Στο δικό μου δουλεύει μια χαρά.Μια ερώτηση μόνο.Θα εμφανίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις στο appstore ή πάντα θα θεωρεί ότι είναι όλα αναβαθμισμένα? Ευχαριστώ.

apps update
Από
VALANTIS04
, 09/02/2011 23:28
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 10/02/2011 - 10:56
Ad
Δημοσίευση 10/02/2011 - 11:04
nνα σου πω και εγω μεχρι τωρα ειχα την απορια αλλα σημερα μου λυθηκε!ειδα οτι απο μια app που ειχα αγορασμενη απο app store εβγαλε ειδοποιηση κανονικα (το app store οχι to ινσταλλους)για update και ας εχω το ινσταλλους στον ον!ενω για μια αλλη αγορασμενη απο μαγαζακι δεν εβγαλε τιποτα το app store update αλλα ομως μου εβγαλε μεσα στο ινσταλλους οποτε αποτι καταλαβα διαχωριζονται!
Δημοσίευση 10/02/2011 - 11:06
απο app store αγορασμένες.
Δημοσίευση 10/02/2011 - 11:09
εμ γι αυτο ρε stacy στο βγαζει το update!αν ηταν απο κανα μαγαζακι δε θα στο εβγαζε!αφου λοιπον τις εχεις απο app store κανε το update!που κολλας?δεν εχεις προβλημα!
Δημοσίευση 10/02/2011 - 11:18
δεν είχα βάλει λεφτα μέσα στην κάρτα γιαυτό. έβαλα σήμερα οπότε τις έκανα. είχα κατεβάσει κάποια προγράμματα από app store τα οποία ήταν σε προσφορά με μηδενική τιμή και τώρα που μου έχει βγαλει update gia ενα από αυτά μου λέει να το αγοράσω. επίσης το installous μου έχει βγάλει update για ένα πρόγραμμα που έχω αγοράσει από app store ενώ στο app store δεν υπάρχει up date για αυτήν την εφαρμογή. καμιά ιδεα?
Δημοσίευση 10/02/2011 - 11:51
μου φαινεται παραξενο που σου βγαζει update το installous για προιον απο app store τη στιγμη που το ιδιο το app store δε σου βγαζει!δεν εχω ξανασυναντησει κατι αναλογο οποτε δεν γνωριζω καποια λυση!ψαξε στο φορουμ μηπως βρεις καποια απαντηση!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες