - 12:19
Άστο με MS Exchange, θα έχεις και push.
Επιβεβαιώνω όλα καλά με MS Exchange
Δημοσίευση 09/02/2011 - 12:24
Τότε χάνεται το νόημα του j/b. Για το τι είναι απολύτως απαραίτητα παίζει με τον καθένα. Π.χ το installous είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Σαφώς και χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός για το τι θα επιλέξεις να εγκαταστήσεις από το cydia. Δεν μπορείς να στήνεις το infinifolders και στο καπάκι το foldersinfolders, και μετά ότι tweak για τα folders βρεις στο cydia όπως λέει και ο φίλος geORGIOSb λίγο πιο πάνω, και να περιμένεις να είναι όλα εντάξει. Αλλά το νόημα του j/b είναι ακριβώς να αξιοποιήσει στο έπακρο την ταχύτητα και το hardware της συσκευής όπως αναφέρεις, και όχι να κατεβάζεις από το installous.
Όσον αφορά για την μπαταρία που λες, κατά πάσα πιθανότητα φταίει αυτό που έκανες. Θέλει clean restore αν είχες κάνει j/b όπως αναφέρει και ο @p0sixninja (και εννοείται setup as new).
@p0sixninja.jpg 20.04KB 1 λήψεις
Καταλαβαίνω ότι είναι ανάλογα τις ανάγκες , αλλα προτιμώ να έχω λιγότερες περιττές επιλογές παρά να αντιμετωπίζω προβλήματα με crash και αργή απόκριση.
Όσον αφορά τη μπαταρία και πριν το 2ο j/b το ίδιο έπεφτε. Μήπως φταίει ότι το έχω 2 εβδομάδες μόνο, και δεν έχει στρώσει ακόμα; Μόνο 1 φορά του έχω κάνει πλήρη φόρτιση - αποφόρτιση. Που αναφέρεται πρόβλημα στo greenpoison πάνω σε redsnow? όλοι όσοι το κάνανε έτσι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Δημοσίευση 09/02/2011 - 12:27
δοκιμασε τη διαδικασια sam και deactivate απο το redsnow να σου λυθει αυτο το προβλημαΓενικά πάντως παιδιά αν θέλετε να αξιοποιητε στο έπακρο την ταχύτητα και το hardware της συσκευής αποφεύγετε το πολύ Cydia. Το Cydia το χρησιμοποιώ για τα απολύτως απαραίτητα (Installous, download manager), καθώς πέραν του ότι βαραίνουν αρκετά το λογισμικό και το hardware , συχνά δημιουργούν επιπλοκες μεταξύ τους. Εγώ προς το παρόν (μην το ματιασω) δεν έχω απολύτως κανένα θέμα, και είμαι στην ουσία με διπλό j/b μιας και πέρασα το greenpoison πάνω απο το tethered του redsnow. Η γρηγόρη πτώση της μπαταρίας με χαλάει κάπως αλλα μάλλον δεν έχει να κάνει με το jailbreak.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες