Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

4.2.1 και find iphone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/02/2011 - 16:53

έιναι η 4.2.1 και έχω κατεβάσει το find i phone από το app store....μετά????δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα γι αυτό ζητάω τα φώτα σας...

λοιπον το find my phone που κατεβασες ειναι μονο για να μπορεσεις να βρεις το κινητο σου, απο αλλο iphone εαν δεν εχεις προχειρο καποιον υπολογιστη. αυτο που πρεπει να κανεις τωρα ειναι:

πηγαινε στους λογαριασμους που φτιαχνεις τα emails, και διαλεξε το mobileme. εαν εχεις λογαριασμο ηδη στο itunes, απλα δωσε τα στοιχεια. μετα μπες στον λογαριασμο και ανοιξε την επιλογη, "ευρεση iphone" αυτο ηταν.!
μετα μπες στην διευθυνση www.me.com απο καποιον υπολογιστη, η μπες απο ενα iphone με την εφαρμογη "find my iphone". δωσε το username και password, και επιτοπου θα σου δειξη που ειναι το τηλεφωνο σε χαρτη, και καποιες ακομα επιλογες. οπως π.χ. lock κ.α

ελπιζω να καταλαβες.

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 07/02/2011 - 16:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 07/02/2011 - 17:29

Παιδια το lock & το wipe τι ακριβως κανουν, φοβηθηκα να δοκιμασω τωρα το lock γιατι δε ξερω τι ακριβως κλειδωνει..
παντως μηνυμα εστειλα σε μενα και το ειδα και ηρθε και εμαιλ :P

#18   xristos77

xristos77

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/02/2011 - 17:45

Παιδια το lock & το wipe τι ακριβως κανουν, φοβηθηκα να δοκιμασω τωρα το lock γιατι δε ξερω τι ακριβως κλειδωνει..
παντως μηνυμα εστειλα σε μενα και το ειδα και ηρθε και εμαιλ :P

φιλε κλειδωνει την συσκευει κ αμοιγει μονο με pin που θα εχεις ηδη διαλεξει εσυ.

#19   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 07/02/2011 - 17:52

φιλε κλειδωνει την συσκευει κ αμοιγει μονο με pin που θα εχεις ηδη διαλεξει εσυ.

γι αυτο το φοβηθηκα γιατι δεν εχω βαλει καπου καποιο pin ..
παντως φοβερα γρηγορο και τρομερη λεπτομερεια απεικονισης στο χαρτη !!

#20   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2011 - 18:04

για παιχνιδακι ειναι ωραιο δε λεω. για λειτουργικοτητα ομως, δεν υπαρχει ! για κλοπη η αν το χασεις μιλαω.

#21   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 07/02/2011 - 18:57

για παιχνιδακι ειναι ωραιο δε λεω. για λειτουργικοτητα ομως, δεν υπαρχει ! για κλοπη η αν το χασεις μιλαω.

βέβαια η ανησυχία το να το κλείσει κάποιος ισχύει μόνο αν το κλέψει κάποιος από εδώ μέσα!
Ο λαθρομετανάστης που θα κάνει την δουλεία ή ο μικροαπατεώνας χλομιάζει να γνωρίζει τι είναι το find my iphone!

#22   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2011 - 22:38

βέβαια η ανησυχία το να το κλείσει κάποιος ισχύει μόνο αν το κλέψει κάποιος από εδώ μέσα!
Ο λαθρομετανάστης που θα κάνει την δουλεία ή ο μικροαπατεώνας χλομιάζει να γνωρίζει τι είναι το find my iphone!

ειναι μια αποψη και αυτη, αλλα ολοκληρη apple αφου βγαζει ενα τετοιο εργαλειο και το εχει ξεσκισει και στην διαφημιση ως κατι το τρομερο και φοβερο, και μαλιστα στις προηγουμενες εκδοσεις να ζητανε και 80 ευρω, το χρονο, ας εκανε και κατι παραπανω.! δηλαδη δεν μπορω να δεχτω οτι η samsung το μπορει και η apple οχι.!

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 07/02/2011 - 22:39

#23   xristos77

xristos77

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 15:38

Σωστος ;)

#24   xristos77

xristos77

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2011 - 15:43

Δεν ειναι τπτ φιλε μου δοκιμασε το.Εκεινη την ωρα βαζεις το pin, κλειδωνει κ μετα υσχιει καθε φορα το ιδιο.Το εχω δοκιμασει.Πατα lock κ μην βαλεις pin για να καταλαβεις.....

#25   Orestisdmnd

Orestisdmnd

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/02/2011 - 18:00

Αμα χασεις το 4 και δεν εχεις mobile me ή οτιδιποτε τετιο υπάρχει περιπτωση να το βρω; Μου ειπαν οτι αν αυτος που το εχει μπει στο app store καταγραφετε το serial number και με καποια τηλ στην aple μου το βρησκουν ,ισχυει;

#26   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 08/02/2011 - 18:07

Cylay για οποιον εχει jb..απλα μια κλαση ανωτερο..μπορεις να βαλεις επιλογη να μην κλεινει το wifi,να μην κλεινει το τηλεφωνο και αλλα πολλα..πιο ευκολα εδινα τα λεφτα μου εκει παρα στο Mobile me ..

#27   Orestisdmnd

Orestisdmnd

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/02/2011 - 18:14

Cylay για οποιον εχει jb..απλα μια κλαση ανωτερο..μπορεις να βαλεις επιλογη να μην κλεινει το wifi,να μην κλεινει το τηλεφωνο και αλλα πολλα..πιο ευκολα εδινα τα λεφτα μου εκει παρα στο Mobile me ..

Εγω το εχω χασει ιδη ομως αρα δεν γινεται να βαλω τιποτα.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες