Firefox vs Safari
Δημοσίευση 12/02/2011 - 15:33
Ο safari κατα την ταπεινή μου άποψη είναι χάλια μπροστά στον Mozila Firefox.
Safari έχεις μόνο μια homepage και βλέπεις όποτε τον ανοίγεις... Firefox έχεις +άπειρες σελίδες σαν homepage και τις ανοίγει ταυτόχρονα σε διαφορετικά tabs.
Safari Απίστευτο περιβάλλον διαχείρισης των bookmark... firefox ούτε κάν!
Safari αρκετα πιο αργός από τον Firefox που είναι σφεντόνα σε όλα τα site
έχει δικό του διορθωτή κειμένου (πάνω από έναν ταυτόχρονα!), το safari λειτουργεί με τον ίδιο που λειτουργεί όλο το Mac
Στον safari για να ανοιξείς νέο tab ή θα πας από το Αρχείο--> Άνοιγμα νέου Tab ή τον συνδυασμό πλήκτρων... στο firefox το έχει μόνιμα ανοιχτό
Τονίζω ότι όλα αυτά είναι μόνο κατα την ταπεινή γνώμη και γνώση που έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής... γι' αυτό αν θέλετε γράψτε και εσείς την γνώμη σας και το τι γνωρίζετε
Ευχαριστώ!
Ad
Δημοσίευση 12/02/2011 - 15:38
Δημοσίευση 12/02/2011 - 15:46
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:07
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:11
http://www.apple.com/safari/
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 12/02/2011 - 16:13
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:14
Φίλε μου ψάξε το λίγο καλύτερα πριν ποσταρεις. Στο σαφάρι άμα πατησεις δεξί κλικ πάνω στην μπάρα έχει να του βάλεις το εικονίδιο για να σου ανοίγει καινούργια tab. Επίσης πατώντας αριστερά το + σου βγάζει όλα τα αγαπημένα σου πολυ όμορφα.
καλά από όσα είπα μόνο το + από το tab σε ένοιαξε? δεν εμφανίζει με το που ανοίγεις το safari σε 10 διαφορετικά tabs τα site που πρέπει να παρακολουθώ αλλά κάθε φορά πρέπει να τα ανοίγω ένα ένα
και σε παρακαλώ πριν απαντάς σε post να διαβάζεις καλύτερα το post που απαντάς γιατί δεν είδες ότι είπα ότι από όσα ξέρω λέω ότι λέω και όπως διαπιστώνεις η απάντηση σου δεν είχε καμιά βάση πάνω σε αυτό που σου είπα μια γραμμή πιο πάνω που το safari δεν μπορεί να το κάνει! ενώ το firefox μπορεί... μην κάνεις λες και σου έθιξα κάποιον δικό σου... θεωρητικά μιλάμε... και αν θες να μάθεις κάποιον κάτι που υποτίθεται ξέρεις πότε δεν ξεκινάς προσβάλλοντας τον για την πολύ μικρή του γνώση, όταν ήδη το έχω δηλώσει ότι δεν έχω γνώση...
ευχαριστώ πάρα πολυ που μου είπες για το + που δεν παίζει κανένα διαφορετικό ρόλο σε όλα όσα έγραψα!
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:14
Διαβάστε και δείτε το tutorial video του safari και θα αλλάξεις γνώμη .. Μιλάμε για Mac .. Μόνο το cover flow είναι όλα τα λεφτά..
http://www.apple.com/safari/
σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! πάντα σωστότατος στα post σου!
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:27
Εγώ με τον firefox έμαθα και δεν μπορώ να αλλάξω.Μερικές φορές που χρειάζεται χρησιμοποιώ safari και μου αρεσει.
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:41
O firefox ότι και να γίνει είναι πιο αργός από τον safari από θέμα ταχύτητας.
Εγώ με τον firefox έμαθα και δεν μπορώ να αλλάξω.Μερικές φορές που χρειάζεται χρησιμοποιώ safari και μου αρεσει.
άνοιγμα : http://www.iphonehellas.gr
firefox : 4.4sec
safari: 7.3sec
όποτε κάποιο λάθος έκανες με την ταχύτητα!
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:44
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:57
Κι εγω πιστευω πως ο firefox ειναι ο καλυτερος browser μεχρι στιγμης!
οταν μιλαμε για mac δεν μπορει να υπαρξει δευτερος... safari the only one
Δημοσίευση 12/02/2011 - 17:15
γουστάρω mac με τρέλα... αλλά μην είμαστε φανατικοί, αλλά πείτε μου και εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι τα θετικά του safari κατά την γνώμη σας! και οι υπόλοιποι ας κρίνουν!οταν μιλαμε για mac δεν μπορει να υπαρξει δευτερος... safari the only one
Δημοσίευση 12/02/2011 - 17:16
Εγω μιλαω απο αποψη ευχρηστιας!οταν μιλαμε για mac δεν μπορει να υπαρξει δευτερος... safari the only one
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 12/02/2011 - 17:45
Δημοσίευση 12/02/2011 - 18:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες